Já bych to viděl tak,aby ty repráky seděly kvalitativně k sobě (což je tak jak to je asi optimálně),cokoli výrazně lepšího dávat nad to při nechání zbytku je zbytečný mrhání a vyhozený prachy. Lepší to jistě bude ale stačí opravdu upravit jen tu výškovou sekci (to nestojí nic jeden odpor v RC členu), ten RC člen je blbě a ta 27TFFC je na to hodně háklivá a trvalo mi tehdy chvilku to trefit (troels to zatlouk moc aby docílil svýho fr. průběhu ale za cenu zvuku v prqueli)
.
Jako jo když tam dáš ten kov (tahle 27 je jiná má plnou měď=to je co dělá rozdíl proti těm hnojnejm 27TA(B)xxx) tak to bude jistě lepší, ale ne zas tak moc, jak by kdo vzhledem k ceně navíc očekával. CA22RNY není špatnej a MCA12 je příjemnej reprák,ale oba jsou to průměrný repráky základní řady s obyč motorem a trpí svými typickými limity stejně i jako ta 27TFFC,která ale rozhodně nehraje tak jak popisuješ pokud je zapojená korektně .
Za mě jsou to pěkně k sobě vybraný seasí reproně,problém zde nejsou repráky ale striktní ladění na cháru bez poslechu výsledku.