Téma: Yisheng SJY CD Clock z Aliexpresu
Ahoj Hifisti.
Hledal jsem tu jestli tu nebylo řešeno vylepšení časovaní hodiny CD přehrávače. A nenašel toto téma.
Nechtěl jsem do toho zase nějak extra invetovat. Protože zase tak moc času na poslóuchání nemám....Ale někdy rád zabastlím....:-)
Protože někdo píše, že to má malý vliv někdo zase tomu přisuzuje velké zlepšení......Někdo do toho nelení vkládat dost peněz!....Takže je to otázka!?
Jsem si jistej, že někdo již má s tímto CD Clocke bohaté zkušenosti.......
Tak jestli někdo bude tak moc hodnej nepodělí se zkušenostmi....
Někdo píše že pomůže krystal od lepšího výrobce.....Což se taky asi špatně posuzuje.
Napadlo mě:...
1) že v některých přístrojích jsou obaly krystalu uzemněny.....jestli by to mohlo něco zlepšit...:?! Ale pájení-teplota nepoškodí neovlivní krystal?!
Nebo na něj nasunout nějakou vložku a tu uzemnit nebo přidrátovat drát a ten uzemnit...nebo něco....
2) jsou u krystalu dva kondíky k zemi. V té malé kapacitě jsou keramický....Jestli by taky nepomohlo dát svitek. Vím, že se tak malá kapacita shání...Ale dá se....
3) A pak jsem objevil na Aliku levnou desku s cca za 160,-kč A to mě donutilo sem napsat.
Objednal jsem ji....Jsem línej dělat desku na Kwak clock...
NO a jsou nadšenci co mají vice času a odhodlání, přístrojů, zkušeností a lepší ucho....Jestli to taky nechtěj zkusit...za ty prachy..!!!!!!!!
Dle cizích vláken to kmitání krystalu děla bordel do napájení..... Tak je důležité udělat odrušit napájení nebo ideálně na to svůj zdroj.
Zapomněl jsem jak se sem vkládaj obrázky....na desce je napsáno" SJY Yischeng".
Snad jsem můžu dát odkaz:...
https://www.aliexpress.com/item/1005005 … ry_from%3A
Díky za vřeclé příspěvky....