Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Reprosoustavy » Prosba o radu k vyberu komponentov k domacemu kinu

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 22 z 22]

Re: Prosba o radu k vyberu komponentov k domacemu kinu

Môžem sa opýtať opýtať pár primitívnych otázok? smile
Mám plazmu Panasonic a preto chcem rekordér rovnakej značky aby sa to dalo ovládať jedným diaľkovým. Vyhliadol som si DVD rekordér PANASONIC DMR-EX87EP http://www.hej.sk/audio-video/obchod/33 … -ex87ep-k/ a k nemu receiver, pravdepodobne PANASONIC SA-XR58E http://www.audioexpert.sk/av-prijimace- … sa-xr58e-s a repráky JAMO S 606 HCS 6 DA http://www.audioexpert.sk/reproduktory- … 606-hcs-6. Absolútne sa v tom nevyznám a v obchodoch typu NAY mi tiež nevedia moc poradiť. Aká musí alebo môže byť impedancia? Repráky majú 6 ohmov ale väčšina receiverov Yamaha čo som pozeral mala 4 ohmy. Je to problém? Potom som našie receiver Panasonic ktorý má HDMI vstup a výstup. Je to podstatné a využiteľné? Alebo je to nepodstatné. Na ten rekordér som čakal rok kým príde na trh, lebo má DVBT. Teraz som zistil, že mi to je platné ako hadovi noha, lebo asi nikdy nebudem pozerať TV cez anténu na streche a na káblovku alebo satelit mi je DVBT zbytočné. Nechcem zbytočne kupovať niečo, čo nevyužijem. Ako je to s výkonom reprákov? Môžu mať väčší výkon ako receiver? Články na tejto stránke sú moc odborné. Neviete mi prípadne poradiť nejakú stránku kde sa daná problematika rozoberá na menej odbornej úrovni aby som to pochopil aj ja? Dík.

Re: Prosba o radu k vyberu komponentov k domacemu kinu

Na zesilovač můžeš vždy připojit větší zatěžovací impedanci než má jmenovitou, tedy 6ohm repro na 4ohm Yamahu je v pohodě. Obráceně to nejde.

S tím HDMI ti neumím poradit. Já to zatím neřeším ale pokud ten rekordér není o moc dražší tak se přítomnost HDMI vyplatí a nebudeš to muset dobudoucna řešit. Určitě je to příjemnýbonus i když ho zatím třeba nevyužiješ.

Příspěvky [21 až 22 z 22]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Reprosoustavy » Prosba o radu k vyberu komponentov k domacemu kinu

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£