Téma: Problém se zprovozněním DAC-u PS 200 od S.M.S.L.
Zdravím pánové,
Mám jeden podstatný problém, který řeším už druhý den. Napsal jsem Ježíškovi aby mi pod stromeček nadělil DAC PS 200 od S.M.S.L. Moje přání bylo vyslyšeno. Včera po instalaci ovladačů od výrobce se mi povedlo DAC , po mírném šachování, zprovoznit na mém hlavním počítači s Win 10. Počítač, který používám na přehrávání hudby, má nainstalované Win7. Tento jsem doposud používal ve spojení s DAC-em - bastlem (jak ho označil jeden z přispívajících) k plné spokojenosti. Hned ráno sem se pokoušel rozhýbat nový DAC i na tomto počítači. Nainstaloval jsem XMOS ovladače pro Win 7 stažené ze stránek výrobce. Nepovedlo se to. Tak jsem rezignoval s tím, že budu asi muset přeinstalovat operační systém na Win 10. Ale červíček hlodal a tak sem opětovně zkusil DAC připojit na počítač z Win 10. A ejhle ono to také nefunguje.
Objevují se tam tyto hlášky :
XMOS USB DAC Driver Control Panel toto :
USB Audio Device
No device connected
Ve správci zařízení toto :
Řadiče USB
Neznámé zařízení USB (požadavek popisovače zařízení selhal)
Vlastnosti :
obecné
Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
ovladač
Podrobnosti o ovladači
Nejsou vyžadovány ani načteny žádné soubory ovladače tohoto zařízení
Podrobnosti
Neznámé zařízení USB (požadavek popisovače zařízení selhal)
Nevím si s tím rady. Kde dělám chybu? Kam mám nainstalovat XMOS ovladače? Nainstaloval jsem je podle nabídky do složky Program Files. Poradíte někdo ? Jak mám Win ukázat které ovladače fungují se zařízením. Win zařízení nerozezná ale ví že má nainstalované nejvhodnější ovladače. Nebo je DAC vadný?
Zatím díky.