emge napsal:Re: Pech.
V prvom príspevku si uviedol, že uvažuješ nahradiť CD prehrávač niečím, čo "něco umí". Väčšina (vrátane mňa) to pochopila, že chceš kvalitatívne postúpiť. Tomu potom zodpovedali reakcie.
Auna je pre mňa neznáma a ani distribútor neuvádza bližšie informácie o použitom DAC. O prehrávaní audio súborov sa tu toho popísalo už dosť. A zabudovaný FM tuner by mňa odradil, mohol by byť zdrojom rušenia (aj keby nebol priamo používaný).
Ak ide o lacný CD prehrávač, ja by som vybral skôr niečo z ponuky "osvedčených značiek" Denon, Yamaha, či Onkyo. Prípadne by som sa pozrel ešte na "profi" kategóriu, napríklad Tascam. Tie úchyty do racku sa dajú (väčšinou) odmontovať.
Koncový stupeň máš kvalitný (neviem, o ktorý typ reprosústav od TLU sa jedná), zaslúžil by si preto aj primerane kvalitný zdroj.
Neuviedol si predzosilňovač. Čo používaš k regulácii hlasitosti?
Spomínaný DAC s reguláciou hlasitosti je dobré riešenie, kvalitatívne by si určite získal. Pre prípadný upgrade v budúcnosti je preto vhodné vyberať CD prehrávač s koaxiálnym SPDIF výstupom (optika má horší jitter).
Předzes je DPA550, mám to nacpané v jedné krabici jako integrovaný zesák, protože v tomto směru nemám potřebu postupovat dál.
Kvalitativně postoupit, to nevím, ale nechci si pohoršit, sice je to Cd player starý jak nebesa, ale ten Technics nebyl úplně mrdka... ZA ty dny co to tu běží, už jsem zjistil, že ta Auna mrdka je.....
Už jsem přemejšlel i o variantě koupit slušný 2din autorádio s Auxama, hodit ho do bedny, bude velkej displej, srozumitelný rozhraní, slušná mechanika, když musí dokázat fungovat v autě... Jenže tam je ten problém, že k tomu není ovladač a to bych u nového řešení celkem chtěl...Když má autorádio ovladač, chybí mu buď mechanika, nebo slot na kartu, nebo USB port... Kvalitnější zástupci tohoto multi formátového komponentu jsou buď dlouhodobě nedostupné, nebo za celou vejplatu...
4mike napsal:výtah jo, asi jako u PC
já v té době nic jiného co by pobralo i flashku nenašel, takže nebylo z čeho vybírat
dnes už je, třeba Marantz CD6007, Denon DCD 900NE, ...
Ten Denon se mi líbí.
4mike napsal:nevšimnul jsem si, že by mne něco rušilo ale možná neposlouchám až tak potichu 
Wave a Flacy to z USB načte ale jen do 48k/24
Ta yamaha?