Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.

(Stránka 2 z 3)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Pavel Dudek

Stránky: ««« 1 2 3 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 60]

Re: Pavel Dudek

Je to moc smutné. Znal jsem Pavla ještě z HiFi klubu ve Strašnicích. Debaty na Lopuchu, na Slovanetu, všechno je už minulost.
Tak teď tam nahoře má Bohouš Sýkora parťáka, se kterým můžou s laskavým úsměvem shlížet na to naše plahočení za dokonalým zvukem...
Odešel člověk, kterému se podařilo mnoho svých snů uskutečnit.
RIP

R.I.P. Mistře

PC/iPad/BR/TV/MARANTZ AVR/SMSL DAC > ASP xover > PA03(T+M) + 2xTPA3255(2xW) > LinkwitzLab ORION

Smutné...Pro spoustu z nás byl velkým vzorem!

Web

(upravil Wili 17. 6. 2023 8:32)

To je velmi smutne sad uprimnu sustrast rodine

Nepoznal som ho a nikdy som ho nevidel… z fora niekedy poradil, niekedy urazil ale vedel aj pochvalit a to vsetko k diy patri. Jeho prinos k hifi (nie len lokalnemu) je ale obrovsky a myslim ze polozil tie najpevnejsie zaklady nie len mechanickej koncepcie zosilnovacov z ktorych cerpame dodnes a este dlho budeme…

Rip

Nikdy nezapomenu, jak jsme u nej na balkoně zlatili nerezovej plech zlatem rozpustenym v kyanidu, chtěli jsme docílit champagne ala Accuphase, no stále ten plech mám. Pozdravuj tam Bohouše a díky za vše, co jsme spolu zažili a stvorili. Tvoje výrobky tady budou navěky. Odešel si příliš brzy, měj se tam dobře kamaráde.

R.I.P. Nestretli sme sa  veľakrát, ale patril medzi ľudí ktorých som veľmi rešpektoval

Upřímnou soustrast rodině a blízkým.
Já za sebe děkuji pane Dudku.

Tak to mě zasáhlo, před 30-ti lety jsem s ním řešil po telefonu DPA 280, jako mladý kluk do auta š 120L....
Ať je zem lehká Pavle...

Aj ked nemam na neho prave pekne spomienky, cest jeho pamiatke.

Hodně vzpomínek...nějaký čas jsem jej dokonce zaměstnával. Nebyl to jednoduchý člověk, ale to, co dělal, dělal s maximálním nasazením. Škoda...

R.I.P.

Web

Kdo jste Pavla znal, prijdte se rozloucit v Patek do Strasnic...

http://www.acomp.cz/1.jpg

Nepoznal jsem. Stejně jako B. Sýkora zůstane však "nesmrtelný".

Pavle Dudku, děkuji .....

Pavle díky za vše! Bezvadnej a nezištnej chlap. Vlada

Tak vyřiďte Pavlovi moje pozdravy, budu tou dobou u doktora...

Kazzatel mi bude na audio fórech chybět, stejně jako chybí Velký Bobo. Za to, co přinesl české hi-fi komunitě, má můj velký obdiv. Umřel příliš mlád.
R.I.P.

sad

Web

Pro mne v Pavlu Dudkovi odchází jeden z posledních velkých Mohykánů zlaté éry DIY hifi. Seriály o Actidampech a DPAčkách si podobně jako Bohouš Sýkora seriálem o reprácích vytvořil pomník, který nebude dlouho zapomenut. Kazzateli budiž vám země lehká.

(upravil dawsoo 21. 6. 2023 21:21)

Mam to Rosťo uplně stejně jako ty ,právě díky lidem jako Bohouš Sýkora a Pavel Dudek ale i Jiří Janda ,kteří pro popularizaci hifi udělali víc než si kdo uvědomuje, je tu velká a rozmanitá bastlířská komunita,která dělá věci na dobré úrovni. sad

PC-DAC-ZESIK-Bedny=zvuk doma

Příspěvky [21 až 40 z 60]

Stránky: ««« 1 2 3 »»»

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Pavel Dudek

Podobná témata

~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£
maison-gigout.fr