Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 9 z 9)

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

  Stránky: ««« 1 ... 7 8 9

RSS

Příspěvky [161 až 175 z 175]

Re: Zdroj PC

Little v tom to bude - neznáš ani mě, ani Froga a ani další lidi které nazýváš různými hanlivými přízvisky. Neznáš je ani osobně ani profesně a tohle si dovoluješ? Měl bys brzdit a to dost fest.

Re: Zdroj PC

Ty vole tak sem du po 2 dnech a nechápu co se tady děje... Chtěl jsem poradit s komponenatama a radu jsem dostal... Nechcete se už přestat navzájem urážet.? Co z toho budete mít. nic. Každej má svůj názor a vnutit jiný si nenechá. Myslím si, že nadávat si do usmrkanců a idiotů se nehodí k lidem kterým není osm let. Tak toho už sakra nechte a bude to.

(upravil sinclair 11. 7. 2009 8:15)

Re: Zdroj PC

Což ovšem na situaci, že je Little usoplený hlupák, nic nemění.
Prokoukl jsem ho už dáávno, je to mladý prospěchářský dacan, asociál, který vám v kolektivu nebo v partě podrazí nohy v okamžiku, kdy to nejméně potřebujete a čekáte. Když bych to měl vzít podle Dfensovy charakteristiky, tak je to zmrd s jistou dávkou inteligence, křížený půl napůl s vohnoutem - mít takového člověka vedle sebe v práci nebo za zády znamená nutnost mít u sebe trvale duralovou baseballku nebo nabitou pistoli.
Navíc je to přes znalosti technické stránky věcí opravdu hlupák, vyskytují se zde kluci, kteří +/- v jeho věku ovládají několikanásobek toho, co on. Nebudu vypisovat všechny, uvedu jen jeden příklad, jímž je třeba Martin Kurpel.

Web

Re: Zdroj PC

Hele ještě mám dotaz, je od kterého výrobce je lepší koupit HD4770.? Mám tu Sapphire, MSI, Asus a Gigabyte. Je v tom nějaký zásadní rozdíl, nebo je to jedno.?

Re: Zdroj PC

Zatím jsem neviděl (spíš nehledal) jiné provedení karty než referenční a tak je to všechno stejné, ale vzal bych Saphire kvůli plíšku na napájecích mos-fetech. Jinak podle mě je to jedno a to samé zatím...

Web

(upravil froggg 12. 7. 2009 8:43)

Re: Zdroj PC

To samé to není, ale nedá se říct, co je 100% lepší, můžu jen prohlásit, že MSI bych nebral určitě a nejspíš bych vzal Sapphire. Asus a Gigabyte umí ale taky mile překvapit, stejně tak ale nasrat. Jde o použitý součástky. MSI používá prakticky vždycky hnůj, Asus u dražších produktů už používá značkový kondy vyšších řad, u Gigabyte jsou někdy lepší součástky i na levných věcech, jindy mě zklamala i vyšší řada a Sapphire je většinou osazen kvalitně. Ještě bych upozornil na to, že dneska už se často používají kondenzátory s tuhým dielektrikem, logicky si člověk že to je asi lepší, že to nevysychá, ale chyba lávky, i takovej kondenzátor se dá udělat špatně a navíc už jsem viděl klasickej elektrolyt v pouzdru toho s tuhým elektrolytem. Prokecl se po výbuchu na desce. Dříve se lišil na totožných kartách různých značek výrobce pamětí (Hynix, Infineon, Samsung) a v tom býval taky rozdíl, hlavně co do přístupových dob, ale dnes už používají víceméně všichni jednotného výrobce pamětí k dané grafické kartě.
Jak píše Bery, při pohledu na obrázky 4770 od různých výrobců se zdá, že všechny jsou prakticky totožné, sice není vidět na součástky, ale už i barvy dost napovídají, takže by to mohlo být jedno, ale to může být způsobeno tím, že byly staženy z trhu kvůli vadě a ještě se na něj pořádně nedostaly, je možné, že až se začnou naplno prodávat, nahradí současné, nejspíš ilustrační obrázky, obrázky jiné a tam už rozdíly mohou být.

Edit:
Ještě abych to doplnil, důvodem, proč se stahovaly z trhu byl vadný bios (vada však údajně nebyla nijak závažná) a pak taky vadná výroba 40nm procesem, kterou prostě nezvládli v TSMC. Tyhle problémy se však týkají jen karet, které se nechaly vyrábět u PCpartner, PowerColor, pokud vím, využil služeb TUL corporation a tak ty by měli být v pořádku. Ale zase jich je nedostatek, což už může platit i u ostatních výrobců, mělo by být dávno po revizi.

(upravil Zorg 12. 7. 2009 21:34)

Re: Zdroj PC

OMG, teda vrátím se z dovči a to je teda poprask...

Docela by mě zajímalo, kde bereš little tenhle povýšeně drzej přístup k "tvojemu řemeslu" (čti skládání Lega; ano, tuhle práci může dělat opravdu každý, proto patří taky k těm "lépe" placeným lol), když jsi před rokem ani neuměl zastrčit procesor do patice...

EDIT: koukám sinclair byl rychlejší big_smile

Re: Zdroj PC

Se šuntským osazením co dává MSI souhlasím na 305% :) o jejich základovku bych si dnes ani kolo neopřel (obrazně) :) vypadá to hezky... na první pohled, ale když se kouknete pod nablýskanou spleť heatpipe tak uvidíte právě zmíněné šuntské kondy... Jinak jsem zvědavý co s HD 4770 vymyslí třeba Gainward, když dokázal vydat HD 4850 s pamětmi na 3,6GHz... a jádrem na 700MHz

Web

Re: Zdroj PC

Bery - právě sem se díval ( sice jen podle obrázku big_smile ) ale provedení od sapphire mi přišlo nejlépe zpracované.
Sapphire:
http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp … ;cd=EL718d
Asus:
http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp … ;cd=EC555k
MSI:
http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp … ;cd=EF821j
Gigabyte:
http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp … ;cd=EG615b

Re: Zdroj PC

Nevím proč, ale vždy jsem si spojoval ATI a Sapphire. Prostě když to měla být ATIna, tak Sapphire. A nikdy nebyly problémy.

Re: Zdroj PC

Já měl problém se Saphire HD4850 jak se psalo na předešlé straně, ale byl to jen jeden kus... Pak sem si koupil Asus HD4850, na ní práskl Accelero S2 bez větráku, doosadil pasivky na napájení a paměti a hotovo smile

Web

Re: Zdroj PC

Litl, ten PC čo má Thales je fakt tichý, pred dvoma dňami som spal hneď vedľa neho. Inak nemám k tomu čo dodať, do PC nerobím.

Web

Re: Zdroj PC

Musel bejt tichej, protože já i Thales děláme PC s ohledem na ticho a stabilitu (to v sobě zahrnuje nízké teploty, předimenzování, kde to je vhodné, dlouhou životnost součástek...). A tam jde už i o takový věci, jako jsou právě ložiska a nebo vnitřní provedení ventilátoru. Ten u Thaleta jsem taky (ne)slyšel a měl to opravdu pěkně vyřešený.

Re: Zdroj PC

Lidi, vy mate starosti kde jsou jaky pameti a kdo co vyrabi... Stejne to stoji vsechno za howno jako kazda spotrebka...

Re: Zdroj PC

ani nie

Web

Příspěvky [161 až 175 z 175]

  Stránky: ««« 1 ... 7 8 9

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£