Re: 2p SB17MFC + SS D2604
Tyhle jsem jen meril a poskytl schema. Ruku do ohne tedy dam spis za neco co jsem si naposlouchal, takze treba Ghibli nebo Jurko.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Projekty stojanových reprosoustav » 2p SB17MFC + SS D2604
Tyhle jsem jen meril a poskytl schema. Ruku do ohne tedy dam spis za neco co jsem si naposlouchal, takze treba Ghibli nebo Jurko.
Škoda že neroman nenapísal ako je spokojní. Stále sa neviem rozhodnúť, či ísť do toho alebo nie. Teraz sada reproduktorov by bola za 230-250€ + výhybky+ iný materiál celkové naklady=450-500€.
Teraz mám reproboxy osadené Tesla ARN 5604+Dayton na výškach podľa ransoma.
Za me, po par dalsich zkusenostech, sb17 ne.
Tento rok chci udelat projekt plne zdokumentovaneho 2p. Vydrz.
Kocour: Budem čakať, držím palce dotiahnuť projekt do konca. Len aby moju nadej nezabila cena reproduktorov.
Cilim na sica, ss discovery, dayton...
Zdravím vospolok, tento projekt sa mi celkom pozdával a chcel som sa pustiť do stavby, teraz to asi nejdem začínať, ak je s daným meničom nejaký problém, otázka z toho vyplýva aký problém je?
Kľudne by som išiel do podobného projektu ako je tento.
Vedel by som urobiť testovaciu bednu a kúpiť repraky, výber by som nechal na skúsenejších a meranie a odladenie vyhybky na kocoura, samozrejme ak bol ochotný sa na to podujat.
Alebo už je neskoro? Kocoure, pokročil si nejako s tým tvojim 2p?
Dost me ted limituje dostupnost truhlariny, a tak ma skluz i tento projekt.
Co mam jiz naposlouchane a zmerene je vetsi 2p, U22 a TW030WA22. Zde mam vse co potrebuji, tzn prototypovou 37l bednu, stojanovka, jen si to opet zapojim, premerim pro vyoseny vyskac, mirne doladim. 8ohm bedna, citlivost 87dB
Nejake info zde, pro predstavu: https://hififorum.sk/phpBB3/viewtopic.p … &t=909
Dale mam 18W/4434, s cimz bych rad udelal ~19l 2p, opet s TW030. Zde mi chybi prototyp bedna. Kdyz mi ji nekdo udela, dostane dokumentaci. Toto bude 4ohm bedna, citlivost tez kolem 87dB.
K temto dvema projektum bych chtel udelat dokumentaci, za poplatek.
Na tu 18tku by som vedel urobiť nejakú testovaciu bednu, doma nájdem 18tku drevotiesku, čelo by mohlo byť 22x45 a hĺbka by vyšla cca 30 cm, nejaká 10mm hrana na čele?
Tak se mi ozval znamy, zaridim to pres nej. Melo by to ted jit rychleji, repra mam doma, a budu se snazit, aby to uz pres vanoce ladil a podlouchal. Vice o tom bude na hififoru.sk
Audioweb.cz » Projekty stojanových reprosoustav » 2p SB17MFC + SS D2604