rvx73: Ano, jde o transformátory vyráběné dle požadavku.
Delší dobu jsem si lámal hlavu, co učinit pro to, aby si dnešní mládež mohla koupit bezpečný zdroj se vším všudy, t.j. s vypínačem, přívodní šnůrou s vidlicí, s potřebnými jištěními na primární a sekundární straně, s uživatelsky vyměnitelnými pojistkami, aniž se kde lze dotknout 230 V. Něco na způsob někdejšího zdroje k TW 077 Pionýr. Nakonec jsem pro účely zesilovačů s menšími výkony oželel síťový vypínač na primární straně (ten to nejvíc komplikoval) a zadal výrobu zalitých toroidních transformátorů 230 V/0,1 A; 9 V/2,22 A; s integrovanou vratnou teplotní pojistkou 105 °C, s přepěťovou odolností 5 kV AC 50 Hz/1 min.; IP 65, s nepřerušenou přívodní šnůrou 230V s flexo vidlicí. Výrobcem je firma Elektro Karban a pokud máte kdo další zájem o výrobu, typový štítek je 20.230.9. Lze také pořídit v klubovně Technického kroužku. Máme od této firmy desítky až stovky napájecích souměrných i nesouměrných transformátorů pro audio, všechny jsou tiché, nikdy nehřály a zdají se mně mít výborné dílenské zpracování. Firma nás také podpořila, když jsem začínal s Technickým kroužkem. Kromě toho komunikace byla vždy výborná.