Yry diky
no rychlo ako rychlo… trvalo to 9 mesiacov.
Otas na to je tam logaritmicka stupnica a log amp, hybe sa to skoro stale do polovice + mam repro s citlivostou 85dB 
Mimochodom uz mam poskladany aj druhy amp a mam pocit ze tam predny panel neplechu nerobi, aspon uchometricky sluchadlami, mozno bude tiez rozdiel ze toto testujem cez den a ten pred tym v noci ked je absolutne ticho
Pretoze meranie tuto moju teoriu vyvracia a mera to furt rovnako 
Pomeral som aj nejake dalsie spektra a hodim ich sem vecer, idem sa este pohrat s druhym merakom co urobi seriovy odpor.
Funfact: druhy amp som nemohol zapnut, meral som jak blbec asi pol hodiny vsetko okolo a nechapal. Chyba bola v IDC konektore
pri krimpovani sa jeden samorezny hrot ohol a skratoval sa s vedlajsim a paradoxne to bol presne “zapinaci” pin voci zemi 
------------
Wili napsal:idem sa este pohrat s druhym merakom co urobi seriovy odpor
skusil som tam dat do serie s merakom 1k odpor podobne ako ma origo a overshoot bol daleko vacsi (tak 2-3x viac), takze najlepsie je predsa co najnizsi vystupny odpor driveru.
Este som robil dalsie merania teraz s druhym zosilnovacom a vysledky su velmi podobne. Znizil som este kludovy prud na 22mA a spotreba naprazdno je pod 100W pricom skreslenie nestuplo 
co je super ze skreslenie na oboch odbockach je uplne identicke
jediny rozdiel medzi 4R a 8R odbockou je sirka pasma. 4R ide po 70kHz a 8R ide po 100kHz pre -3dB pokles.
Kedze zatial neviem merat thd vs power, tak som odmeral aspon rozne urovne popri testovani druheho zosilnovaca ci funguje ok 
4R@16W

4R@100W

8R@1kW

Este mi ostava posledna vec a to otestovat tepelnu ochranu
asi skusim podobne podmienky ako mali na stereophile a stopnem cas aby som to mohol porovnat... ja mam ovela mensie chladice ako origo mek, ale zase vypinaciu teplotu mam vyssiu tak sam som zvedavy 
Premyslam ale ci v tom teste pouzivali trvaly sinus alebo obycajnu dynamicku hudbu... neviem 
-----
Vyskusal som timelapse video, ale nejak mi to nevyslo podla predstav
v testovacom zabere som videl aj spotrebometer a vo vysledom je uz orezany, nechapem preco asi tam je iny pomer stran alebo co
druhykrat to robit nebudem, tak aspon nieco
Zosilnovac som nastavil na kontinualny sinus 1kHz / 56Vrms do 8R = cca 400W
Spotrebometer ukazoval cely cas cca 995W
Zosilnovac sa vypol cca po 18 minutach a pekne svietila ledka protect
Vnutorne chladice pred vypnutim mali cca 82°C
Po ochladeni chladicov na nejakych 55°C sa zase zapol
https://www.youtube.com/watch?v=dOZOchWHQRw