Téma: V&A 802Diy
Uz velmi dlho som pokukoval po B&W a vzdy ma fascinovalo remeselne spracovanie ich reprosustav ale vzdy mi to prislo nemozne doma postavit. Na youtube som ale videl video od B&W ako aj niektore DIY projekty zaoberajuce sa stavbou tychto reprosustav a zacinal som v tom vidiet nejaku cestu ako by to slo. Zaciatkom roka som sa rozhodol ze sa do toho pustim a postupne uvidim ako to pojde a podla toho budem pokracovat. Preto pisem na forum tento projekt az teraz, pretoze este donedavna som nevedel ci a ako vobec bude vyrobitelny.
Prvy odrazovy mostik pre mna bola stredova komora. Ozvucnica tvaru slzy, resp. demizonu povedal som si ze je to alfa a omega a vizualny charakter B&W 800d2 a ked toto nevyrobim, nebude nic a nebudem nic vyrabat. Dlho som premyslal co a ako a nakoniec mi napadlo ved kazdy den u PC pocuvam hudbu na 3d printed nautilusoch tak preco neskusit aj toto? Zacal som kreslit v blendri, okukavat fotky, videa a ani neviem spocitat kolkokrat som videl rozne B&W bullshity takze si viete predstavit ako som bol naockovany marketingovym shitom cosi mi to ale napovedalo o rozmeroch a tvaroch jednotlivych komponentov. Z development paperu 800d v ktorom sa nachadza dokonala profilova fotka ich "turbine head" som podla screenshotu obkreslil tvar kvapky aby presne odpovedal ich tvaru. Zistil som ale ze je az prilis dlha (skoro pol metra) a z prednej strany mala prilis plytky uhol. Nechcel som stavat tak obrovske obludy a tak som to trochu skratil a dopasoval aby vyzeralo dobre.
Co vam poviem... nakreslit peknu kvapku nie je sranda, aj ked sa to zda jednoduche nakreslil som ich asi 10 kym som nasiel tu spravnu. Potom este ostavalo dopasovat otvory pre reproduktory (o tom za chvilku) a mohlo sa tlacit. Je to dost velky demizon, ma priemer skoro 30cm a je dlhy 42cm, ma velmi plytke uhly a nie je mozne vytlacit ho na jeden zatah nejak rozumne tak aby vyzeral dobre. Preto aby jednotlive plytke stupania vyzerali dobre musel som demizon rozdelit na dve casti. Demizon je kvoli spolahlivosti tisku, cene a aj odolnosti vytlaceny z klasickeho PLA, je to velmi pevny material, tazsi ako MDF. Steny su tlacene trojito + infill a ich celkova hrubka je cca 7mm. Prierez stenou z jedneho nepodarku:
Prva predna cast po prirubu reproduktoru:
a dalsia druha tiez s dierou pre reproduktor:
ale tlacena opacne aby stupanie uhlov bolo vytlacitelne. Jednotlive diely obsahuju dierky pre spilky pre lepsie dopasovanie pocas lepenia. Dve casti som zlepil dokopy pomalym epoxidom. Za 3D tisk velmi pekne dakujem uzivatelovi toho fora pod nickom Smejch ktory mi stale velmi ochotne vyrobi pre mna nevyrobitelne veci
Viac lepenia:
Po lepeni vyzerali demizony velmi pekne, mali nadherny perletovy odlesk a najradsej by som im nerobil ziadnu povrchovu upravu, lenze tym ze som ich lepil z dvoch casti je samozrejme viditelny lepeny spoj. Cele demizony som teda vybrusil a kedze maju na povrchu raster potreboval som tento zahladit. Pre vyhladenie som pouzil speci polyesterovy tmel urceny na plasty:
Nadherne zatiahol vsetok raster ale bolo to dost trapenia obrusit to pekne do hladka. Po prvej prstve sla este jedna tensia a po bruseni plnic, ten zaroven funguje ako dobry identifikator kde su este defekty. Aktualne som vo faze druheho plnica a brusenia... este to bude chciet par vrstiev kym sa dostanem k dokonale hladkemu povrchu. Potom by som na to chcel asi ciernu lesklu. Ak by sa mi povrch nepodarilo vyhladit k dokonalosti pre cierny lesk, mam zalozny plan ze pouzijem cierny leskly akryl nanasany valcekom co spravi jemnu perlickovu strukturu. Inak ten kvapkovity tvar mam pocit ze dost dobre funguje aj z akustickeho hladiska, funguje to ako nejaka mini bezdozvukova miestnost aj bez tlmenia bol som dost prekvapeny.
Kedze najdolezitejsi milnik som mal splneny a zacinalo to vyzera realisticky zacal som kreslit drevene casti. Vymysliet to tak aby vsetko do seba sedelo nebolo jednoduche a v Blendri som to ocumoval asi mesiac kym som rozvrhol co a ako vyrobit. Postupne som vymyslal rozmery, dopasovaval a kreslil jednotlive diely v autocade.
Samostatnou kapitolou plnou trapenia bolo najst ochotnu firmu ktora by mi vyfrezovala zopar dielov z 18mm MDF. Co sa dalo som si urobil rucne manualne, ale konkretne oblukove diely, kde som chcel dodrzat rovnake krivky a konzistentnost museli byt strojovo vyrobene. Takze cely "inner matrix" je spraveny na cnc. Jedna firma mi ani neodpisala, druha po druhom maile prestala komunikovat, tretia mala dostupny termin na frezu v oktobri, dalsia zase nekomunikovala... no proste katastrofa. Netusil som ze sa jedna o taku nedostupnu exotinu, asi by som si mal zalozit firmu s cnc frezovanim pretoze je to ocividne vytazena a nedostupna sluzba Po dvoch mesiacoch hladania som objavil zopar mladych nadsencov z firmy zaoberajucou sa vyrobou niecoho uplne ineho ale mali frezu a boli ochotni mi pomoct a vdaka nim mam diely na vnutornu kostru:
prednu dosku ktora je super komplikovana som si len nechal naformatovat pod uhlami z 25mm mdf a otvory pre repro som si vyfrezoval sam na stopkovej frezke. Tiez je tu jedna specialita, kedze horna stena reprobedny je pod 25° a spodna pod 10° chcel som aby spoj s prednou stenou pokracoval prirodzenym radiusom tychto uhlov. U toho vacsieho to vyslo na radius 40mm a u druhej 30mm. Chcel som to tiez z dovodu ze ak na okraje prilepim preglejku a budem ju frezovat a kopirovat kontury obvodu aby tam vznikol ten pekny charakteristicky obluk aky maju 800d. K tomu som sa este nedostal ale snad sa podari ako som robil velky radius... v autocade som si rozvrhol obluk na jednotlive krok 1mm/krok a postupne odfrezoval obluk "nahrubo" takto:
potom som to potreboval obrusit do hladka, ale aby brusenie nedopadlo hrbolato a nekonzistentne a odpovedalo pozadovanemu radiusu vyrobil som si brusiaci pripravok zo 75mm trubky a najlacnejsieho drziaka z trubky som odrezal potrebnu cast obluka a tavnym lepidlom tam nalepil 60 brusny papier:
s tymto som obrusil radius dokonale rovno pod pozadovanym radiusom, vysledok:
mensi radius:
vacsi radius:
Na ozvucnicu mi este ostavalo zohnat cosi cim urobim ohnute obvodove steny. Pri brazdeni internetom som objavil ze existuje cosi ako ohybna preglejka z tropickeho dreva Ceiba a objavil som ju aj u nas a objednal 3 cele tabule v stolarstve kde mi ich aj narezali na potrebny rozmer. Budem mat teda 3 kusy pre kazdu bednu hrubky 8mm. Vysledna stena by teda mala mat 24mm. Trochu som trpol ako velmi ohybna preglejka bude a trochu kupoval macku vo vreci pretoze existuju rozne druhy a su aj rozne ohybne. To co mam je ale neuveritelne flexibilne a da sa to bez zlomenia ohnut do velmi maleho radiusu, priklad:
este sa ale zase vratim naspat k 3d tisku. So stavbou ozvucnice a planovanim samozrejme suvisi aj bassreflex. Original b&w som nenasiel a co som videl boli hrozne drahe. Pripadne rovne co sa mi nehodilo. Kedze spodna stena je pod uhlom, dat tam 40cm dlhy bassreflex by znamenalo dost dlhu krivu trubku vnutri bedne ktora by dorazila skoro po zadnu stenu. Kedze som sa trapil s trubkami uz mi napadlo urobit bassreflex z preglejky a hranaty a vyuzit okno vnutri vnutornych vyztuh. Tym by som ale prisiel o vela objemu a bol limitovany zaoblenim na koncoch. Tak som sa vratil k napadu trubky. V Blendri po dlhom vymyslani som napasoval dost velky natrubok so zaoblenim. Jeho vonkajsi priemer je skoro 19cm, je optimalizovany pre nastoknutie na klasicku kanalovu 110mm pvc trubku. Kvoli vytlacitelnosti a plytkym uhlom je tlaceny z dvoch kusov a lepeny epoxidom, po zlepeni a vybruseni:
Co je na mojom bassreflexe ale unikatne je, ze jeho zaoblenie obsahuje nakrivenie vyustenia trubky o 5°, toto zakrivenie uvidite pri pohlade z boku:
k tomuto natrubku mam potom vyrobeny protikus tiez pre 110mm trubku, ktory ma tiez vyustenie pod 5° uhlom a rozmerovo presne sedi do jednej z dier vnutornych vyztuh kam ho vlepim. Usecka medzi natrubkami by mala (snad ) pasovat od bassreflexovej diery presne po dieru vyztuhy pod 10° uhlom. Ci to bude pasovat sa este len dozviem az zlepim ozvucnicu, ale je to vsetko namodelovane v blendri a zatial som sa so vsetkym trafil druhy natrubok
A teraz najviac ocakavane reproduktory. Ako som uz pred tym spominal nebude to hi-end a pletiem z hovna bic, je to low-end a pre mna nema vyznam kupovat niektore exotske repro za tisice eur, ja ten rozdiel jednoducho nepocujem... je to pre mna zbytocne.
Basove reproduktory som vyberal pomerne dlho a potreboval som nieco co dokaze ist peken hlboko aj v malom objeme. Takych nie je velmi vela alebo pripadne maju totalne mizernu citlivost. Najviac sa mi pozdavali hlinikove dayton rss210ho lenze boli dost drahe a mali citlivost len 83dB!!! to je strasne. Hladal som dalej a najlepsie cenovo/vykon vysli SB acoustic. Za to co to je su cenovo velmi priatelne, na 8" maju az 235mm, vedia fungovat aj v malom objeme a hlavne maju ovela lepsiu citlivost ako daytony takze bolo rozhodnute a kupil som SB23MFCL45 a to 4R varianty:
preco 4R? aby som zapojil dva do serie pre 8R, ale preco? pretoze ak ich budem delit velmi nizko tak tento LP filter bude sakra srat impedanciu a aj ked pouzijem 8R repro impedancka predpokladam bude realne tak na 3-4R...
Stredobas som vyberal asi najdlhsie. Najprv som pokukoval po daytonoch potom po seasoch, co sa mi ale nepacilo ze vacsina papierovych alebo hlinikovych membran ktore som ocumoval mali rezonancny peak okolo 5-7k s cim sa mi nechcelo bojovat. Uz som mal v kosiku SEAS Excel M15CH002 ale frekvencna charakteristika a citlivost sa mi velmi nepacili a zase rezonancie na 6k a az som vybral vyskac povedal som si ze je toho seasu na to skoda a nevyuzijem ho... neskor som objavil HiVi L6 ktory ma prekvapivo dobre parametre, liaty kos a dobre vetrany system a velmi dobru cenu. Merali ho aj na audiosciencereview a za tu cenu no nekup to takze bolo rozhodnute. Za tie peniaze to vyskusam a prinajhorsom vymenim za nieco ine. Co ma oslovilo najviac je maly pokles aj pod 30° uhlom az po 4k a absencia rezonancnych peakov vdaka kevlarovej membrane:
K stredobasu ktory ma celkom skaredu prirubu som si este namodeloval a dal 3d vytlacit taky okrasny ramcek ktory lepsie prepoji stredobas s ozvucnicou a zaroven schova srouby:
Vyskovy reproduktor pouzijem asi HiVi TN28B je to 28mm textilna kalota v neodyme s ferofluidom. Chcem ho skusit z dovodu ze je to hotove riesenie a nemusim stavat samostatny domcek pre vyskac. Mam s nim prakticku skusenost a mam ho osadeny v mini nautiloch pri PC a so zvukom som spokojny. Hladal som aj ine drahsie male vyskace a uz som skoncil aj v autohifi ale nejak som sa v tom stracal a zacinal si uvedomovat ze by som zbytocne preplacal nieco co nevyuzijem. Nasiel som rozne exotiny co by rozmerovo este nejak sli pouzit do tejto aplikacie ale cenovo to bolo uz nad okolo 300-500e a to bolo vela, este prehodnotim svoje financne moznosti a mozno pouzijem nieco lepsie.
Dalsie kroky... budem pokracovat brusenim a lepenim vnutorneho matrixu, este musim doladit niektore dosky. Tiez vrchnu dosku v ktorej sedi demizon este nemam vyrobenu a ta bude asi najzlozitejsia. Este potrebujem dalej brusit a lakovat stredobasove demizony. Potom oblepim obvodove preglejky ktore odrezem okolo mdf a zafrezujem vsetky hrany. Prednu stenu asi spravim ciernu matnu, demizony leskle, a boky prirodne drevo...
Podstavce / patky budu z betonu, formu mam tiez vyreznau na cnc a steny pre formu zase z ohybnej preglejky, tam este niesom, este premyslam ake hlboke ich spravim a ci vobec do nich budem pchat vyhybku alebo do vnutra reprosustav...
//// POVODNY UVODNY PRISPEVOK NIZSIE ////
Uz dlho pracujem na velmi odvaznom projekte a asi 2 mesiace premyslam ci to sem vobec zverejnit alebo nie, z viacerych dovodov, no mozno budem sem tam potrebovat aj pomoc ale zvazil som ze sa podelim o svoje postupy a faily.
Vela zloziteho uz mam za sebou, kriticky bod kedy to z nerealneho zacina byt realne nastal a este zlozitejsie ma caka, no snad sa podari. Je to na dlho a az si najdem cas koncom tyzdna spisem sem doterajsi progres s kopou fotiek, a tiez budem pridavat ten buduci... ak do vianoc budem pocuvat budem stastny mozno je uplne jedno ako to dopadne, cely ten proces ma neskutocne bavi
Zacnem kvizom, kto z nasledovneho obrazka uhadne co to bude? snad mi tuto uvodnu srandu antonio nezmaze