(upravil antonio 27. 3. 2022 19:08)

Téma: Přesunuté příspěvky a off-topic

Sem jsou přesunuty příspěvky, které přímo nesouvisí s původním tématem vlákna nebo narušují jeho linku. Příspěvky můžu i mazat, případně přesunout jinam.

(upravil stiglitz 27. 7. 2023 17:23)

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

To vlákno - tohle - jede to mimo, a já jsem si vzpomněl, že před pár dny někdo psal, že kecárna se přesune. Tak jsem zvědav, kdy to admin zarazí. K tomu, co píšu vejš, já jsem vetešník. Raduju se ze šrotu, kterej si dám dohromady. Hlavně, tedy...

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Nastalo běsnění s maoistickým marketingem výrobce estrádního ozvučení pro kolotoče a podobné podniky

To jsou perly big_smile big_smile big_smile

(upravil BV 28. 7. 2023 19:14)

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

efičák má pokročilú sklerózu, alebo sa pre(v)telil  big_smile
https://www.hifiroom.cz/post24466.html#p24466
Však daj odkaz na to "běsnení"..Fakty sú trochu iné, ako tvoja fantázia.
A toto

Naposledy už po několikáté zrušení napájení v 1. třídě tříkolíkem, pokud to umožňuje schéma. Získaný odstup od hluku a ticho v pozadí, vytáhne na svět jemné nuance a nové nástroje v bohatých aranžích akustických nahrávek

je návod na potenciálnu samovraždu, aby sa trochu "zlepšil" blbý prístroj. A je to naprosto iracionálne.

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

efičáku, to by v tom byl čert, aby jsme Tě tu nenapadli.
Tvý řádky, a krásný sloh sleduji již dlouho.
Doslova akademické, řekl by můj strýc, za dávných, dávných časů velvyslanec v Bulharsku.
Děkuji za krásný příspěvek, vždycky si počtu. Zde nikoliv, chodím i jinam, jako anonym, pozorovatel, povězme...
Ať se daří (oh, jak otřískané), tak jinak; přeji vše dobré.

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Archeologie lol

(upravil dawsoo 28. 7. 2023 20:26)

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Alešáku vždy jsi byl,jsi a budeš alespoň pro mne ten největší Hifi poeta a dobrá čistá duše, jsem moc rád že tě znám i osobně a že jsi tady, já ač jsem spíše technik a věci vidím někdy jinak, si vždy tebe rád taky jako píše stiglouš počtu, páč je vidět že to fakt miluješ a nestydím se zato ani náhodou,naopak beru to tak že jsi vždy měl a máš odvahu se podělit i o věci, které se jiní stydí veřejně říci,právě proto aby nebyli napadáni pranýřovaní jistými samozvanými "tetřevy" co ví jako jedinní co nesmí a nemůže být slyšet a privilegovanými majiteli svých vlastních různých zakonzervovaných pravd a dogmat bez špetky pochybností.

Paralela s tím co se okolo nás min ty tři roky dělo a děje nadále se nyní přímo nabízí,dehonestovat,veřejně ponížit a prohlásit za nesvéprávné a hloupé....všechny co nebečí ve strachu s hlavním stádem.  Ono je už i z prostého psaní, dost poznat kdo to jak s respektem druhým lidem má a jak si váží i třeba toho co tu již dvacet let na AW máme že se můžeme v relativním klidu bavit i třeba přes rozdílné názory a pohledy na cokoliv.

Zkrátka nikdo nejsme dokonalí,ani já ne,jsme jen lidi,ale i já to mam dnes už jinak, třeba i v tom, že s někým bych si dnes po jistých událostech již ruku nepodal. smile

Není co dodávat...

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Davide, výstižný. Dám Tvýmu příspěvku deset z deseti, a sobě otevřu další skvělý Gambrinus. A zase ono otřepané - líp bych to nenapsal.

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

stiglitz napsal:

To vlákno - tohle - jede to mimo, a já jsem si vzpomněl, že před pár dny někdo psal, že kecárna se přesune. Tak jsem zvědav, kdy to admin zarazí...

Jo, to by mě taky zajímalo.

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Lidi, nehádejte se, stavte si co máte rádi, podělte se o tu radost, je šumafuk zda se jedná o high-end, nebo prach-vobyčejnej bastl, důležitá je ta radost z hotového, případně podělení se o zkušenosti, jsme tu na světě jen jednou, tak proč si to kazit. smile

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Reakcia na efičákov spoiler o "svojej pravde"...

(upravil dawsoo 29. 7. 2023 10:10)

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

Už stačilo ... Audioweb slaví 20 let a vše bylo již řečeno...
Antonio to večer čistil a přesunul vše sem
https://www.audioweb.cz/viewtopic.php?id=6445

Není co dodávat...

Re: Přesunuté příspěvky a off-topic

OT z jiného vlákna:

Jelikož mi fórum jednoduše neumožňuje rozdělovat příspěvky, vkládám část eficakova příspěvku zde:

eficak napsal:

Pár slov o zasloužilých členech se svojí pravdou.
První fórum po Amplionu pro laiky byly hifinázory a Slovanet.
Názory měly zpočátku smůlu, když si admin půjčil BVA integráč a ono to s bednama hrálo hůř, než obyčejný NAD.
Nastalo běsnění s maoistickým marketingem výrobce estrádního ozvučení pro kolotoče a podobné podniky.
Z důvodu zachování diskuze sáhl admin k banům  "konstruktérů" co napadali jakékoli téma milovníků hifi, stala se správa diskuze nemožná.

Vzniklý spravedlivý hněv vedl k vzniku Pipísova fóra který vedl Rowing a povedlo se spousta dobrých vláken k gramofonům na nichž jde dodnes stavět základy. Když výrobce kolotočů neudržel nestranost, dostal ban a tím se Rowing ocitl na černé listině jako ten Martin.
ROwing i vinou nemoci předal správu Pipísovi, majiteli fóra.

Admin Pipís se pokoušel vyhovět všem, ale vzpupnost a vyřvávání o pravidlech a spravedlnosti které vidím i zde,jimi určené unavila druhého admina a správu mi předal.

Naprosto nemožná snaha udržet diskuzi v mezích slušnosti a tolerance vedla k anketě s hlasováním o banu BVA, ten sám odešel aby zabránil všelidovému hlasování.
Dostávat stížnosti a žádosti o mazání byl syfisovský úkol a naštěstí slovutné veslo převozníkovo převzal RON.

RON vedl diskuzi analyticky a každý krok podložil fakty, jako u disertačky. To však řváčům nebylo dobré, nic co udělal nebylo dobré.Toxické prostředí vyvrcholilo, když  přišlo ráno, kdy fórum změnilo heslo a admin číslo 4 dosloužil. Zasloužilí členové ovládli vedení dokud forum neprodali té větší skupině v níž je dnes.
Co bylo zajímavé, že admin majitele zasáhl také proti toxickým příspěvkům a zasloužilí byli zaskočeni, že se na ně vztáhlo červené tlačítko.

Jsem si vědom svých limitů a proto mám respekt k technikům ale pokud jejich EGO přesáhne koexistenci s ostatními, není to snesitelná situace.
Správa fóra je velmi nevděčná věc. Zvláště když je zdarma.
Paradoxně výběr finančních příspěvků vyvolal u pár lidí představu o spoluvlasnictví a píší si o zásahy. Zbývají banery které platí ochotně i studia, z níchž jedno mi na žádost o 150 Kč na rok odepsalo že nejsou peníze. smile

Hudba dokáže krásné věci. Svět je harmonický, bohatější a lepší místo k životu. Těším se každé chvíli kterou si můžu užít s nahrávkama umělců ve vrcholném rozpoložení po nastudování díla a celoživotním tréningu ovládání nástroje k virtuositě.
Raduju se když se dovím od technika a současně liboznalce hudby nějaká vylepšení sestavy na racionálním základě . Naposledy už po několikáté zrušení napájení v 1. třídě tříkolíkem, pokud to umožňuje schéma. Získaný odstup od hluku a ticho v pozadí, vytáhne na svět jemné nuance a nové nástroje v bohatých aranžích akustických nahrávek. Tohle mám na mysli, abychom se těšili a pomáhali si s záludnou a náročnou audiotechnikou.