Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.

Putovní 3p Vismaxy nově ve verzi 2.1 k dispozici k předání v Brně: link

(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Bazar » P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka

Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 32 z 32]

Re: P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka

jasne, je to ok ... dobry preamp

Díky za potvrzení něčeho co už cca 10 let víme smile.
Ale opakování je matka moudrosti o tom žádná a Cosmos určítě do DIY měření přinesl nový svěží vítr.
Já přemýšlím, jak by na tom byl s čistotou zdvojený ADC 32 bit float Zoom F6. Můžu kdyžtak někomu zapůjčit ke kontrole. Napájené to je z powerpacku.

Web

(upravil dawsoo 5. 7. 2024 16:14)

No Martine,nechci ti moc kazit se Zoomem naděje, myslel jsem si že to nebude nic moc (měl jsem pár věcí od nich v ruce v práci) a je to horší než jsem čekal, je to vcelku ultimátní sračka kvalit nejhorších onboard zvukovek. Je to jen malý portable strojek na základní záznam do terénu,nikoliv na serioznější práci a na měření už vůbec ani náhodou.

https://www.audiosciencereview.com/foru … iew.15668/

Preamp je dobrý,ale k dokonalosti by to chtělo ještě minimálně trochu zapracovat na napájení a zemích uvnitř, aby to bylo čisté od padiny a hlavně jejího rozvoje,což u preampu není problém dosáhnout. To že to je uvnitř, je vidět na testu s volume 0 a max. Laco je zkušenej konstruktér kterej ví přesně na co koukat a co hledat.

PC-DAC-ZESIK-Bedny=zvuk doma

Tak to je velký špatný. Skoro mi to přijde jako vadnej kus. Zkusím si to zkreslení Zoom F6 změřit taky a tímpádem se i poohlídnout jinde. Kupoval jsem to na základě pozitivní dojmologické recenze, když jsem ještě nevěděl o ASR.

Web

Ke smysluplnosti Amirových měření, pokud netestuje něco notoricky jasného, mám docela dost výhrad. Třeba měřil maličká Neutrik linková trafa na 4V - totální nesmysl.

Na levnějším H1n měřím tohle

https://www.audiosciencereview.com/foru … der.10797/

a v praktickém použití (nahrávání dechového kvintetu v Karolinu, varhan v Čelákovicích) je to výborný nástroj plně srovnatelný s klasickými mikrofony, ne-li lepší.

(upravil check 5. 7. 2024 18:11)

Stačí když použiju Topping E70 na odděleném USB Toppingem HS02 přímo XLR kabelem do Zoom F6 a vyzkouším změřit zkreslení při více úrovních? Z F6 pak do PC v režimu USB zvukovky již bez oddělení? Žádné další vyfikundace nejsou potřeba?
Nebo to chce oddělení USB pomocí HS02 i pro Zoom F6?
Měřit budu na NTB s odpojeným napájením.

Web

(upravil dawsoo 5. 7. 2024 18:09)

To záleží na napájení,pokud bude ta krabice zoom napájená ze sítě a připojená přes usb do pc, potřebuje izolátor také. Pokud na baterky a nebo inwall či ext adaptérem ,tak teoreticky ne a bude stačit jen ta E70.

PC-DAC-ZESIK-Bedny=zvuk doma

(upravil check 5. 7. 2024 18:16)

Zoom F6 je napájený lithiovým powerpackem (přímo na Zoom určeným) a notebook z baterky bez sítě.

Jediné zařízení připojené do 230V sítě bude Topping E70, i když i to bych mohl napájet z autobaterie přes měnič s modifikovanou sinusovkou. Tzn z měniče by lezlo hodně smetí, které ale E70 snadno odfiltruje. Celý měřící setup by ale tímpádem plaval ve vzduchu bez připojení k síti.

Web

Nabídka předzesilovače SPaudio P1 platí

Web

Předzesilovač a koncový zesilovač komplet za 115 000 Kč.

Web

Tak se nám ochladilo a začala sezóna poslouchání hudby. Plánujete upgrade sestavy?

Web

(upravil check 17. 9. 2024 23:23)

Dac a koncák prodané. Předzesilovač k dispozici.

Web

Příspěvky [21 až 32 z 32]

Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Bazar » P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka

Podobná témata

~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£