Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 2 z 2)

Audioweb.cz » Smetiště » Schéma Behringer DJX700

  Stránky: ««« 1 2

RSS

Příspěvky [21 až 38 z 38]

(upravil sinclair 22. 2. 2009 11:16)

Re: Schéma Behringer DJX700

Bez komentáře:
http://servisdok.sweb.cz/tranzistory/group1.jpg

O 2N3773 "Toshiba" a pajcovaných 2SA1943/2SC5200 a dalších se ví nejen u nás, ale daleko víc i ve světě, pokud ty zasranej zmrde umíš anglicky, tak si to pečlivě pročti. Rod Elliott není žádnej kokot.

http://sound.westhost.com/fake/counterfeit-p2.htm
http://sound.westhost.com/fake/counterfeit-p3.htm
http://www.diyaudio.com/forums/showthre … highlight=
http://www.diyaudio.com/forums/showthread/t-26643.html
http://audioservicescotland.co.uk/fakesinside.aspx
http://audioservicescotland.co.uk/motorola.aspx

Stačí do vyhledávače zadat "fake transistors" nebo "fake semiconductors" a vyletí tolik odkazů, že se to dá studovat celý den. Má s tím problém celý svět, nejenom sinclair.
Pokud nějaký kokot naivně věří, že pajcované součástky neexistují, že existují jenom ty "vyráběné v obrovských sériích", tak je prostě píča. Kdo tak asi dokáže vyrábět hromadněji, než třeba ONS nebo STM?? Právě ty pajcy se pajcujou v číně v poměrně malých sériích, série od série se liší vzhledem i vnitřkem, protože tam narvou zrovna to, co se jim podařilo někde koupit levně a výsledkem jsou "perfektní a levné součástky z GME". Kokote...

Web

(upravil little 22. 2. 2009 11:12)

Re: Schéma Behringer DJX700

Pokud je to tak, jak píšeš (a jak je vidět na fotografiích), tak jsem v Batluxu koupil originální Toshiba tranzistory 2SC3281. Rozlousknul jsem u jednoho čistě ze zvědavosti plastikové pouzdro. Je tam čip, který zasahuje přes cca. polovinu chladící podložky...

Mimochodem, není menší velikost čipů u některých tranzistorů způsobena jiným (modernějším) výrobním procesem?

(upravil sinclair 22. 2. 2009 11:23)

Re: Schéma Behringer DJX700

Ty jsi taky pěkná píča. Co se tady do toho sereš? Modernější výrobní proces, než sám mateřský výrobce?? Spadls z višně? Koupils akorát lepší pajc, protože jak se dá na stránkách Toshiby zjistit, firma tenhle typ už dobrých šest-osm let nevyrábí, licenci na ně koupila Motorola, dnes ONS.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Modernější výrobní proces se používá třeba při výrobě uzenin, rozemletá pšenice se moderním procesem promění v maso, natlačí do plastové šprcky a nasytí zástupy hladovějících mad.

Koupil jsem před časem tubu operáků TL072 s jakýmsi logem i!, narval do několika výrobků, zapnul a nestačil se divit - šum nebyl "neslyšitelné ssss" ale dost pěkně slyšitelné "chrsčschrkřupchrkřupššššššchršššškřup" a úroveň o 12dB vyšší než obvykle, brouci měli navíc poloviční příkon než obvykle a několikanásobný ofset. Tož já tomu nerozumím, měl jsem použít nějakou antišumící pájku, nebo protišumový lak ?

Web

(upravil AAA 22. 2. 2009 15:12)

Re: Schéma Behringer DJX700

To je jak s kozou na ledě-Sinclaire.......no tak si všichni myslete že je většina padělek a originál je nedostatkový zboží. Já budu mít dál spánek klidnej a vám se budou zdát noční můry o větnamcích stloukajících doma na koleně tranzistory.

Tak to asi vypadá Sinclaire že děláš velký chyby v při návrzích obvodů-že ti to všechno pořád tak hoří a padá/nebo že by padělky....?, no nakonec tvůj poslední výtvor který jak jsi sám psalm, načmáral jen tak halabala z makovice za pár minut na papír hovoří za vše. Já si dál budu kupovat šmejd od GME a mít čistý svědomí.

Podle vás se taky neuplatňuje moderní výrobní proces-pcheeeee to mě dostalo na lopatky. Už s váma nebudu ztrácet čas vy praktici=domácí kutil=nejnebezbečnější druh běžnýho člověka. NAZDAR

Naštěstí svůj apel o pajcech píšeš do správnýho oddělení-do Smetiště, kam patří

Re: Schéma Behringer DJX700

To jsou moudrá slova od kašpárka, který neumí poznat nožičky tranzistoru od sebe. Nechápu AAA bbblbe, proč ztrácíš čas psaním na net, plný debilů.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Sendy, neser kua, cele to poseres. Mne to taky zajima, protoze do GM chodim na nechci koupit neco spatne. Vy profici v tom mate jasno, ale co my amateri ? Kde se to mame dozvedet ???

Re: Schéma Behringer DJX700

TomasT: Od AAA se nic nedozvíš, skutečné poznatky se dozvíš právě od velmi zkušených praktiků Sinclaira a Sendyho.
Podle mne GM nemá dobrou pověst. Rozdíl mezi kvalitou a nekvalitou se u výkoňáků pozná až při zátěžových testech. Potřebuji-li alespoň velkou naději na slušný polovodič, nakupuji u EZK, ne u GM nebo GES. Tam, kde vyhoví výrobky Tesla, kupuji je.
V žádném případě - vůbec nic nenakupuji u Tipa.

Re: Schéma Behringer DJX700

Ten člověk sem nikdy nedal jediný relevantní odkaz nebo informaci, ani jediné schéma, nebo konkrétní radu.
Co vidím já, je jenom snůška demagogických, ničím nepodložených blábolů a osobní útoky na lidi, kterým nesahá odborně ani lidsky ani po kotníky. Vykopali ho už ze tří diskusních fór.
Jestli tohle všechno není důvod pro ban, tak já už nevím. Upozorněte Tondu, mně se to vážně přestává líbit.

Web

(upravil intel4ever 22. 2. 2009 23:58)

Re: Schéma Behringer DJX700

Ty jsi skutečně četl všech jeho 220 příspěvků, že si tohle dovolíš napsat? Tím nechci obhajovat tyhle jeho posty, ani nechci polemizovat o tom jestli má ban na jinych fórech, ale napsat o někom, že se vždycky plete je trochu síla.

(upravil Zorg 23. 2. 2009 0:27)

Re: Schéma Behringer DJX700

inteli, šíří naprostý bludy a demagogie, sere se do lidí a OT všude kde to jen jde. Nechápu, že tu ještě existuje. Ptám se, o co byl horší check, že dostal banána? To aspoň je v pohodě kluk narozdíl od tohohle ryzího zmrda. mad

(upravil sinclair 23. 2. 2009 0:31)

Re: Schéma Behringer DJX700

Měl by sis zapamatovat, že v oboru, který dělám, se pletu jen velmi výjimečně a také se velmi výjimečně pletu v lidech. To už tady spousta lidí zjistila a dojde to i tobě.
Například jeho 220. příspěvěk v rubrice Zesilovače je typicky velmi přínosný.

Zorgu, check se sral do Tondy a jeho kšeftu, to se nedělá, jsem-li hostem na jeho fóru.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Hum, to asi jo. Já když jsem si to všechno onehdá zpětně pročítal a přemýšlel o tom, tak už asi chápu, čím pár lidí nasral. Já jen že osobně jsem s ním nikdy žádnej konflikt neměl.

Re: Schéma Behringer DJX700

Ano? A která TŘI fóra? Aldax....a? Nevymýšlej si pořád!!! Nemáš proti mě kromě osobního zaujetí žádný relevantní argumenty tak se uchyluješ už ke LHANÍ a sprostému pomlouvání. Čekám že mě napíšeš která fóra to byla, a nechť se ostatní osobně přesvědčí kam můžu a kam ne-můžou se tam na mě přeptat.

Opravdu všechny moje příspěvky jsou o hovně? Asi ne žejo, nalijme si čistýho vína. Poslední je třeba tento:

http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=6970

Re: Schéma Behringer DJX700

AAA- ne všechny tvé příspěvky jsou od věci, to uznávám. Ale např č.18 v tomto vlákně mne dost nasral. Jsem příležitostný bastlíř, který si občas pro radost něco vytvoří (spíš repra, zesilovače jenom ze stavebnic) a poněvadž nemám znalosti a zkušenosti, tak chodím pro rozumy na zdejší fórum. A teď si představ začátečníky, kteří si tvůj příspěvek o neexistenci pajců přečtou a nakoupí si humus např. z TIPY. S nadšením něco postaví a ono to funguje špatně nebo vůbec. Chybu hledají u sebe, popř. ve schematech, protože věří v kvalitní součástky. Nakonec to řada z nich vzdá a seknou s tímto koníčkem úplně. A to je ten problém - šíření bludů a polopravd se na tomto fóru musí postihovat. Divím se, že po tomto příspěvku jsi nedostal zákaz (navíc byl debilně zaměřen proti Sinclairovi, i když ten není sám, který o pajcech informuje a varuje před nima).

Re: Schéma Behringer DJX700

AAA, tvoje příspěvky jsou věsměs jenom o Hovně, mohu jenom potvrdit.

Re: Schéma Behringer DJX700

A hlavne, keď sa GM nejak ani netají, že to nie sú originály. Aj u nás v NR v Sapeku narovinu povedia, že majú kópie. Ale AAA to vidí inak big_smile.

Re: Schéma Behringer DJX700

Sorry za OT, ale tohle se tu už jednou řešilo. Kdykoli Ondra Ch, sinclair, sendy, kazzatel a spousta dalších vytáhne něco nabeton ověřenýho, tak AAA řekne že je to píčovina, že mu to nikdy neudělalo. Už mi došlo taky proč, protože v simulacích pajcy opravdu neexistujou a všechno chodí mravně ať tam simulujete švába z GME nebo nejdražšího na světě, protože tam se výrobce zatím asi nerozlišuje. big_smile

Příspěvky [21 až 38 z 38]

  Stránky: ««« 1 2

Audioweb.cz » Smetiště » Schéma Behringer DJX700

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£