Re: Totální audiofilský úlety a šílenosti
Nejdůležitější je logo.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Smetiště » Totální audiofilský úlety a šílenosti
Nejdůležitější je logo.
JJ Logo a "pověst" mezi pacienty.
Sranda to je, ale trochu smutná. Jak říkal klasik: “Může bejt i trochu smutno, když je veselo”.
Úsměvné. Ve zdi obyčejná cykyna 3x1,5 20, nebo 50 metrů kabelu, tahaná všemožně ve zdi do prachbídného ABB Tango a pak si někdo myslí, že zvuk zachrání drahým kabelem od zásuvky Ale proč ne, je třeba vydělávat...
Hlavně se potom nesmějte borcům z Aukra a nebo z Bazoše, že nabízejí plečky a šílenosti...
Ono to blbnutí bují i jinde. Možná se zdá že to nesouvisí s tématem ale to se opravdu jen zdá
https://www.zapper-centrum.cz/ochrana-p … im/qi-max/
Úžasné ! Zaujala mě poznámka: Vydrží přibližně 5-8 let na jedno nabití. A baterie je kde ?
Asi se tím myslí, že po pěti letech se má koupit další kousek za 150 litrů.
Njn, ale ovplyvni to zvuk z hifi pozitivne alebo negativne?
Tak takhle sem se už dlouho nezasmál... V jednom řádku" vytváří ochranu proti 3G, 4G, 5G, wifi a umělým EMP"
A o pár řádků níže ... "Depolarizace funguje tak, že znovu naturalizuje přebytečné umělé záření, a proto nesnižuje účinnost vašeho wifi nebo mobilního příjmu."
A to tam takových skvostů prodávají mnohem víc.
Myslím, že se někdo učil tvorbu stránek a zapomněl to smazat.
Což o to, popis je skvostný a cena ještě lepší Spíš by mě ale zajímala statistika prodeje... možná by nám klesla brada.
Kdysi jsem měl po praprarodičích svázanou knihu časopisů "Domácí rádce" (nebo tak nějak, přesný název už si nepamatuju) z první republiky, cca rok 1925. Jako kluk jsem si v tom rád čítal, byly tam nějaké povídky na pokračování. Mimo jiné tam byly taky inzeráty na různé "patentované zázraky" jak technické, tak třeba výživové. A taky o "vědeckých objevech" z celého světa. Tehdy mi to připadalo směšné, protože nic z toho v praxi nepřežilo, klasické bláboly. Jenže když si na to vzpomenu a porovnám s dnešními "zázraky", je to stále totéž, jen jazyk a použité výrazy se změnily. Slovy klasika - Lid chce být klamán!
Hloupost lidská je věčná.
Někdy mi připadá, že se v reklamě točí víc peněz, než ve školství.
Dopad z reklamy je vidiet do par mesiacov. Dopady vyuky na skolach az po 10-20 rokoch.
2 PMA
Vidím, že ste nedokázal nereagovať na blbosti (a "kábloblbov") na HEF.. A najlepšie sú tie ich ankety o " audioviere", ktoré majú popisovať realitu.
To byla jen taková “malá obecná” reakce. Zajímavé je, že to vadí .
Skusal uz niekto pouzit odporovy drat ako reprokabel? Radsej nejaky s nizkym odporom, aby to prilis nezmenilo frekvencnu charakteristiku. Tzn. "Má výrazný vliv na zvuk" by v tomto pripade sedelo.
Rg 214 měl jednu dobu Stránka v nabídce.
miero to už spís signalovej RCA
Nj, ale u odporoveho dratu v signalovom kabli by som su uz nebol isty tou pocutelnostou.
Audioweb.cz » Smetiště » Totální audiofilský úlety a šílenosti