Téma: Dvoupasmo od Troels

Rozmluvíte, nebo  doporučíte mi stavět http://www.troelsgravesen.dk/8542.htm . Eventuelně které dvoupásmové od Troelse doporučíte.

Web

Re: Dvoupasmo od Troels

Můžeš si od něho postavit cokoliv, jeho projekty jsou dost precizně řešený všecky, vyber si ty novějšího data, myslím si , že tam je o něco dál s kvalitou konstrukce

Re: Dvoupasmo od Troels

Diky Pistole,

zuzil jsem trochu ten vyber, k tomu puvodnimu jeste

http://www.troelsgravesen.dk/JA8008.htm

co se vubec da ocekavat o tohoto typu konstrukce

a

http://www.troelsgravesen.dk/CNO.htm

Co z toho bys volil na vaznou hudbu

Web

Re: Dvoupasmo od Troels

je to jedno, všechny dvoupásma jsou na jedno brdo ...... liší se jenom zabarvením měničů a jejich vlastnostmi.

Na vážnou (zvl symfonika nebo opera) je Imho dvoupásmo ABSOLUTNĚ! nevhodné. to se musíš poohlídnout po 3P!

(upravil Jarous 14. 11. 2008 0:31)

Re: Dvoupasmo od Troels

Mně se moc líbí JA8008 + TW034 TQWT, bude to mít přirozený spodek, vejškáč je Audax bylo s ním spácháno plno slušných studiových monitorů pro BBC, dlouho jsem o něm sám uvažoval, bude to hrát velice slušně. Ovšem budeš to muset koupit přímo přes Jantzen Audio, jinak jsi bez šance, všechno jsou to speciály. Mimochodem pěkné exotické 3p s těmito měniči má také http://www.troelsgravesen.dk/JA8008_DTQWT.htm ale finančně to je tedy masakr smile

Re: Dvoupasmo od Troels

s TW 034X0 jsem stavěl svoje první bedny ... na midprice kit je o.k. ale nevyrovná se třeba scanspeakům kterými byl nakonec stejně nahrazen.

Re: Dvoupasmo od Troels

Proraum ho teď prodává pod označením Audax TW 034 XP a píšou, že je to vylepšená verze, která má lineární průběh až do 20kHz, Troels se také o tomto zmiňuje, navíc tuning v podobě umístění do waveguide s tím také udělá svoje, měření nevypadají vůbec špatně. Otázkou je, zda cena toho kitu je relevantní.