kryton: Ano ,takto to má právě řešené Godz.
miero:
Dacy Godz myslím připojuje stejně jako já,máme přeci volume na zesilovači
Já to mam nastaveno tak že max volume na dacu = na zesilovači úroveň tak aby nedošlo k limitaci. Nemyslím si určitě že by symetrika měla navrch zvukově,alespoň ne u mě v mém řetězci (zapojeném bez chyb), kde zemní smyčky nejsou přítomny. Použil bych ji jen v případě větších délek 1,5m+ a nebo v případě opravdu celosymetrického uspořádání řetězce, tzn DAC + dva stereo zapojené jako monobloky ve třídě II, kde je uvnitř můstek a výstup není proti gnd.. což chci v dohledné době zrealizovat se dvěmi zcela shodnými a upravenými AX-330D.(cenově mě to vychází vč všech úprav asi na 5-6tis) a zvukově pro mne jistě líp než....... (zjistím až otestuji topping nové AB zesilovače).
Jinak všechny má měření zesilovačů jsou přes RCA a dacy RCA i přes XLR a třeba u DO200pro má navrch RCA výstup. U E70 a DO300 má mírně navrch XLR. Pokud jsou to délky do 1m a nepoužívám sračky typu tkanička nebo zoufalosti typu rg-62, je to podle mě celkem jedno a záleží spíš na tom jak jsou přístroje udělané. Na měření není vidět pokud není chybné zapojení (smyčky apod) nic zásadního,BW nebo bit hloubka takových měření je nízko a statické měření ukazuje věci opravdu jen velmi nepřímo.
Co tím vlastně chci naznačit,že není podstatné až tak typ propojení,jako dodržení zásad aby nevznikly tyto problémy zemních a jiných smyček. Symetrika sama o sobě problém neřeší jen zmírňuje a z větší části potlačí. RCA je samozřejmě při blbém zapojení zcela nepoužitelná věc,protože ty negativní projevy jsou přítomny v maximální a pouhým uchem jasně slyšitelné míře.