Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.

Putovní 3p Vismaxy nově ve verzi 2.1 k dispozici k předání v Brně: link

Audioweb.cz » Zdroje signálu » Syntetizér, PC, externí zvuková karta

Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: Syntetizér, PC, externí zvuková karta

Dobrý den, pořídil jsem si analogový syntetizér Arturia MiniBrute 2 a nedaří se mi ho synchronizovat s DAW (Reason 13).
Propojil jsem Minibrute s počítačem přes USB, DAW ho sice detekuje, ale jediné, čeho docílím, že ho můžu používat jako master keyboard, ale bez využití knobů, potenciometrů apod. a už vůbec se nepřenese zvuk syntáku do počítače.
Myslíte si, že v tom hraje roli, že v počítači je pouze integrovaná zvuková karta a tím pádem by se hodila externí zvukovka, abych ji přes midi vmezeřil mezi počítač a syntetizér?
Jestli ano, dali byste nějaký typ na kartu v rozumné cenové relaci, třeba do 5000 ,-?  Velmi děkuji.

Re: Syntetizér, PC, externí zvuková karta

Tohle vypadá spíš na problém software. Tam máš vše, co je třeba pro provoz?

(upravil dawsoo 24. 6. 2024 16:07)

zakopanej pes bude v tom že je to analog,takže se generovanej signál musí asi prohnat analogově tím synťákem (kde se bude s analogovým signálem pracovat) tzn výstup z pc do vstupu synťáku a odtamtud z výstupu ven dál na záznam nebo do mixu. Zjednodušeně řečeno jako HW plugin. Aspoň já bych to takhle chápal,zkus se optat spíš někde na muzikantským foru kde budou asi vědět o co přesně jde a nebo počkej až příjde Oťas ten je zběhlej v těchhle věcech tady. že by byly potřeba dvě zvukovky si nemyslim, ale možná by nebylo od věci to dát do mixáku (předpokládám že k DAW nějakej je a nebo aspoň min konzole s protoolama kde ty IO jsou apod.) do smyčky.

Děkuji za pomoc. Nakonec mi z support centra Arturia potvrdili, že potřebuju skutečně externí zvukovou kartu.

Příspěvky [4]

Stránky: 1

Audioweb.cz » Zdroje signálu » Syntetizér, PC, externí zvuková karta

Podobná témata

~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£