Re: RM+AW sraz 2024 - Dolní Loučky, Sobota 14.9.2024
ideální počasí, minimum cyklistů 
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Nezařaditelné » RM+AW sraz 2024 - Dolní Loučky, Sobota 14.9.2024
ideální počasí, minimum cyklistů 
jj presne tak. Na zahrade nebude co robit tak aspon prijemna sobota pri hifi. Inak by som sedel pred TV alebo PC. 
Však si pozrite predpovede, prípadne si prichystajte evakuačný kufrík.. Morava má byť najviac zasiahnutá. U nás v Trnave zrušili aj tradičný Trnavský jarmok, ktorý býva raz za rok, na piatok som mal lístky na open air R. Mullera, aj to zrušili pre počasie. Asi to nebude sranda..
Ale však možno o rok, ak sa dožijeme.. 
Vezměte někdo nabitý elektromobil nebo centrálu. Kdyby nešla elektrika.
Podle mě je to šíření paniky, aby se lidi upnuli na blbinu a mezitím projde něco důležitějšího bez povšimnutí. Dva měsíce pořádně nepršelo, tak to teď spadne za dva nebo tři dny. Podle předpovědi pro JM budou srážky do 50mm za tři dny, což skoro nestojí za řeč. Lokální přívalovej déšť už tady byl, ale už je to skoro rok. Kdo chce, můžu mu poslat fotky jak teče voda v místech, kde nikdy netekla... Jestli se chceš utopit v tomhle, tak to se budeš muset dost snažit: https://www.in-pocasi.cz/predpoved-poca … isnov-417/ možná přímo v řece najdeš nějaký dost hluboký místo. Ještě včera tam ryby chodily pěšky
https://hydro.chmi.cz/hpps/?id=act& … 7&sz=3
Bohužel z rodinných důvodů nedojedu..
škoda. mohl jsem ti konečně předat ty tranzistory.
Lidi neblbněte, na JM se vůbec nic zvláštního nestane.
K vodní panice: dosažené stupně povodnové aktivity: Boskovice, 3. stupeň povodňové aktivivity: https://hydro.chmi.cz/hpps/?id=act& … 5&sz=5 - škoda je jenom to, že je uměle vytvořený díky zůžení koryta kvůli jeho opravě a nastavenýmu zvýšenýmu odtoku z přehrady. Voda je v korytě, do hrany koryta jí chybí víc než metr... Přítok do přehrady by se dal pomalu nalít kýblem (0.08m3/s) a odtok je 10m3/s. Měsíc prakticky nepršelo a zem je do hloubky vyschlá.
U nás je to podobně, nicméně vypouštíme jako o život. Sekretářka nám dneska říkala, že vyvolávali lidi proč pouštíme tak málo a že nás dají k soudu (Povodí Moravy). Ono to přijde, zítra a pozítří...
Tak pokud zitra hrkne cca 100l vody/m2 , tak to zadna sebevic vyschla puda nepobere a pujde to rovnou do koryta.
a pokud foukne 200/h popadají stromy na vedení a budeme tam zítra bez proudu,
předpověď pro Loučky na sobotu je denní úhrn cca 45mm a 25km/h 13°C
Co se bude dít v Jeseníkách (a pod nimi) či na Buchlovských kopcích (a pod nimi) netuším, nic tam nepořádáme.
Dik za skvelú akciu. Super parta. Radosť počúvať. 
Letos tam můj xicht bohužel nebyl, ale většinu tváří jsem už poznal!
Dhamanovi OB jsem chtěl slyšet, ale v jeho poslechovce by to asi bylo lepší ne?
Co s tím udělal ten prostor kolem? A čípak jsou ty černý čtyřpásma?
Fakt by mě zajímalo gdo je gdo. 
Fotky mizerné kvality,ksichty nejde rozkódovat.
Benazi:
Ty jsi skutečný mistr taktu a vřelého vlídného slova
Minimálně slušností by bylo:
1. Fotky občanek/pasů s čitelnými údaji, všech co tam byli
2. Co hrálo nejhůř
3. Kdo byl vyhlášen nejhezčím účastníkem srazu
4. Kdo přijel jakým autem a kdo přespal a s kým byl na pokoji 
Teď vážne:
Vypadalo že jste si to kluci užili a je fajn že i za takových podmínek jste vyrazili na akci.
Nepřipadá mi, že fotky jsou špatné. Účastníky neznám osobně ani jednoho, ale to je přece jedno. Je fajn pořádat takové akce. Akorát jak se dívám na ten sál, tak to muselo mít zajímavé akustické vlastnosti.
Nejhezčí jsem byl jako vždy já. A nebylo to nízkou účastí.
Po dnešku už mi nebude nikde chutnat žádný jiný segedín.
Jo, povedl se, kuchaři jsem vzkázal poklonu.
Audioweb.cz » Nezařaditelné » RM+AW sraz 2024 - Dolní Loučky, Sobota 14.9.2024