Téma: DPA355
Pozna niekto ? Nejake info ?
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA355
Pozna niekto ? Nejake info ?
Odkaz?
existuje, v mojej hlave 
(380-330)/2 + 330
laco:- potom to už ale nebude DPA, to by ses musel jmenovat Dudek. 
DPA355-25 lateral mosfet verzia
DPA355+25 vertical mosfet verzia
bude jedna spolocna doska, vykon 200W/4R, napajanie +-60V (zdroj mimo hlavnej dosky, asi bez pomocnych zdrojov)
schema: based on the original + opravy chyb a vylepsenia v oblasti kompenzacie
Bude to lepší než Fukamp nebo jak se jmenuje?
Jedna obecná otázka na tvé zesilovače:
Když si začal používat konfiguraci mimo zdroj hlavní desku, máš nějakou představu jestli má nějaký vliv vzdálenost zdroje od desky zesilovače? Kdysi jsem s tím experimentoval a nabyl dojmu že pokud jsem umístil zdroj dále od zesilovače, subjektivně ubylo basů. Mohlo to být konstrukcí konkrétního zesu nebo nějaký placebo efekt, případně nevhodně provedená nebo dimenzovaná kabeláž.
simulovane thd lateralu
Simed THD 1W/4R
1k 0.00001%
10k 0.00004%
20k 0.0002%
Simed THD 100W/4R
1k 0.00008%
10k 0.0004%
20k 0.0014%
Typ lateralů? Bude to úroveň SPX? 
Laco měl před nedávnem na stole DPA 330 (Mk4?) díky bohu za to, a my budeme mít snad okolo vánoc co stavět?
Laco napsal... schema: based on the original + opravy chyb a vylepsenia v oblasti kompenzacie
I když by mě zrovna teď zajímalo, že se pořád i ve verzi mkIV nadělalo několik chyb???
Jardo, bude to vymazlené DPA. Pro nás bastlíře, kteří nebudeme zesilovač proměřovat všemi parametry, tak abychom ho poskládali a oživili, abychom ho prostě nemuseli dále kompenzovat a nastavovat.
Prostě, jak to Laco dělá, viz DanWatt a H-ENG
)
A co DPA s darlingtony na konci, jako byla 220, která se mi "uchometricky" vždy velmi, velmi líbila.
Podařilo se tedy nějak vyřešit problém se vzájemným "přetahováním" horní a dolní poloviny zapojeni v oblasti rozkmitu? Zdálo se, že to je hlavní neřešitelný problém, kvůli kterému dostala v poslední době přednost "nesymetrická" řešeni ve stylu Fukamp.
treba parovat horny a dolny diferak, pouzit degenerecne odpory aby transkonduktancie boli co najblizsie. vyhnut sa dvojitej kompenzacie VAS
koncaky budu Exicony
...
laco: Krasna prace, jen to hadam nebudou trandy v TO3 pouzdre kterych tu mam v single i dual provedeni nekolik paru v supliku coz?
Bude sranda si to nejak dobastlit...
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » DPA355