Re: Hromadná objednávka- jura80

Takže email došel?

Web

Re: Hromadná objednávka- jura80

Jo

(upravil jura80 28. 12. 2011 22:31)

Re: Hromadná objednávka- jura80

Bezva, díky za info.

Ještě jedna věc. Nevím, jak to udělat a kde to zveřejnit. Pokud bych se o to pokusil někde na vedení Boskovické pošty, nevím, jestli by to mělo efekt, páč vedení pravděpodobně tohle nezajímá. Bohužel, to je realita života. Tak aspoň na internetu. Zatím jsem odesílal součástky z Boskovické pošty, Brněnské pošty (u hlavňáku) a z pošty v Moravské Třebové. Absolutně nejšikovnější slečínka (nebo paní?), na přepážce ze všech těch pošt, je Alena Raabová z Boskovické pošty. Fantasticky rychlá, bezchybná, vždycky perfektně poradí... Asi má ocelový nervy, či co, páč jedna z nejtěžších prací jest práce s lidmi (sám se při odesílání vždycky snažím tvářit tak, že nejsem člověk, takže mě se to netýká).

To bylo trochu od srdce.

Jura

Web

Re: Hromadná objednávka- jura80

Jura80:Díky Ti za zprostředkování objednávky z Mouseru a úsilí,které jsi do toho vynaložil.Doufám,že nebudu sám.

Re: Hromadná objednávka- jura80

Poslušně hlásím,že pošta včera dorazila.Dnes jsem to vybalil a pomazlil se.Mám náramnou radost.Chtěl bych poděkovat Jurovi za nezištnou práci!

Re: Hromadná objednávka- jura80

Ke mě pošta dorazila taky .. díky.

(upravil jura80 30. 12. 2011 0:38)

Re: Hromadná objednávka- jura80

Poslušně hlásím, že ke mě dorazila nejen pošta, ale taky eman a hranatybraska. Takže děkuju za příjemný pivní večer a za hezký pokec nejen o elektronice. Bylo mně ctí, borci!!! Těší mě, že v česku nežijí jen paranoici, nebo blbci, nebo vychcánci. A díky za rady s pejskem!!!! Za ten měsíc a půl pořád něco nechápu. Zatím jen vím, že s pejskem se musí jednat jako se ženskou, nebo s blbcem... Ale ani to někdy nefunguje, každá rada je zlatá.;)

Jinak všem posílám poděkování za účast na hromadné objednávce pod mým velením a těším se na další, tentokrát u mého dodavatele (hmm, neprozradím ho!!!!).  Jinak, pro úplnost, když jsem zaokrouhlil kurs eura, když zákazníci zaokrouhlili platby, když jsem ušetřil na poštovném, musím konstatovat, že jsem na téhle hromadné objednávce snad i pár stovek přivydělal. Za zhruba 40 až 50 hodin práce. Snad mně to nikdo nezávidí. A ještě zisk z nákupů na eshopu.

Kolem další hromadky zavedu téma číslo 2. To by v tom byl čert, aby  jsme se nedostali s nákupkou ke 20000, aby mělo smysl brát u mého dodavatele. Má MJL, má KSA1220, KSC2690, má origoš, ale přitom je nemá předražený jako Mouser. Zkrátka, pro blbce a pro čechy a pro všechny, koho ovlivnila masáž typických podnikatelů: pokud není něco extrémně předražené, neznamená to, že je to nekvalitní, nebo padělané. Pro blbce ještě jednou: Mám pravdu a nebudu nad tím diskutovat.

Jura

Web

Re: Hromadná objednávka- jura80

A kdy bude dvojka aktuální?Jsem rád,že ti z toho nakonec něco káplo.Mám divný pocit,když pro mně někdo dělá něco úplně zadarmo...

(upravil jura80 30. 12. 2011 22:18)

Re: Hromadná objednávka- jura80

Dvojka bude aktuální brzy. Mám i jiný věci na práci, ale věřím, že je celkem rychle dokončím a pustíme se do toho.

Jednička pro mě byla takovým základním vyučením, dvojka bude mnohem náročnější. Ale pokud se zase vydaří, bude to bezva.

Web