Re: Akce: Merici mikrofony
koukám že se to tu pěkně hnulo za ten týden co jsem byl v Chorvatsku, jinak taky bych se přimlouval za symetrickej výstup
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Akce: Merici mikrofony
koukám že se to tu pěkně hnulo za ten týden co jsem byl v Chorvatsku, jinak taky bych se přimlouval za symetrickej výstup
Muzete mi napsat jake kapsle to ma? Mel bych zajem pouze o kapsle, pokud by bylo mozno... Diky
WM-61. koľko ich potrebuješ?
mengel252: Chtel bych ta 3 kusy. Je to mozne?
momentalne nie, ale ked prebehne akcia, tie 3 ks nebudu problem. dufam, ze to neponahla.
OK. Kdy asi by to mohlo byt? Jen odhadem. Nespecham. Zatim diky.
Ahoj Mikrofonní chlapi ci se optat načem resp oproti čemu se to bude kalibrovat, nebo spíše až kam? ... potřeboval bych to docela už jak sůl,páč můj ECM-40 nad 10kHz mi pěkně kecá a nahoru ke 25-30kHz už prakticky neměří nic .... jinak co se týče symetriky nebo nesymetriky je mi to šumák na linkový úrovni si myslím že to nehraje takovou roli měřit to bude stejně tak i tak...
PS: v září asi odjíždím na delší dobu pryč mimo ČR tak proto se ptám raději teď dopředu...
Myslím, že by Boramyr dokázal ty naše kusy zase vzít proti PULSE od BruelKrajer v prvotřídní bezdozvukové komoře, ale chuck to má na háku, ne?
ale no tak
nerobte z chucka ignoranta. má vážne veľa práce. navyše doteraz nemal kompletne súčiastky, takže všetky prieťahy padajú na moju hlavu. konečne sa už dodajú aj konektory, ktoré chýbali ako posledné, takže si myslím, že počas júla (červenec) už na tom naozaj mákneme a dopracujeme sa k zdárnemu výsledku.
Dnes jsem dostal vzorek pouzdra od Chucka, v úterý půjdu na průzkum do lakovny.
No už aby to bylo
Mengel252:
Super díky moc za odpověď.... šlo mi hlavně o to aby to nebylo v době kdy budu pryč a nevypadalo to že jsem si objednal a neodebral...
Michal:
Tak sem s tím, já bych měl zájem opravdu vážnej a určo bych to nechtěl zadarmo..
tak chlapy jak to vypadá, kdy budou mikrofony hotový?
Na vánoce, pod stromeček
no to doufam ne
tak jak to vypada?
pripisuji se na seznam, snad na spravnem miste
tedy 1ks i pro mne
Na seznam optimistů...
7tech: suhlas. je to uz pekne vela casu s5.
Audioweb.cz » Návrh, měření, software » Akce: Merici mikrofony
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!