Re: Zajímavé DAC Topping a S.M.S.L. z Číny
No v audigo to maj celou dobu dost přepálený,rozdíl mezi verzemi je jinak všude jinde cca 90-100E rozdíl v ceně a já jsem to stihl spolu s godzem koupit za opravdu podstatně lepší cenu. Velvet je opravdu zdá se jen marketing,protože ač je to dvoučip 2xAK4499EX proti jedný ES9028pro tak je jednoznačně horší ve všech měřených parametrech a jsem přesvědčen o tom že pro mě po zkušenostech s jinými AKM včetně E30 určo i zvukově.
Ohledně Toppingu pokud beru ze svého pohledu maximum možného tak je určitě i velmi moc zajímavý srovnání E70 s mnohem dražší novou D70pro s ES9039S pro a starší vlajkovkou D90SE/LE (ES9038pro) . Mě z toho vychází stále E70 jako nejzajímavější varianta z hlediska cena/performance a hned za ní asi i E50 nebo E30II či D10B který jsou zajímavou volbou s nižším rozpočtem a vybrat by si měl (zvuk,výbava,vlastnosti) asi každý. Obyč E30,D10s jsou na tom o fous hůře což je i slyšet vcelku že jsou to základní modely a různé starší typy a neaktuální modely typu D50s,D70, či D30pro jsou podle mě vcelku už o ničem... drahý a zároveň nic moc oproti výše uvedeným.
Animačka všech uvedených Topičů "ASR měřo"
pro srovnání nějaký to pravý ryzí západní Hajentový hyfy patřící do jinýho mýho vlákna
chord Dave za krásných 300k českejch
Hegel HD95 za ca 2k USD
Ayre Codex za ca 1800 USD