Dík, já mám FlexASIO. Normální volume je na výstup, tím můžu stahovat D10s, ale to pochopitelně nechci. A vůbec, jak to, že při provozu ASIO do toho můžou kecat Windousy ?
Ovladač na "hlasitost" vstupu je graficky na levém konci rozsahu, ale číselně v okénku je 0 dB. Ani jedno nejde ovládat, já se z toho picnu !
Proč ten člověk vymýšlel takovou krávovinu, že se režim mono-stereo bude přepínat hlasitostí, když se na to při provozu ASIO nejde dostat ?
Ušetřil jeden blbej přepínač...
Tohle IVX totálně podělal a navíc se vykašlal na podporu, měl by najít nějaké SW řešení a dát na svoje stránky podrobný návod, co s tím.
Nakonec jsem musel spustit utilitu Tweak a tam to přepnout. Blbárna je, že po vypnutí/restartu počítače se to pokaždé musí nastavovat znovu.
To musí mít nějaké řešení, i kdyby se mělo vlézt do registru a někde tam nacvakat default pro hlasitost vstupního zařízení.
Jenom tu asi není nikdo, kdo by věděl, jak na to.
Indikace režimu je barvou LED-ky vedle vstupu. Je-li přítomen signál, v mono režimu svítí modře, ve stereo zeleně.
Tak alespoň že je teď limitace na 0 dB. To limitování při -6 dB bylo naprosto na hlavu.