Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 9)

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

  Stránky: ««« 1 2 3 4 ... 9 »»»

RSS

Příspěvky [21 až 40 z 175]

Re: Zdroj PC

Mensia lekcia
Fotron- ked tak blue storm 2 ....  jednotkova seria mala vadny vetracik lebo vybijal loziska jak figurka na snurke.
Zalman- Kvalita neni o com.
Eurocase- osadenie najlacnejsima sos suciastkama to neee.
Premier take pohodarske zdroje netreba od nich cakat vela. Vlastnim jeden starsi a je v pohode na mojom taktnutom celerone

Web

Re: Zdroj PC

Ono hlavně není EuroCase kdysi a EuroCase dnes uplně to stejný. Kdysi to bylo osazený alespoň průměrným matrošem a daly se bezpečně používat, pokud nepřišla katastrofa neshořely. Ale to co se teď dostane koupit jsou časovaný bomby co hoří i na blbej pozdrav. Už je delší dobu nekupuju.

Re: Zdroj PC

sa musite zmierit s tym, ze kvalitny zdroj nekupitepod 50e...
ked kupite daky ojeb od hocijakej znacky za 20-30e tak sa nedivte, ze vam to zo sebou casom zobere zo sebou do hrobu minimalne dosku...

Re: Zdroj PC

Ja mam v PC ted nejakej tichej nevim co 400W. Stal nevim... 1300? Za behu neni vubec slyset a to co slyset je pripisuju spis boxovymu ventilatoru od intela. Jede na ctvrt plynu, na desce neni krom procu a pameti nic. Tusim, ze na nem byla nalepka EuroCase.

A vcera byla bourka a stejne jsem ho mel zapnuty a nic. Takze EuroCase jsou dobre zdroje, ktere prezijou i bourku. smile

Re: Zdroj PC

little napsal:
babakus napsal:

A když vedle sebe položím Fortona a EC bude to dneska lautr to samé a to mi nevymluvíš!

Babakusi, nedělej tu ze sebe vola.

Vola ze sebe děláš jen ty, dnes dělá Fotron i EuroCase jedna firma a u OEM zdrojů ani nerozlišují, jestli je to Fortron nebo EuroCase, objednáš si na krám Fotrony, příjdou EuroCase a naopak, podle toho, jak jim to vyšlo do krabic. Hlavní je, že je to všechno od FSP Group. A naopak, i když jsem si už objednal Fotrona asi před rokem, přišel mi EC a řekli, že to je normální, že to je jedno, protože to je jedno a to samý, jelikož to bylo pro zákazníka, kterej prostě chtěl Fortron, vydupal jsem si výměnu za jinej kus, ale přišel zase EC. A když rozebereš Fotrona a EuroCase, oba takový ty nejlevnější, který lidi kupujou nejvíc a honěj si triko tím, že to je Fotron, zjistíš, že nejen že je naprosto stejnej layout desky, ale i značky kondů a polovodičů. Rozdíl se dostaví až u vyšších řad Fortronu, ale i tak žádná sláva.
Měl jsem jich někde počátkem měsíce tady rozebraných aso 8 kusů, ani jeden nešel, byl to mix Fortronů a EC, mohl jsem ti to i vyfotit.
Já osobně používám ke vší spokojenosti zdroj Delta Electronics.

Re: Zdroj PC

big_smile tak co dle vás mám koupit.? Někdo radí Fortron, někdo zase EC... díval jsem se po tomhle http://interlink.tsbohemia.cz/default.a … tiid=53821  ... pokud je to špatná volba, tak pokud bude možné vybrat něco z TS budu rád.. Mám to 45 minut od domu.

Re: Zdroj PC

http://interlink.tsbohemia.cz/default.a … tiid=69487
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a … tiid=73870

Re: Zdroj PC

ok vemu ten první.. díkes za rady chlapci smile

Re: Zdroj PC

Froggu neke! Kdes sehnal Deltu?! Moc moc chci takovoutu megaúspornou tuším 250W, ale v CZ asi bez šance...
babakusi, taky by mě zajímalo, jak moc se liší ty OEM SS oproti kdysi, když jsem kupoval 400ET víc jak o polovinu dráž! Skoro bych se už taky bál, jestli se SS nevydalo levným směrem...

Re: Zdroj PC

Zorg: Delta není určena pro prodej koncovému zákazníkovi, většinou se dodávaj na paletě smile Ale bejvají v malých serverech a desktopech HP ty 250W a pak jsou ještě nějáký 270W nebo tak něják, kterou jsem měl i na pitvě a byla moc pěkně osazená. Ale spíš z druhý ruky se daj sehnat, no, třeba když někdo prodává skříň se zdrojem HP. Tuším, že i IBM a Siemens je osazoval, ale za to nedám ruku do ohně. Já mám 700W potvoru, sehnal jsem ji se skříní HP Virtus, které se mezi lidi dostali asi ne úplně běžnou cestou, ale za 2500 jsem měl výbornej komplet zdroje se skříní, obojí prvotřídní kvality, skříň je luxusní sama o sobě a ve zdroji značky jako Nippon, Rubycon, Nichicon, Elna... Kdyby byl zájem o ty 700W drobečky, bývají na Aukru, stejně, jako ty skříně.

Re: Zdroj PC

Seasonic, dobrý a je po problému. smile

Můj PC funguje už nějakou dobu na upraveném Fortronu 350PNF (GTF nebo tak nějak). Namísto TEAPO jsou Nichicony. Pohoda klídek. Časem ho taky vyměním za Seasonic. Čau lidi. smile

Re: Zdroj PC

No, mám právě obavu, že první neojeb je až S12, mám doma 500W už asi 3 roky (ještě od starých dobrých dob rencenzování Šejnohou) a stejně (trochu) píská. Hnůj v podobě Adda AD1212MB-A73GL samozřejmě nahrazen Noctuou NF-P12...

(upravil Kadrnozka 30. 6. 2009 16:03)

Re: Zdroj PC

Jó ty Detly, ja sem na netu nějakou náhodou narazil na tento zdroj, prohlíd si několik fotek z jeho utrob a byl jsem jím docela příjemně překvapen. Protože za tu cenu je to myslím prostě bezkonkurenční. Považte 700watový zdroj, přibližně za 700Kč,  prakticky ve stejné kvalitě jako Seasonic, který takto vykonné zdroje nabízí o mnoho dráž, kolem 4000Kč. Teď je otázka, jak sou na tom s učinností, jestli splňují těch 80+, na stránkách Delty jsem o nich nenašel vůbec nic.

tesličku AZS 224 + XN125

(upravil bhm1 30. 6. 2009 19:22)

Re: Zdroj PC

Hoši takže zejtra si valim pro ten Seasonic a mám na vás ještě jednu otázku.. Pokud se někdo z vás učí nebo učil německy, požádal bych ho o překlad tohoto článku děkuji..:)

Zum Anschluss von 4 OHM Lautsprechern.
Achtung! Bei Anschluss von 4 Lautsprechern nur 8 OHM.
Boxen verwenden!


Vím, že se tam píše, že mám bejt opatrnej, něco s 4-ma ohmama pak s osmi a pak, že se může "krabice" zničit.

Re: Zdroj PC

Pro připojení 4ohmových reproduktorů.
Pozor! Pokud zapojíte 4 reproduktory, použijte pouze 8ohmové!

Re: Zdroj PC

Zorg - dík moc.. sem právě něco takovýho překládal podle slovníku, ale moc mi to nedávalo smysl smile

Re: Zdroj PC

Já mám nějakýho 400W fortrona už asi 4roky, jeho maximální zátěž je tak polovička - přeci jen PIII 1,2Ghz není žádný žrout, grafika má pasiv, mám tu jednu CD vypal, jednu DVD vypal a 4hdd a 350VA (nějakých 268W)upska zvládne celou sestavu k ní 21" LCD a malý repro a ještě adaptér na wifinu a není přetížená.
Takže myslim, že ten zdroj by mohl vydržet - fouká z něj sotva vlažný vzduch.

Re: Zdroj PC

hmm.. tak už tady mám jinej problém... zdá se, že se zdrojem odešlo i něco dalšího.. po připojení Seasonica dělá všechno jako dřív, ale obraz stále nikde... Skoro mi příjde, jako by to zdrojem vůbec nebylo.. Při lepším zkoumání mi příjde, že nepracuje HDD, ale to přece nezpůsobí problém s obrazem. Jediné co mě tak napadá je to, že odešla i základovka. sad Popřípadě nedá se nějak zjistit jiného to mohlo bejt.?

(upravil froggg 1. 7. 2009 14:59)

Re: Zdroj PC

zkus jen tak na zkoušku strčit jiný paměti do toho...
Když nic, zkus do toho na zkoušku postupně strčit jiný všechno big_smile

(upravil dbmax 1. 7. 2009 15:29)

Re: Zdroj PC

čau bhm,  pre ostatných ten zdroj čo som mal doma a kedysi dávno som tu preberal na nete spomínaný eurocase 450W tak pred mesiacom napokon explodoval (ešte v záruke), poriadne tam strelil neviem presne šváb či fet, teraz som kúpil Forton Saga+ 400P, jednak výstupný výkon nie je nijako prečísielkovaný, účinnosť v takej cene dobrá (75%), 12cm vetráčik je tichý/výkonný a zopne ho na plné obrátky pri vyššej teplote, napokon stál 45eur, konštrukciou bol odlišný od EC šhitu, neviem kto a aký model mal rozobratý od EC, ale keď som videl ako niektoré súčiastky ktoré majú byť osadené na plošnom stoji boli napájkované na drôtoch a viseli ku*va vo vzduchu tak sa ani nedivím že strelil, nehovoriac o debilných plastových vložkách pre vetranie, ktoré boli zalepené o chladiče, mierne prihorené od teploty. Nedivím sa že SOI doporučovala stiahnuť takéto nebezpečné výrobky z trhu, pokiaľ ich vlastnil akýkoľvek majiteľ, mal ich vrátiť, a ešte som zabudol dodať že vďaka superpyčo EC zdroju odišla aj základná doska.

Web

Příspěvky [21 až 40 z 175]

  Stránky: ««« 1 2 3 4 ... 9 »»»

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£