Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Docela náročná věc, tedy pro mě jako vývojáře JEE. Vím, že existují různé frameworky, ale toto chce trochu víc než jen věc postavenou např. na tomto: https://www.quiz-maker.com/ Takových věcí se dá na netu najít plno, ale většinou je to postavené na stylu "autogenerated". Existují i různé hlasovací weby u nás, ale jde to čistě za nimi a svého času mě tuším i z jednoho vykopli, protože se jim nelíbilo co tam sdílím. Já sám provozuji tento web: http://goo.gl/29fqnV Původně jsem měl v plánu, že tam zprovozním i forum atd. Zaregistruji doménu, za kterou chtěli nakonec 100k. Tak jsem je poslal... big_smile  Nakonec to zůstalo statické, protože jsem narazil na omezení build-u. Taky jsem uvažoval o lokalizaci. Na druhé straně jsem tím zjistil, že je venku plno čechů, kterým není tato země lhostejná. A to skrze analytics od google. Z počátku jsem sledoval skrze short url a pak skrze "kod" co jsem tam dle nějakého návodu přihodil. Docela zajímavá zkušenost, tím myslím i self propagaci. Díky tomu jsem poznal i na vlastní oči různé lidi. Pochopitelně, že hlavně z nejbližšího okolí. Protože "tam" mám možnost nejvíce věcí ovlivnit. Web se stal spíš takovým řekněme synonymem toho, že v "tom" nejsem sám a, že je dost lidí, kteří se zajímají o to jak nebýt OVCÍ. Rád bych pomohl, ale ten počítač co používám je tak na hraně existence. big_smile A to co zmiňujete je zajímavé, ale možná bych to řešil trochu složitě. Přece jen jsem poznamenán firemními věcmi a tam se to řeší jinak. Je pro zajímavost takto může vypadat "návštěvnost" na webu: https://s31.postimg.cc/xp8znpufr/Love.jpg Upřímně i kdyby z toho nic nebylo tak mě to naučilo jednu důležitou věc. "NEBÁT SE". Hezký den.

Web

(upravil Crashpc 8. 7. 2018 13:22)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

smile

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Zdá se, že je o opilci už rozhodnuto http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo … atu-443306

V souhrnu se mi to jeví tak, že je už minimální šance aby "obyčejní lidi" nějakým hlasováním něco rozhodovali, protože karty k příslušné hře byly zpravidla rozdány daleko v předstihu, než se pak dotyčná hra koná. Většinou za úplného nezájmu nebo přímo nevědomí těch, kterých se to týkalo.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

k volbám již chodí jenom totál dement Pepek Vyskoč méééé

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

To asi zrovna ne, ale také moc často nechodím. Nebudu volit ve špatném systému špatné kandidáty přece.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

byl jsem naposled u voleb AD2004 a pán předseda komise mě začal buzerovat že prej mám na seznamu zkomolené příjmení (kdo to tiskl, já snad ?) a za takových okolnosti nemohu volit...jóóó ?
tak to čauky kokoti, provokativně jsem přetrhl kandidátku a hodil do koše v rohu kde poslanci patří,
a šlo se rovnou na pivo (dříve v den voleb pivo netočili, nesměli, nyní už ano, inu máme hen onu demokraciu či ako sa to volá)

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

(upravil jik 10. 7. 2016 20:56)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Dnes cestou autem, když přijímaná stanice ztratila signál, jsem zmáčkl scannování (dělám vždy, když rádio ztichne) a narazil na stanici, kde probíhal velmi zajímavý rozhovor. Byl to jakýsi česko anglický spisovatel Benjamin Kuras s moderátorem dotyčného rádia. Ten pan spisovatel svoji noblesou strčil několikrát do kapsy toho moderátora. Mluvil o příčinách vystoupení V. Británie z EU (moje mateřština je čeština, pro ty, kdo neví o co jde, tak mluvil o tzv. "Brexitu" smile ), mluvil o islamizaci a o jejich možných budoucích důsledcích a nebezpečích , no prostě mluvil tak jako mluvíme my, většina občanů. Pan moderátor se ho sice nesnažil krotit, byl ke spisovateli servilní a vstřícný, ale bylo vidět, že se mu některé (spíše mnoho) výroků nelíbí.
Ten pořad jsem si znovu poslechl doma z rozhlasového archívu, protože k jeho identifikaci a posléze dohledání na intrnetu mi pomohl pohled na display autorádia, čas, klíčové slova atd. Klíčová slova byla Rádio F1 Benjamin Kuras 10.7.2016 - a internet mi vyhroutil reprízu pořadu znovu pěkně doma. Jmenuje se to Pressklub s Benjaminem Kurasem. Pro ty, kdo by to chtěl slyšet, jenom nevím, jak dlouho to v archivu udržují.

Chtěl jsem tím říct - byl to velmi zajímavý poslech.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

No jo, pan Kuras už je v aktuálním diskurzu taky už skoro „nácek“, bach na to...

Web

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

jik napsal:

Mluvil o příčinách vystoupení V. Británie z EU (moje mateřština je čeština, pro ty, kdo neví o co jde, tak mluvil o tzv. "Brexitu"

jo, to je přesný, už pár měsíců čekám jestli se nad tím ještě vůbec někdo pozastaví, jak se przní řeč (nejen čeština), vždycky nějaká mediální piča vymyslí pro něco zjednodušený náhradní skřek a stádo to vezme. Jako by nestačili IMHOáci a BTWisti smile

(upravil dawsoo 10. 12. 2016 4:47)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Ahoj Jardo,
myslím že to vidíme uplně stejně,

Pokud se něco nezmění což bych si ze srdce přál,ale jsem čím více informací tím vice pesimista, stane se jedinné a to tvrdá nelítostná občanská válka a boj o přežití bude to hodně hodně ošklivý. EU nemá budoucnost a jejich sociální a multikulti experimenty budou mít naprosto zdrcující a fatální následky pro celou populaci co zde dnes a v dalších letech bude žít. Kdo tohle nevidí je slepej a nebo ignorant a jedinný co lze dělat teď je se na to patřičně psychicky,fyzicky a materiálně pomalu připravovat.

Pokud mam být krutý a sarkastický,tak by mě velmi moc zajímalo jak zde vedle sebe budou fungovat šaria a gaypride např big_smile Nebo různý feministický spolky v islamizovaných lokalitách,potom zelení ochránci zvířat a kozomrdství či halal porážky.Supr bude taky facebook a islámská seznamka plná tejnejch zahalenejch figurín big_smile:D Ale dost srandiček evidentně se tu prosazujou dvě naporosto protichůdné a absolutně neslučitelné ideologie, čehož si pár lidí už všimlo a nikde není o tom ani písmenko což rozhodně vše nebude asi náhoda ... naprosto středověký a barbarský islám a zároveň totálně rozložená a zahnívající dekadence západní tzv demokratický společnosti kde slušnej normální člověk je nic a deviantní část se na úkor většiny emancipuje.

Jak to vždy dopadlo se stačí podívat do minulosti ,kdy padlo x říší na rozklad zevnitř =  sodoma gomora,antické řecko,egypt,byzance,persie,či velké římské imperium a další ....vždy tomu předcházel podobnej bordel a vždy to dopadlo špatně..... Bohužel lidstvo jako celek je tupé a nedokáže se poučit ze svých chyb z minulosti,dnes chybí vůdci a vlastní názory neovlivněné výplachem ze škol a médií... místo toho aby mladí řešili svou budoucnost a budoucnost svých potenciálních potomků (což je i důvod proč tu jsme) v této opravdu vyhrocené době .... řeší facebook,twiiery,instagramy a podobný píčoviny a loví pokemony a jen se chtějí bavit nebo se dohadují o nepodstatných nesmyslech v různě více či méně pošahaných komunitách uzavření ve svých virtuálních mikrosvětech a nedokážou či nechtěj vidět celek...takže bohužel mě z toho vychází že po x generacích musí při úpadku kultury přijít totální rozvrat do uplných sraček kde se geneticky pročistí přírodním výběrem materiál a na troskách pak zas tisíc let budovat pomalu něco novýho od základu, aby to zas jako ve smyčce skončilo vývojem opět uplným rozkladem a zmarem a naprostou degenerací společnosti. Dnes to dávno není o žádné levici a pravici jak se nám snaží nakecat establishment, což jsou stejně uměle vymyšlené debility pro blbce, aby měl pocit že něco můžeme ovlivnit,ale o vlastenecví a soudržnosti a udržení kulturního dědictví vs rozkladu a rozvratu a řízené násilné islamizaci a zničení větší části společnosti jako takové. Smutné natom je že i kdyby ti kozormdi silou a množstvím vyhráli,tak jsou tak primitivní a o omezení, že tu pochcípou, protože pokud parazit zabije svýho hostitele v pro něj nepřirozených podmínkách tak se musí buď přesunout jinam a nebo rovněž nepřežije. To ale není žádnej rasismus, ale tvrdej zákon matičky přírody.

Není co dodávat...

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Ano, je to tak.
Až dojde k občanské válce, budeme muset nejdřív ze všeho vyčistit si vlastní řady. pak se může teprve dělat válka. A je už teď si potřeba zapisovat za uši, kdo je kdo.

(upravil Otas 10. 12. 2016 21:26)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Oplatky se pečou.
Když barbarský a vysoce netolerantní křesťanský svět dobýval Pyrenejský poloostrov, Arabové, věřící v Islám, poněkud propadlí dekadenci a zhýčkanosti, to měli jako konec civilizovaného světa.
Nicméně i křesťané převzali většinu arabských poznání a velkého kulturního náskoku. Jmenujme třebas univerzity, náskok v lékařství (Abu Siná), arabské číslice, brýle, krásné bydlení bohatých mezi zahradami (viz Alhambra) atd.
I ve Svaté zemi bylo chování a jednání křižáckých výprav hanebné a kruté. Proti tomu byl takový sultán Saladin vzorem rytířského jednání.
Čas oponou trhnul, karta se začíná obracet.
Vítězství islámu, pokud se nestane něco nepředvídatelného, nebude vítězstvím teroristů, nebo válek. Veškeré silácké žvásty o válce a přípravy na ní jsou těžkým omylem. Navíc často od chlapů, kteří ani nezažili vojenskou službu, což je fakt švanda. rofl
Bude to vítězství výkonnosti děloh.
V takovém Kosovu bylo původně jen 7 islámských rodin a při odtržení bylo přes 90% obyvatelstva jejich potomci.... Totéž je i Náhorní Karabach, pokud si to správně pamatuji.

(upravil stiglitz 10. 12. 2016 22:56)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

ZVS VÚ1105, 2729. Přerov, Chropyně. 1988-1990.
Občanská válka. Ne? kéž by, panebože, kéž by...

(upravil Otas 11. 12. 2016 18:58)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

2.: Stiglitz: Tak to není reakce na Tebe. Je fakt, že stejně jsme se připravovali na předchozí válku.
I když alespoň víme, co je to, když se vystřelí ze samopalu nebo i děla, nejen virtuálně. A že kam nevstoupí (a nezůstává) noha pěšáka, není dobyté a zpacifikované území, na to kamarádi z moderních armád často zapomínají. Drony, letadla, rakety ani družice tohle ještě neumí.

Již dnes muslimové žijí mezi námi. Pracují, někdy i "žerou vepřový"(= citát jednoho z nich), jsou to slušní řadoví spoluobčané České republiky.

V Sýrii to tak také bylo, kostel vedle mešity, ženské povětšinou i bez šátků, životní standardy srovnatelné s námi i západním světem. Pak se dostala do mlýnice, protože co dělá ruská základna ve Středomoří? Asad (oproti krvavýmu tátovi vcelku fajn kluk) musel řešit následky sucha a milionu uprchlíků na jejich území, namísto toho, aby zmodernizoval armádu. Tak někdo dodal supermoderní zbraně opozici. A nastalo "veselo", které trvá doteď. Každý přeživší muslim tam musí být vzorný muslim. Evropa má, co si navařila, ti lidé "navíc" někam jít musí. Tak bych v kostce shrnul popis situace od průvodkyně Čechojordánky.

Edit: Abych také něco doplnil: 1978-80 Topolčany, Prešov a druhý rok Sabinov (vojenský kriminál, ale u strážní jednotky smile). S odstupem času jsou vzpomínky docela fajn, ale bylo to děsně dlouhé.
Když jsem byl před třemi týdny v Izraeli a viděl ty záklaďáky a hlavně záklaďačky (pěkné židovky v hnědé uniformě, přes rameno obrovsky vypadající automat a ostré včelky v sumce - při návštěvě muzea), měl jsem smíšené pocity. Nicméně pro dnešní omladinu by základní služba byla dobrá škola.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

ZVS Český Krumlov, Bělčice u Strakonic, Praha (1987-88) bo byl sem špagi jedná zlatá hvězda takže pouhej rok a nad hlavu stačilo
že prej ňaká válka ? a kdo se pude nechat ožebračit, zabít ? mamasboys z kuchyně od střílaček na compu a netu ? prostoto svatá, Pane a Bože můj, ...

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Bude to vítězství výkonnosti děloh.
Ták. A my budeme na ně hákovat, jenom nevím, jestli tomu bude šéfovat nějaký Muslim, nebo Vajda. Asi to první.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Otas: to jsi pěkně skočil na lep našemu hlavnímu proudu. Kolik je tu těch běženců ze Sýrie? Je to samý afgánec , iráčan a afričan. A za ty myslím Asad snad nemůže.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

...a kdo něco dělá často napáchá víc škody než užitku
motto: fungující věci zásadně neopravuji

Sorry seems to be the hardest word (Elton John)

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Microlan: Neboj, nejsem ještě slepý. To byla citace té průvodkyně.
Jenže Syřani (a ten milion, co tam už byl) vytvořili bránu, záminku, ostatní se svezli (přes Merklovou, tu snad musel někdo vydírat, vždyť měla napíchnutý telefon...). Nefunkční systém kontroly a nulová selekce na hranicích zajistil potencionální katastrofu. Rozbití Libye (stydím se, že jsem Evropan), otevřelo druhou cestu.
Ohniska válek jsou jak v Iráku, Afganistánu, tak i ve střední Africe. Nicméně nevím, proč neposílají nazpátek například alespoň Maročany.
A režim v Saudské Arábii k sobě nepustil ani človíčka, přestože jsou stejné víry. Nevidí to Evropa?

K tomu vládnutí:
Šéfovat budou Muslimové, funguje to v desítkách států docela úspěšně. Ještě jsem neviděl stát s vládou Romů...
Někde jsem slyšel, že právo Šaria naděluje hackerům rány holí, to je mi docela sympatické smile.

Re: Kdo nic nedělá nic nezkazí, čas se ozvat?

Neuteseny stav spojeny s migraci v zapadni a jizni Evrope mi napadne pripomina dystopickou serii americkych filmu o Planete opic volne inspirovanych francouzskou knizni predlohou. Tehdy to filmari mysleli zrejme jako alegorii na situaci cernochu v USA, ale posledni udalosti v EU delaji z tvurcu techto ne moc povedenych (krome prvniho dilu) filmu skutecne vizionare. Troufne si Ceska televize dat reprizu?