Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 2)

Audioweb.cz » Smetiště » Schéma Behringer DJX700

  Stránky: 1 2 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 38]

Téma: Schéma Behringer DJX700

Neviete niekto kde zohnať k tomu mixu schému? trošku som pogooglil,no bezvýsledne. osobne mám pocit že Behringer ani servisné manuály nezverejnil ?

Re: Schéma Behringer DJX700

skor hladaj dokumentaciu k original Pioneer vyrobku,a nie tomuto pajcu

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Behringer žádné servisní manuály nezveřejnil, Pioneer taky ne. Ale na Pio se dají většinou koupit nebo sehnat.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Z pioneeru mi to bude zrejme naprd, osobne si myslím že schéma bude iná. Akurát dizajn to má podobný. Nuž, budem to teda musieť odkresliť.

Re: Schéma Behringer DJX700

A co na tom potřebuješ ? Budeš stavět na kšeft kopie ? smile

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

omg kto by niečo také chcel big_smile
chcel som ho len trochu sčloviečiť, hlavne čo sa týka šumu a korekcií. Už si mixy od Behringera opravoval? smile

Re: Schéma Behringer DJX700

Dneska žádný, zítra mne čekají dva, a příští týden dva nebo tři. Nebo jsi to myslel tak nějak rámcově ? :-/

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Heh, ja som myslel celkovo, ale ako vidím bude toho na tony smile
Hlavne som tam chcel spraviť výkonnejší zosilňovač na sluchatka. Tiež chcem dosiahnuť trochu nižšieho šumu, teraz je to osadené 4558, výmenou za 5532 by sa tomu myslím dalo pomôcť,nie? alebo je tam hlavný zdroj šumu niečo iné? ďalej pridám chladenie lebo teraz sa na tom dá robiť výborná praženica smile Ešte tie korekcie, napr. keď sa bassy dajú na minimum - kill tak to zobere trochu aj zo stredov.
Riešil si už niečo s týchto problémov? že by som sa mal od čoho odraziť? smile

Re: Schéma Behringer DJX700

Tenhle pult jsem měl v ruce jen 2x. Upřímně řečeno nevidím důvod to předělávat, vlastnosti mají být bič na majitele, aby si koupil pořádný pult. Sluchátkový zes by asi za úpravu stál.

Web

(upravil AAA 17. 2. 2009 13:17)

Re: Schéma Behringer DJX700

No krásný chceš to předělávat ale ani pořádně nevíš co tam vlastně šumí-ale jo měl jsem ho taky a po výměně těch operáků se to o hooodně zlepšilo. Jinak s chlazením taky souhlasím-je špatný

Re: Schéma Behringer DJX700

Aspoň DJ může dělat openair i v zimě, važte si Uliho prozíravosti smile

Web

(upravil BobiseK 17. 2. 2009 13:34)

Re: Schéma Behringer DJX700

Sendy to máš pravdu smile ale pokiaľ je majiteľ študent a je rád že si môhol kúpiť vôbec takýto pult, neostáva iná cesta len ísť do mierneho tuningu.
Inak nevieš či sa dá vymeniť ten efektový procesor? prípadne nejakým spôsobom do neho nahrať iné efekty? teraz ich tam síce je 50, no z nich využívam tak 15.
AAA - a aké operáky si tam dal? no veru,neviem čo tam presne šumí lebo keď som to rozobral je to plné logiky a operákov som ich napočítal zo 30, preto som chcel tú schému smile
Hej, hrať v zime v rukaviciach a v baranici big_smile ono keby sa to chladilo aspoň o predný panel, by DJ-ovi nebola zima na ruky smile

Re: Schéma Behringer DJX700

Musíš trénovat ten bočně spodní hmat lol. Pincek taky hřeje.

S těma efektama nevím, na nějakých zahraničních fórech prý něco k tomu bylo. Sluchátkový zes je tam myslím dělaný jedním dvojitým operákem, ale nejsem si jistý, moc jsem to nezkoumal.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

prepalit procesor? dobry vtip,daj este jeden smile

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

Ten procák se dá asi vyměnit, přepalovat netřeba smile. Mimochodem u některých čínských OEM krámů je možné downloadovat do procesorové desky nový firmware, podobně jako do některých DJ CD playerů.

Web

Re: Schéma Behringer DJX700

jenom ne5532

Re: Schéma Behringer DJX700

Dnes som to pozeral. Je to komplet osadené 4580 značky "coolaudio", občas 074 rovnakej značky . Tie operáky by mali byť niečo ako 5532,nie? čiže ich výmenou tomu asi moc nepomôžem? alebo je možné že tieto pajce viac šumia? a tiež, akú vohdnú náhradu za 074?

Re: Schéma Behringer DJX700

Prosimtě vyser se na slovo pajc-to je tady koukám oblíbené!!! Ne prosimtě žádnej pajc nekoupíš. Kurva mě by zajímalo jak se ten pajc OZ pozná??? Naprostá většina a to asi 99,99999999% doměnkám o pajcech pramení z toho že dotyčnej neví jak s obvodem, či součástkou zacházet a jaký má vlastnosti, a provozuje ji v nedobrým režimu-pak buďto moc šumí, nebo hřeje, nebo hoří.....no prostě haluz. A co ty levný mrchy? Proč jsou kurva tak levný-neee pro to že je to pajc, ale proto že se vyrábí v obrovskejch sériích. Proč třeba klasický PC za dvacet umí naprosto všechno na co si vzpomenete, a na druhou stranu blbej digitální audioprocesor od rane či mackie stojí taky 20 a umí jenom trošku poupravit zvuk-no protože se jich vyrábí asi tak 10000000 krát míň než těch PC. Každej se bojí pajců ale aby se bál toho že něco blbě zapojí nebo navrhne tak to ne-to se pak posere a svede se to na pajc. Kurva kdo to tady roznáší tyhle bludy? Já jsem už něco polovodičů spálil a vždycky to bylo mojí chybou-a´t to bylo z GME či z EZK či PS....prostě vyserte se na kecy o pajcech. Jo občas se to vyskytne ale jistej vůl z tohoto fóra úmyslně šíří paniku a hlásá že dneska prakticky všechno v čr je pajc a origoš má pouze on. Trapnej obchdní fígl. Ještě jsem nikdy nekoupil pajc-jak to poznám??? No nepoznám, a ani ten vůl  to nepozná. Argumenty typu že trand má malej křemík mě zvedají ze židle. Jak to pozná u IO-taky malej křemík. v tom případě všechny procesory v PC jsou sračkoidní pajcy-zajímavé je že jejich výrobu zvládají jenom ti padělatelé v podzemních kobkách.

Bobisku ne nic prosimtě nemeň!!! Konstruktér věděl nejlíp čím to osadit a co se tam jak chová, akorát by jsi se s tím sral a pokud by jsi to ještě někdy v budoucnu rozchodil, tak by to bylo stejný né-li horší než teď.  Nesprávným zásahem tam můžeš třeba nevědomě prorazit izolaci gejtu nějakýho vstupního trandu u nějakýho IO, či něco podobnýho. Fakt se v tom radši nešťourej. Něco jinýho je vytunit primitivní koncák, a něco jinýho je hrabat se v hromadě IO funkčně spojených v celek.

Re: Schéma Behringer DJX700

Ono jestli ten geniální paickonstruktér nebude ještě větší vůl než ty, když jsi přišel na to co v tom šumí. 6 nebo 8-ku Behringera používá Roman Dragoun z Progres 2 u svých kláves. Nic podobného jsem myslím nikdy neslyšel, od té doby tomu říkáme mořský příboj.

(upravil Pepa 21. 2. 2009 9:26)

Re: Schéma Behringer DJX700

AAA - (ne)pajc u tranzistorů - tady se to probíralo několikrát a rozdíly byly zřejmé a značné (fotografie vnitřků výkonových tranzistorů po násilném rozloupnutí). Taková fakta se těžko dají okecat. I když nejsem od fochu, myslím, že je zde vysoká pravděpodobnost, že u OZ tomu nebude jinak.

Příspěvky [1 až 20 z 38]

  Stránky: 1 2 »»»

Audioweb.cz » Smetiště » Schéma Behringer DJX700

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£