Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 3 z 3)

  Stránky: ««« 1 2 3

RSS

Příspěvky [41 až 52 z 52]

Re: toroid

uznavam,muze v tom byt nejaky hacek,dobra beru zpet,mozne to je. smile)

Re: toroid

Beztak tam pibi má nějaké nízkonapěťové halogeny. Proč by tam jinak táhl takový průřez.

(upravil pibi 30. 8. 2007 23:44)

Re: toroid

Jawohl, 12V trafo v rozvaděči a z něj tažený přívod do lustru, takové ty chromované klikyháky s nacvaknutými halogenkami. Triaková regulace v primáru s měkkým startem, řízená procesorem, ovládá celkem 7 světelných okruhů, 3 přes trafa 230/12, 4 230V, možnost nezávislé regulace každého okruhu a možnost vypnutí všeho dvojklikem.
Edit: jeden okruh je vyveden do zásuvky pro vánoční stromeček smile

Re: toroid

Typickej ergévák smile

Web

Re: toroid

Was ist das?

Re: toroid

Rozvoďák-energetik-elektrárník...:-)

Web

Re: toroid

http://img490.imageshack.us/img490/8030/36tu2.jpg

Re: toroid

To čumím, jen nevím, jestli bych to naučil ovládat moji polovičku.

Re: toroid

Ovládání je jednoduché, použil jsem rámečky a kryty od vypínačů ABB série Tango, pod klapkami jsou vestavěné mikrospínače. Krátký stisk horní části krytu zapne příslušný světelný okruh s náběhem cca 2s, krátký stisk dolní části okruh vypne. Při stisku horní části delším než cca 0,5 s se světlo plynule rozsvěcuje do maxima (asi 8s), při stisku dolní části se plynule stmívá do 0. Dvojklik na spodní část libovolného okruhu vypne vše. V krytu je i 1,8 mm LED, při světle zapnutém na maximum svítí, pokud světlo svítí na snížený výkon tak bliká, pokud je zhasnuto a venku šero nebo tma, tak velice slabě svítí.

Re: toroid

Teda ta nazaizolovaná "rezerva" a neukončená lišta na jističích je na potlamě smile Že se nestydíš. Ty fousy od desky jsi nemohl dát do perforovaného žlabu, hovado? smile

Web

Re: toroid

Na fotce je rozvaděč bez krycího plechu, když je namontován, tak neukončená propojovací lišta samozřejmě není přístupná, ale v provedení jsou velké rezervy, neboť to je ještě ve vývoji. Jak to bylo o té kovářově kobyle?

Re: toroid

No jasně smile

Web

Příspěvky [41 až 52 z 52]

  Stránky: ««« 1 2 3

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£