Tak určitě máš pravdu, některé zesilovače předběhly dobu, ale bez modifikace jsou dnes dá se říci neposlouchatelné, a pro většinu dnešních myslím si rádoby hifistů je to naprosto nepřijatelné se tím zaobírat, koupí si aparáty za x milionů, a rázem začnou poučovat letité, a opravdové nadšence do hi-fi kteří něčím prošli, a ledacos i sami poslechli. Léta jsem jezdil, a poslouchal po kamarádech, výstavách. hodně jsem toho doma protočil, to co mám nyní je výsledek hledání zvuku který jsem si přál poslouchat, určitě to není pro každého, to si každý musí najít sám. K tomuto Pioneeru jsem se dopracoval až díky člověku který je ti podobný v touze zdokonalovat již hotové zesilovače, a dle mích požadavků mi poradil hledat zesilovač s proudovým zrcadlem. Zesilovač mi po koupi kompletně repasoval, a ještě modifikoval, má také svoje finty jak to vše zlepšit, netuším jaké, nejsem v tomto oboru zdatný, výsledek byl oproti originálu pro mě šokující. V tu dobu jsem spokojeně provozoval kombo SP Audio P1 + Hypa 17Mk2, Pioneer 9500Mk2 po repasu a modifikaci toto kombo v pohodě nahradil bez ztráty kytičky, naopak pro moje uši s přívětivějším zvukem, ale jak říkám každý má rád něco jiného, já jsem to své našel v tomto vintage zesíku. Možná si na mě ještě pamatuješ, měl jsem od Matějky tvoje třípásma seas, které jsem po nákupu Vincenta SV 237 Mk2 prodal, dnes vím, že to byla chyba, bedny to byly vynikající, a slabota byl ten zesík, no chybama se člověk učí, kdybych to mohl vrátit, už bych je neprodal.
Pioneer SA 9500 Mk2 ( Repasovaný + tuning ) - CocktailAudio X40 - Kenwood KP 770D - repro DIY třípásmo