Re: Rozlouceni s Rixem
No to snad ne!
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Nezařaditelné » Rozlouceni s Rixem
No to snad ne!
Úprimnú sústrasť rodine. Plne cítim s jeho najbližšími, môj syn je o niečo mladší ako Petr.
Uprimnu sustrast rodine…
RIP ... upřímnou soustrast rodině ... mladej kluk
Škoda super člověka, moc velká škoda... Hlavně upřímnou soustrast rodině a blízkým kamarádům...
uprimnu sustrast
Tomu se dá jen těžko uvěřit...
Upřímnou soustrast rodině.
poslední příspěvek 24. 7. 2024 11:50 ... čtyři hodiny před nehodou ...
Petře, moc díky za vše, co jsi pro nás udělal ...
@Kocour
jak je na tom rodina, nebudou potřebovat pomoc?
kluci, neuděláme sbírku?
Do pytle to fakt může potkat každýho . Upřímnou soustrast.
Osobně jsem se s ním nepotkal, po telefonu několikrát, jeho dyi streamer mi ho bude připomínat
Upřímnou soustrast
Několikrát jsem jej osobně viděl, mám od něj 2 DELL monitory, jeden je jako druhý monitor k mému PC... Šílený...:(
Uprimnu sustrast, skoda dalsieho sikovneho cloveka.
Urcite budou potrebovat pomoc a muzou se mnou pocitat.
poslední příspěvek 24. 7. 2024 11:50 ... čtyři hodiny před nehodou ...
Petře, moc díky za vše, co jsi pro nás udělal ...@Kocour
jak je na tom rodina, nebudou potřebovat pomoc?
kluci, neuděláme sbírku?
Kocour: pisni sem č.ú.
...jj neznáš dne ani hodiny, memento mori...
proč dobří lidé odcházejí předčasně a zmr.. vegetují dál?
100 lidí v politice nemá cenu jednoho Rixe!
To ma mrzí. Rix sem písal vela. Za tie roky sme jeden od druhého občas aj niečo aj kupovali. AW bez Rixa bude iný.
Úprimnú sústrasť.
Spomína sa tu zbierka pre rodinu Rixa. Skôr by som rodine doporučil dobrého právnika. Z takejto nešťastnej záležitosti musí byť primeraná náhrada od poisťovne aj od vlastníka náklaďáku. Pokiaľ je to vozidlo registrované v EU nemal by byť problém.
Upřímnou soustrast rodině.
godz: Je docela pravděpodobné, že manželce začnou klepat na dveře firmy, které žijí z neštěstí druhých. Jak poznat tu, která vám chce pomoci, nevím.
Cena života do roku 2014 byla 240 tis. Kč. Podle internetu se zdá, že se zřejmě nyní přiznává odškodnění ve stovkách tisíc do 1 milionu. Snad i renta, pokud je člověk na zemřelém finančně závislý. Vyššího odškodnění se může domoci u soudu. Musí však prokázat hloubku svého vztahu se zemřelým. Nedokážu si představit toto podstoupit.
Promlčení nároku bylo po 3 letech, snad se nic nezměnilo. Osoba právníka je hodně důležitá.
Pokud budete pořádat sbírku, připojím se.
Audioweb.cz » Nezařaditelné » Rozlouceni s Rixem