Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 3 z 5)

  Stránky: ««« 1 2 3 4 5 »»»

RSS

Příspěvky [41 až 60 z 86]

Re: Modul SW

Neviem čo máš na mysli. Myslíš to, že keď máš trafo so sekundárom čo má napríklad 20V naprázdno, tak na kondíkoch vo filtrácii bude odmocnina z dvoch krát vyššie napätie ako na sekundári trafa. To je 20.1,44 približne. S výkonom trafa to nemá nič spoločné, pokiaľ nieje to trafo zaťažené. Nedajbože preťažené...

Web

(upravil sinclair 30. 12. 2007 23:24)

Re: Modul SW

Vypadla Ti tam jednička. Je to 20 . 1,414.
Little jako vždy zas mele píčoviny.
8.000uF na větev, poskládaných z osmi kusů je slušná baterie, schopná odevzdat velký proud. To trafo ale bude měkké.

Web

Re: Modul SW

Jasne, až teraz som si to všimol. Díky. Je to trafo 2x24V. Zas nechceme spáliť reprák, nadoma bude hádam stačiť a na podráždenie susedov tiež.

Web

Re: Modul SW

Ještě si zapomněl odečíst pár desetin jako úbytek na gretzu big_smile

Re: Modul SW

Keď už sa tu rieši tá filtrácia, akurát staviam leach pre deltu 15"LF, myslíte že by vyhoveli kondenzátory tesla TE925 ? kapacita 2,2mf /63V, dal by som tak 5 na vetvu, transformátory sú dva z AUJ odmotané na 41V,jeden na vetvu

prípadne má zmysel použiť tých kondenzátorov viac ? mám ich asi 30,tak preto sa pýtam...aby tam už potom neboli len na okrasu smile

(upravil little 31. 12. 2007 18:06)

Re: Modul SW

O jakém příspěvku to mluvíš? Sinclair prostě nemá rád tvrdý zdroje s kapacitou několik 10tek mF...holt co člověk, to názor... smile

Re: Modul SW

Fotky sú tu: http://img216.imageshack.us/img216/9334/pc310006lc8.th.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/2811/pc3100071gg6.th.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/5091/pc3100081zc9.th.jpg
Je to prvý a zatiaľ posledný submodul čo som urobil. Funguje dobre celkom iste ho neupečie lol

Web

Re: Modul SW

hmm, to dufam. a co ynamena "funguje celkom dobre?" snad vyborne nie?

Re: Modul SW

Napísal som "funguje dobre celkom iste ho neupečie".
Myslel som to tak, že modul finguje výborne a že ho určite neupečieš. Veď sa mi ho nepodarilo ani riadne zohriať, také chladenie má...
Neviem kde si zobral slovo celkom. Ale to je jedno. dnes mu dám zas trochu na prdel, nech si aj susedia užijú silvestra ako sa patrí.

Web

Re: Modul SW

jj, daj

Re: Modul SW

rýchle vymeň tie poťáky.... mám s nimi najhoršie skúsenosti smile ak dobre vidím

Web

Re: Modul SW

Vidíš dobre, aj ja ich nenávidím. Sú fakt šmejdové. Mal som jeden taký v zosilovači, po mesiaci a pol bol nanič, vyšúchaná dráha. Myslím, že Jofi nebude štelovať frekvenciu ani hlasitosť desaťkrát denne, takže mu aj niečo vydržia. Raz nastaví a je to. Keby sa dali kúpiť staré tesly u nás u vydierača, tak by som ich kúpil. Ale nemali hodnoty ktoré bolo treba sad ...

Web

(upravil sinclair 31. 12. 2007 21:10)

Re: Modul SW

Proč pořád musím připomínat, že EZK už zasílá i na Slovensko? Tam jsou číňani i TP160-169.

Styď se za tu kravskou kulatou díru pro Euro, prase jedno ocasatý! Hovado! To si neumíš udělat z plastu šablonku a vyšmidlat skutečný tvar té přívodky přímočarkou? Tfuj!
Ten páčkovej vypínač se Ti po vestavění modulu do subu za měsíc rozsype na sračku, případně v něm bude jiskřit.
A proč nemáš živé části, kde je nn 230V aspoň na IP20? Čuně!

Web

(upravil drimacoustic 31. 12. 2007 21:12)

Re: Modul SW

Sinclair tá diera tam už bola.
Martin pekná práca....

Re: Modul SW

na tom vypínači to je tým že je to čína/tesla alebo je to u nich nebodaj pravidlo? smile začínam sa báť smile

Web

(upravil kurpelm 31. 12. 2007 23:41)

Re: Modul SW

Sinclair,
za prvé: Keby som bral súčiastky z EZK tak kto bude platiť poštovné? To sa Ti ľahko hovorí, keď to nemáš Za sprostou hranicou.
Za druhé: Diery tam boli dve, okolo euro zástrčky to budem ešte riešiť.
Za tretie: Nenazývaj ma prasaťom ocasatým.
Za štvrté: Niesom hovado.
Za piate: Šablónku si viem urobiť. Vieš si predstaviť, ako by si robil tento modul v paneláku s doslova prd náradím? Žiadna dieľňa, ani stojanová vàtačka. Vyšmidlikať dieru pre euro zástrčku? Čo som komu zlé spravil... Len pre tvoju orientáciu materiál má hrúbku 6mm a je to nejaký dural či čo! V mojich podmienkach ťažko obrábateľné.
Za šieste: Modul bude oddelený od reproduktora priečkou. Prečo by sa mal rozsypať? Ak sa rozsype aj z vibrácií, aj keď bude priečka, beriem späť. Mám aj funglovky kolískové vypínače, ale je tu ten istý problém, ako vyrobiť obdľžnikovú dieru.
Za siedme: Na zakrytie živých častí pod nn som zabudol, moja chyba. Zakryjem to.
Za ôsme: Čuňom ma nenazývaj. To, že si starší, Ťa k tomu neoprávňuje.

Kto nič nerobí, nič nepokazí, že... Snažil som sa, aby to aspoň ako-tak vyzeralo a bolo plne funkčné. Pripomínam, že je to môj prvý submodul čo som vyrobil. Škoda, že z fotky nieje poznať, že všetky kondíky, okrem zdroja sú nichocony, nippony, rubycony a priemyselné philipsy.
Peace.

Web

Re: Modul SW

Kecáš.
Před hodně lety jsme měli doma taky hovno vybavení, žádná přímočarka či vykružovák, ale otec mě naučil velké kulaté, příp. všelijak tvarované obdélníkové díry dělat odvrtáním dokola ostrou trojkou vrtákem, pak vyštípat či vyklepnout kladívkem a zapilovat pilníkem. I 6mm dural jde slušně ostrým pilníkem dobře obrábět.
Vrtačku snad máš, trojka vrták stojí desetikačku a na jeden plochý a jeden čtyřhranný pilník snad peníze taky máš. Všecko jde, když se chce. Jenže když se nechce, tak to dopadne podobně prasácky a -musím to napsat- Ty máš tu odvahu takovou čuňárnu ještě nafotit a dát na net, ať si ostatní berou pěkný příklad..
Tos nemohl do té kulaté díry vpálit klasický primární pojistkový futrál REMOS a zezadu záslepku, který by tu již existující díru zaretušoval a euro udělat vedle a přesně, když už jsi to chtěl mít skoro zadarmo a dal jsi tam euro z PC zdroje?
A nebo tu velkou kulatou díru propilovat na čtyřhrannou a vpálit tam přívodku Euro s integrovanou pojistkou, která je větší a krásně by tu díru zakryla? /Viz např. EZK, položka EURO13 VPJ/.
Myslel jsem, že jsi větší fachman, ale jseš prase.

Web

Re: Modul SW

Teba to aspoň mal kto naučiť. To s futrálom REMOS ma nenapadlo. Ale otec kedysi hovoril, že tieto futrály mu pri navrhovaní novej mašiny neprešli. Museli tam dávať nejaké iné. Neviem prečo, ale hovoril to, že už sa nemajú používať. Už som to upravil, euro je v záslepke a nn zakryté. Fotky ani nebudem dávať, nemá to zmysel.

Web

Re: Modul SW

Když porovnám pouzdro REMOS s tím dnešním čínským hnojem, tak zjišťuju, že jedinou jeho nevýhodou je je poněkud "obsolete" vzhled a někde mohou vadit /a někde být výhodou/ jeho rozměry. Instaluje se výborně, matice při utahování nepraskají ani se neprotáčejí a nestrhávají jako u žluťáka, dotyk je vynikající, bez potíží snáší vložení pojistek 8-10A a nic nehoří přechodovým odporem jako u té niklované rejže.

Web

Re: Modul SW

To ja viem, ale stále mi ostáva záhadou, prečo to ten revizák nepovolil. Neviem, no.

Web

Příspěvky [41 až 60 z 86]

  Stránky: ««« 1 2 3 4 5 »»»

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£