Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 4 z 8)

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Mosfet zesák 400W

  Stránky: ««« 1 2 3 4 5 6 7 8 »»»

RSS

Příspěvky [61 až 80 z 151]

Re: Mosfet zesák 400W

No merať ako merať, ked aj dám zobraziť analýzu do 50kHz tak do 20kHz mám aj v LOOPBACKu šum niekde na -115dB  no za 20kHz mi to spadne strmo na -145dB, takže myslím si že to už nie je korektné...

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Nemeriaš náhodou na samplovacej frekvencii 44kHz?

Re: Mosfet zesák 400W

nie meriam na 192kHz, 24bit, 132tis FFT.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Vanadoo:
Vyjádřím se už naposledy. Fotku ani žádný popis či nabídku žádného Aldaxu tady nikde nenajdeš, my na to máme vlastní stránky, tak jako je má HYPA. Takže ať si nový produkt prezentuje na svých stránkách, kde na to mají dokonce ještě víc místa než tady.
Jinak moderátorů je tu dost a admin by sám měl posoudit, co je komerční reklama a co už ne.
A co se týče mě osobně - ty tisíce opravených přístrojů, co mi prošly rukama a tisíce rozdaných rad tady na tomto webu, to HYPA těžko vyváží jakýmkoliv produktem, sebevíc highendovým a sebevíc drahým. Jak říkám, je to všechno na adminovi.

Web

(upravil Anti 24. 2. 2011 17:16)

Re: Mosfet zesák 400W

Taky přispěju trochu OT...
Že to má stavbu podobnou DPA,bych ještě skousl.Chápu že je to ověřené řešení a sázka na jistotu.Co mě ale dost irituje,že to "stvořitel" hodil do bílého "módního" hávu a nelenil přidat zlatý šroubky.To je podobnost dost okatá.Pokud autor použil svoje vlastní originální řešení,mohl se "pochlapit" i vlastním "designem"
A taky bych se rád zastal Sinclaira.Osobně bych to vlákno nemazal,ale mám pocit,že tady nedávno vzniklo místo pro tento typ reklamy.A byly tam bez milosti odsunuty veškeré komerční projekty.
Jinak vlastní projekt vypadá dobře,ale pro mě osobně to dost zabíjí právě podobnost s DPA.Nehledě na to,že v této cenové relaci si radši seženu nějaké to DPA.
A pokud vím,tak posledním "posunem vpřed" je návrat ke klasickým odporům,skládání z malejch už je pasé. smile

Re: Mosfet zesák 400W

Sinclair: A toto je co? http://audioweb.cz/viewtopic.php?pid=202663#p202663 , ponuka na posledne chladice pre 222, takmer cele vlakno 222ky a 223ky na svoj web. Ty si co, ti uz fakt volaco tlaci na mozok ... ?

Anti: Vsetky auta maju kolesa! Dokonca maju aj bielu farbu a aj ciernu metalizu a kazde je originalne lol A ta podobnost, no ja ti neviem... lol Inak a niektore su lacaky a niektore tak drahe, ze to moja penazenka nerozchodi. A ten celkovy dizajn je takmer vsetko na jedno kopyto. Otazka je ale, aky mas pocit z jazdy a urcite nie vsetky jazdia rovnako lol

Re: Mosfet zesák 400W

no, práve preto, kto by si kúpil skopírované čínske auto, naviac predražené, keď je tu kvalitný originál

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Můžu ti říct,že moje produkty nejsou podobné vůbec ničemu.A nejsem na koncernové auta.Mám rád originalitu,zvláště u výrobků "home made".Ale to je věc názoru.Svým předchozím příspěvkem jsem jej pouze reprodukoval,nic víc,nic míň.
Věřím,že to bude výborný zesilovač,jen ne pro kategorii lidí jako jsem já...

Re: Mosfet zesák 400W

redyuri: Kde prosim ta? Nejaky link prosim, nech nerobis zo seba....

Re: Mosfet zesák 400W

Vanadoo: 09. Nezakládnej flamewar, neprovokuj, nepruď.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

OK dakujem za upozornenie, koncim a dufam ze to pravidlo poznaju aj dalsi....

(upravil Horys 24. 2. 2011 19:11)

Re: Mosfet zesák 400W

Toto je forum kde se probírají převážně zesilovače a reprosoustavy. Proto jsem sem hodil fotku a odkaz na slovanet. Nikomu nic nenabízím, netlačím do hlavy nějaké chvalozpěvy. Prostě jen ukázka technického řešení dvou kluků ,která podle mého názoru, může konkurovat mnohem dražším strojům. Jak už někdo psal, audioweb ani neni to správné místo kde tak zpracovaný (a tím pádem drahý) výrobek nabízet. Že to má na bílé desce se zlacenýma hranolama? No a?

Sinclair tady, bud přímo nebo různě ve vláknech zcela evidentně nabízí prodej různého materiálu, opravy, servis a tuning přístrojů.. Tuto komerční činnost mu usnadnuje odkazování bud na své soukromé stránky, nebo stránky aldaxu.. Nabízí výroby Actidampů 2 až 4 a má zde i uvedené fotky finálů. Budiž, přeju mu to. Ovšem když se zde jen nachomítne někdo rádoby konkurence je okamžitě zrušen, smazán...

Quarta nemáš v lásce, potenciální pajcer tvé ochrany (nevím) a evidentně proti němu vedeš štvavou kampaň viz. "pajcované jfety" přitom měl zaručené originály a kupoval je od něj i např.Macura. A to kampan takového formátu že mu zde bylo zcela vymazáno vlákno DPA330, přestože už ji nenabízí a nabízet nebude. Přitom jiné komerční projekty zde zůstaly..HS-DAC, quick panel...

(upravil sinclair 24. 2. 2011 23:11)

Re: Mosfet zesák 400W

Jak jsem řekl - o tom, co zde má zůstat a co ne ať rozhodne admin. Já jsem jenom poukázal na to, že vkládat sem reálné fotky celých hotových přístrojů určených k prodeji je komerční záležitost a nemá tu co dělat. Nic víc, nic míň.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Už toho nechte sakra... Další flame mažu.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

Ano to je jednoduché. Ale co s celým vláknem nerozhodne nikdo. Podle mě taková reklama by tomuto fóru pomohla. Proč by nemohl REGISTROVANÝ a nějaký ten pátek tu působící člen audiowebu, který se časem prokousal od krystalky až k produktu, který si troufá komerčně nabídnout ho tady nějakým způsobem prezentovat. Čeho se prosím vás bojíte?

Re: Mosfet zesák 400W

Neřekl bych, že to je o nějakým strachu z  jakýkoliv strany, jde jen o peníze, jako vždy...

Web

(upravil sinclair 25. 2. 2011 9:40)

Re: Mosfet zesák 400W

Jiříku, v tom případě sem bez okolků začnu umísťovat fotky a popis jednotlivých produktů Aldaxu i svoje. To bude v pořádku?
Umístím sem svou SPM250, která si už našla hodně desítek spokojených zákazníků, vychválím ji do nebes, přidám pár sejmutých oscilogramů na sto kilech a bude to. Vo co go? Když to takhle udělají všichni, co něco vyrábí a rádi by to prodali, tak z audiofóra bude v tu ránu eshop. To chcete?
Podle mě byla správná Tondova myšlenka tyto komerční projekty zařadit do zvláštní placené sekce - nezaplatíš, nemáš reklamu - proto správně zmizela všechna Quartova vlákna.
Umím si za posledních pár let brouzdání po netu sehnat originální laterály i ostatní polovodiče, Pierre navrhne desku, která se vůbec nebude podobat Dudkovi a možná bych ten modul uměl i za těch cca patnáct tisíc prodat. Ale kolik takových modulů za patnáct prutů prodám proti tomu, kolik toho prodáme v Aldaxu?
Jsem si plně vědom toho, že sem komerční reklama nepatří a proto se ani nesnažím sem jakkoli rafinovaně vkládat poznámky o Aldaxech. Pokud už tady někdo jiný Aldax zmíní, tak v maximálně v souvislosti s jeho aplikací, /např. neví, jak zemnit apod./, nebo tu ukáže svůj hotový výrobek s našimi moduly. To já nepovažuju za komerční reklamu, to je individuální výrobek dotyčného člena, který jistě nebude opakován v sériích.
Znovu opakuju, že jako dlouholetému členovi Audiowebu /a ještě i Amplionu/ mi zde komerční reklama silně vadí.
To, že někomu nabídnu, že mu opravím Transiwatta, když si s ním sám neví rady, nepovažuju za komerční reklamu, to je vztah majitel a já, nikdo jiný.

Edit: clarione, nic jsem proti Tobě nikdy neměl a nemám a poctivě vydělané peníze nikomu nezávidím, protože sám vím, kolik to dá práce. Takže ta Tvoje poznámka o cizích penězích je trochu mimo mísu...Nicméně mám dojem, že dotyčný modul je vzhledem ke své "highendové povaze" poněkud předražený...žádná firma nedělá to, aby náklady na vývoj rozpustila jen do dvou či pěti kusů, tyhle náklady se rozpouštějí až ve stovkách prodaných kusů a proto si budeme v Aldaxu moci dovolit od zhruba června všechny moduly zlevnit - jednoduše proto, že počtem jejich prodaných kusů se vývoj už zaplatil.

Web

Re: Mosfet zesák 400W

S tím se dá souhlasit. Ale souhlasím i s Clarionem. Podle mě jde o to, že Tondovi vadí, že podobným projektům dělá na svých stránkách reklamu zadarmo a nic z toho nemá. I to chápu, ale tohle podle mě není přesně ten případ, i když to může být pro spoustu lidí nahraně a pro některé i za.... Každopádně jestli se tu budou mizet podobné dobře vypadající projekty, časem se z toho stane repromania...Každopádně si myslím, že pokud uděláš něco podobného za cenu o který si mluvil, málo toho neprodáš.-)

Web

(upravil sinclair 25. 2. 2011 11:40)

Re: Mosfet zesák 400W

Milane, kolik lidí z tohoto webu si může dovolit dvojici těchto modulů za 32.000,-Kč? Ty určitě ne a s Tebou 99% dalších lidí. Připočítej k tomu transformátory, softstart a další serepetičky, Modushop nebo něco podobného, hromadu práce a jsi na padesáti tisících. Co Ty na to? Můžeš si to dovolit podobně, jako si spousta lidí /většinou študáků nebo bez zaměstnání/ nemohla dovolit DPA222 a DPA223.

Edit: Milane, je to Tondův web a on si rozhodne, co pustí a co už ne. To, že za komerční reklamu chce peníze mi nepřijde nenormální, tento web je poměrně hodně navštěvovaný a lze to přirovnat ke komerční reklamě v novinách - tam musíš zaplatit také. Lukáš Kosina na Repromanii to řeší trochu jinak-různými spolupracemi a protislužbami, ale zadarmo to také není. Já mám na Repromanii reklamu jen proto, že jsem Lukášovi za v podstatě dumpingovou cenu zrenovoval zesilovač, jenž byl ve výchozím stavu použitelný leda tak na ozvučení nějaké konference dvěma satelity a to bych se ještě bál, že v něm něco šlehne. Stačí když napíšu značku - McCrypt....

Web

(upravil hcrevize 25. 2. 2011 11:50)

Re: Mosfet zesák 400W

Uvědomte si že takto kvalitní konstrukce taky něco stojí. Nic není zadarmo a použité kvalitní značkové polovodičové součástky pocházejí z větší části ze zahraničí. Zesilovač patří zvukově do nejvyší třídy a proto stojí to co stojí. Ferari taky nebudete prodávat za cenu Škodovky. Mimochodem chystá se srovnání s dalšími známými a uznávanými zesilovači v cenové relaci přesahující 300000,-. Výsledek se včas dozvíte.:)

Web

Příspěvky [61 až 80 z 151]

  Stránky: ««« 1 2 3 4 5 6 7 8 »»»

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Mosfet zesák 400W

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£