Téma: Zes MX300 MX600

Zdarvím
chci se zeptat jesli už někdo stavěl tenhle zesilovač od Alana Krauze...
A co říkalte vubec na todle jesli se to vyplatí vubec stavět...
Je to docela dost zajímávy modul až naten budíč PX1000 což se mi natom moc nelibi.
Rad bych uvítal jeslí mate někdo o techle modulech nějaké podrobnější info a nebo nějaké měření...
Diky moc spozdravem Maro
Pekyny den přeji:D

Re: Zes MX300 MX600

Myslím, že tady zesilovače od AK nikdo nestaví. Podle označení jde o dost staré konstrukce, na které nemusí být už k dispozici desky nebo ty smd budiče. Buď si to s Alanem vymailuj a on ti poradí třeba něco novějšího, nebo si budeš muset poradit sám. Jestli se ale nepletu, tyhle zesilovače byly o dost složitější konstrukčně i na oživení a nastavení, než ty současné. Podle toho jak se vyjadřuješ, jak píšeš a kolik je ti pravděpodobně let opravdu nemám pocit, že bys dokázal něco podobného sestavit.

Web

Re: Zes MX300 MX600

Sinclair: zdarvím
je mi 18let už sem nějaké konstrukce postvíl...
co je první se dívam na konstrukcí zesilovače a pak jesli jsou k sehnaní všechny součastky....DPS si kreslím a navhují sam a vyrabím taky...A to mě nevíc zaujalo žek že u nějaké te upravy ten zesak umí chodít i do 2ohm.
A chtěl sem se tě zeptat jesli němaš nějakéj kotakt na alana Krause...
Jinač touhle eletronikou se už zabívam skoro 8let...
Ale vím že ještě nemam takovou praxi jako ty a někteří ostatní takže se radší poradím než něco začnu stvět...Ale díky za odpověd:D

Re: Zes MX300 MX600

A co se takhle taky trochu zabívat pravopisem ? Máš tam čtrnáct chyb, z toho dvě hrubky....ona pečlivost, mladej, která je potřebná ke zdárný konstrukci, začíná už od psaní....:lol:

Re: Zes MX300 MX600

Myslíš tohle? Něco takového ted vychází v amáru  http://www.poweramp.eu/zesilovace.htm

(upravil Maro1991 22. 2. 2009 15:05)

Re: Zes MX300 MX600

Ne je to straší modul vyšel v amaru 9/2002 MX600 je na www.stavebnice.net
http://www.stavebnice.net/st/a693.html


kazzatel: tak to sem rad že mě opravuješ  Ale promin ja sem snažím psat bez chyb ale jsem Dísletlik a mam na to papiry...Tak promín mi ty chybi diky moc:D

Re: Zes MX300 MX600

Maro1991 , pokud píšeš dál tak použij "editovat" , neměli by se psát 2 příspěvky za sebou, viz. pravidla ( http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=2 )

" Vědět a znát to každý by chtěl, ale učit se nechce ... "

Web

Re: Zes MX300 MX600

Tak mám pocit, že každej třetí kluk do 18 let, co sem zavítá, je dyslektik nebo má jinou podobnou poruchu a má na to nejméně dva papíry....
Hele, pokud je to tak, tak bys ve vlastním zájmu měl používat nějaký skript, který to po tobě opraví.

Web

Re: Zes MX300 MX600

jo pardon...

(upravil BigDrobek 22. 2. 2009 20:17)

Re: Zes MX300 MX600

Sinclaire tak ono je dneska moderní, než se s daným problémem smířit a zkusit ho překonat, tak radši zajít k doktorovi a za stovku si nechat napsat pár papírů. Pak když něco náhodou nevýjde není nic jednoduššího než vytáhnout ony papíry a pořádně zamávat..
Někde jsem četl že víc jak půlka národa je dys něco. Podle mě je to spíš pohodlnost a lenost než nějáká dysfunkce hlavy. Když jsem byl na základce pravopis mi fakt nešel. Musel jsem chodit k starý babce na doučování a protože mi s ní bylo uplně hrozně, tak jsem se to radši jakž takž naučil a snažím se to něják dodržovat, ikdyž hlava sem tam něco zapomene. Nejvíc to ale podle mě degradujou právě lidi typu w,f a chyby jako vyděl nebo zjystil a podobný.

edit: K zesilovači a jeho konstrukci. No nevím ono navrhnout dobrou desku na nf konec není až tak jednoduchý. Vím to z vlastní zkušenosti a dělám to spíš proto abych se něco naučil nebo zjistil sám pro sebe. Kdybych chtěl něco na poslouchání, tak koupím něco předvařenýho nebo přímo hotovýho. Oni letití konstruktéři spíš ví, proč to dělají a jak to mají dělat.

Re: Zes MX300 MX600

no jo...stou deskou maš pravdu ale zatím co sem si navrhl desku tak to fungovalo bez problemu tak jak mělo a nemam stím zadné poblemy...jako a ktomu českému jazyku dělam poto všechno abych pasal bez chyb to mi věř protože někdy to je děsne když se tí někdo směje že sí tam udělal fak zbytečnou chybu...

Re: Zes MX300 MX600

Dost pomáhá si to po sobě před postingem přečíst. Taky se mi stává že přehlídnu a pak tam zbytečně dodělávám edit a upravuju to po sobě.
Jo mě taky už chodilo, pak jsem tam dal rychlejší trendy a málem mě to vystřelilo oko jak to chytlo jasným plamenem. smile

Re: Zes MX300 MX600

ale řikaš mohlo by to fugovat jo....a jesli se tě mužu zeptat co si stavěl za modul toho zesaku...