Téma: RTO SX6002+

Zdravím.
Tak mi od sinclaira přišel nádherně opravenej a decentně potuněnej zes do auta, perfektní práce, akorát voní tabákem. smile Jak zapojit je intuitivní, ale neví někdo /i sám sinclair/ kolik ta mrška potřebuje na vstup aby byla na výstupu plně vybuzená? Je možný že autorádio dává na výstupu malej signál na vybuzení tohoto konce?

Re: RTO SX6002+

Citlivost autozesů je vždy nastavitelná trimrem GAIN v rozsahu cca 0,3V - 3V. Bez problému to musí vybudit každé rádio.

Web

Re: RTO SX6002+

A ten trimr je normálně vyvedenej ven nebo je ještě skovanej někde vevnitř? Protože ten venku když otočím uplně doprava, tak to začne uplně decentně hrát, ale nic moc. =/

(upravil sinclair 15. 11. 2008 12:41)

Re: RTO SX6002+

Ten co je na panelu zesu, nevím už přesně jak je označenej, ale většinou GAIN nebo LEVEL či tak nějak podobně. Podívej se, jak máš nastavený v setupu autorádio, jak říkám, takový zesilovač musí vybudit na plný výkon i mp3ka, natož tak rádio.
Jak máš připojený repro? Můstek jsou krajní svorky reproterminálu.

Web

Re: RTO SX6002+

ten co je na panelu mám vytočenej naplno a hraje to tak dost decentně.. Výstup autorádia jsem zkoušel nastavovat, ale nastavení výkonu výstupu jsem tam nenašel, repro mám zapojené mezi kraníma svorkama. Ještě je možnost, že ten jeho sub je absolutní necitlivá ludra, ale i tak si myslím že na plnej knedl by ho to rozhejbalo. Těžko říct kde je chyba, zkusím to ještě vybudit MP3kou a napíšu jak jsem dopadl.