(upravil Crashpc 8. 6. 2007 11:48)

Re: Plato felicia

ještě to vyztužim ale zatím se nějak nebojim. je to 2cm, a moc jí zatěžovat nebudu... uvidí se.....

//edit: no tak došlo na nejhorší - plato se vyřízlo tak aby zapadlo do kolejí, a tak u 5. dveří ty koleje jakoby vyšnívaj ven (jsou ohlé nahoru, a DTD se jaksi ohýbat nahoru nijak nedá.) takže buď se to nechá bejt, nebo na tu desku přilepim další pláty a udělám takový umělý náběh aby ty koleje byly taky zakrytý. hrůza děs. s tim platem se budu zítra patlat 3.den a bojím se že to ještě nebude.

Re: Plato felicia

vymysli si tim nejak uchyt, nenechavej ho tam "volne", aby pri nehode nemohlo vyletet a neuprasklo ti to kebuli.

Re: Plato felicia

já jezdim poooomaaaluuuu big_smile big_smile big_smile big_smile  neexistuje u mě full speed, ani full stop. auta se sice nebojim ale respekt mám a proto jezdím rychleji opravdu jen když mám před sebou prázdnou silnici. ale jinak tam bude chycený stejně jako to originální takže neuletí. nejsem magor.

Re: Plato felicia

Neuchycený plato jsem osobně viděl na zadních sedačkách, kam se podle slov dostalo při fullstpu z relativně malé rychlosti a zastavily ho až opěrky hlavy předních sedaček.
Výborná a naprosto dokonale výživná je v těchhle situacích kombinace velkého basáku na platě a ještě nejlíp, když je machersky magnetem nahoru, protože tak to hraje jako daleko líp a celé plato jen tak položené.

Re: Plato felicia

hmm pěknej hegeš. naštěstí bude chycený jak o panty tak o zadní dveře a fullstop pravděpodobně nebudu radši zkoušet.... Jo, ty magnety nahoru tu už někdo někdy vzpomínal. to ne.... hheh

Re: Plato felicia

Crashi, full stop vyzkoušíš ani nevíš jak. I kdybys jezdi přesně podle 411, nikdy nevíš, co před tebou semele. Každopádně ZKOUŠET fullstop je fakt blost. smile

To bude na originálních pantech, bo jak má felinda plato přidělaný originál?

Re: Plato felicia

origos ma ty panty u sedacek, a na druhy strane takovy gumovy spunty.

Re: Plato felicia

nevim, jak presne je delany plato ve Feline. Nejde o to, jak jezdis, ale debilu je na silnici porad spousta a ona nekolik kg vazici deska ti neda zrovna malej pohlavek. Oriho plato vazi prd a je pruzny. Lepsi ho tam pevne pridelat, pripadne origo uchyceni trochu predelat, aby pri crashi nedoslo k vyletu smer predni sedacky a pohlazeni tve makovice, pripadne makovic spolupasazeru.

Re: Plato felicia

Předpokládejme, že posádka je schopna přežít při "raně" přetížení cca 20g (jenoznačné čísla neznám, něco jsem honem vygooglil tu http://www.rozhlas.cz/veda/portal/_zprava/194705), možná i víc, takže by to chtělo dimenzovat připevnění hifi s ohledem na tuto skutečnost.

Re: Plato felicia

hmm je pravda ze zrovna nedavno sem narazil na magora co na me opravdu bezduvodne v protismeru najizdel... nj, bude se pripevnovat :-] bezpecnost je bezpecnost.

Re: Plato felicia

Hoši špaténka.
Nebudu se moc vymlouvat, prostě jsem grázl, ale ruplo mi v palici a chtěl jsem to mít hned hotové s myšlenkou že až mi to někdo zruší, tak bych psichycky neunesl tu hroznou práci, a tak jsem zbastlil kufr za jediný den.

Chybí mi sice pantíky od plata, který nebudu dělat, nějakej držák bočnic aby byly pěkně rovně, práh kufru, a držák plata aby se třeba při havárce nehnul atd..... Ono tam teda drží, a kdybych dostal šlupku zezadu, tak se zastaví po 5 cm o sklo... ale prostě bezpečnost. Takže kufr z 80% hotov.
(na kufru jsem pracoval sám, s platem dopomohl potáhnout kámoš. Mimojiné nám do toho od 16:00 chcalo)


stavba1
stavba2
stavba3
stavba4
stavba5
stavba6
stavba7
stavba8
stavba9
stavba10

Re: Plato felicia

Hmm, pěkné to máš wink
A co ta Delta12LF? Tu ještě nemáš asi co.

(upravil Crashpc 9. 6. 2007 18:50)

Re: Plato felicia

nene nemám. objednám snad tento týden co bude, a udělám jí asi až za 14 dnů. přijede návštěva z UK a CA big_smile
no a zbytek nechám uplně až na někdy, protože chci dát uplně dokupy auto a až pak pořádně udělat interiér...