Elektroniky jak na serverové farmě, vejškáč neznám, ale středobas je dayton ND90 nebo ND91 - což mi hraje na stole s pasivníma výhybkama a D zesilovačem TPA3116 už nějakej tejden. V zesu mám i ten BT modul, a rozpočet 380 USD což je nyní cca 330E za stavebnici neznámé kvality?
Když to letmo sečtu: 2x40E ND91-4, 2x10E ND-16FA-6, výhybky odhad 20E, minimum dřeva - u mě cosi z číny z bazaru za 4E a moduly z ALI 12E+8E+5E do jakési plechové bedýnky, celkem to bylo teda 140E, funkce stejný, akorát to není v jedné bedýnce a není to tak složitý... Je fakt, že s těma daytonama jsem se dlouho rozmejšlel, tak malý repráky za tolik peněz... Ale nemám ty cool stojánky s kusem plechu, aby se to na nich houpalo... Ještě doporučuju to video, je tam vidět, jak má cinche i napájecí konektor přišroubovaný přímo na hliníkovým panelu. Tam jestli nejsou zemní smyčky... Pak je ještě dobrá ta kozatice v dalším videu...
Chlapík kecá nesmysly, má tam prej "transmission line" ale on je to štěrbinovej basreflex. A má malej průžez, já tam mám 25mm trubku dlouhou cca 12cm, což ladí někde na 55Hz, štěrbina odhad 0,6x12cm délky 30cm z boku zmrvená molitanem v té malé bedně může ladit tak na 30Hz, to už je pro ten dayton úplně mimo... a co teprve ten BR ze sololitu, to určitě nemá snahu rezonovat...