Re: Xover

zuki
Nejhorší je, že když k tomu sednu a chci začít něco psát, absloutně nevím o čem - vše už mi připadá tak samozřejmý, že nemůžu na nic přijít. Je to obecně problém psaní návodů tím, kdo to od začátku dělá - tak se návody většinou psát opravdu nedají, tak, aby měly správnej přínos pro člověka, kterej k tomu přijde poprvý. Ale budu se ještě snažit.

Re: Xover

To chápu. Občas píšu návod jak oživovat v sériovce desky s el. obvody. Nesmí to být dlouhý (časově), aby to moc nestálo a odsejpalo to. A musí tam být nejlépe vše tak, aby se vyzkoušely všechny funkce a "kritické obvody" samotné desky ještě před tím, než se někam zabuduje. No a když to třeba po dvou až 10-ti letech přečtu, tak i mě sem tam něco příjde nesrozumitelně nebo nepřesně napsaný... Když jsem to psal, tak to bylo celkem jasný...

Re: Xover

Oživuji prastarý dred smile 2 MaBat:
Začal jsem zkoušet xover a nějak mě to nechodí, přidám reprák, natáhnu charky (ty ukázkové) ale program zobrazí pouze průběh fáze........nějak nemůžu přijít na to kde dělám chybu........

Web

Re: Xover

mě teda chodil na první vrz, postupuj podle kuchařky, natáhni soubory pro všechny úhly a pak si přepínáš HF, VF nahoře v okně.

(upravil ondra Ch 31. 5. 2013 8:11)

Re: Xover

Já jsem asi blbej smile, nejdřív umístím měnič dvojklikem si otevřu editační okno natáhnu charky frekvenční impedanční zobrazí se mě, takže jsou v pořádku,dám ok. Umístím pro jednoduchost kondík, zadám hodnotu, propojím a v oknech VF a HF se mě zobrazí pouze průběh fáze... tak nevím smile)
Napiš mě prosím bod po bodu jak postupuješ... já postupuji podle tohoto:
http://www.loudspeakersoft.com/en/lshelp.html

Web

Re: Xover

Pak zkontroluj nastavení rozsahu grafu. Ale nevím, už v tom dlouho nedělám.

Re: Xover

Nojo blbě nastavenej rozah grafu, ach jo smile) kluci díky..

Web

Re: Xover

btw, co ta nová verze? docela jsem na ní zvědavěj a určo do ní půjdu smile

Re: Xover

Jo jinak díky za prográmek MaBate.. smile ale vděk je lépe vyjádřit v korunách... za novou verzi klidně rád zaplatím..

Web

Re: Xover

Dobry den, vecer smile Mam otazku. Existuje nejaka funkcna verzia Xover ci EXO? Stranka www.LoudspeakerSoft.com  neexistuje. Neda sa nic rozumne najst ani vo webarchive. Podla toho co som tu cital, existovala verzia 2.04a resp. 2.04b. Bola funkcna alebo cely tento projekt autor hodil do vody skor ako sa dopracoval k realne pouzitelnej verzii? V tom prvom pripade, by bola velka skoda, ze sa za tym zavrela voda.

Re: Xover

Mabat kdysi pustil verzi 2.04a jako freeware. Pro mne naprosto dostačující stabilní verze se skvělými funkcemi pro návrh výhybek. Stránky LoudspeakerSoft už neběží, zkus mu napsat mail na repromanii, jestli ti nepošle verzi 2.04a. Nevím, jestli má tady správně uvedený mail, už sem nějakou dobu nechodí.

Re: Xover

Fakt škoda že tu nieje dáky funkčný  link na tento praktický soft.