Re: Udělené BANy

A když mu to někdo naznačil. Tak hrách jen na zeď hodil. A ještě jednu vlastnost měl. Že byl splachovací. Jedněmi dveřmi ho vykážou,už druhými se vrací...

Re: Udělené BANy

Věděl jsem že to takhle dopadne. Drobek neví co to znamená pojem čestné slovo. Bere to jen jako prostředek jak se domoci něčeho když je na něj člověk nasranej. Z toho v životě nic dobrého nevzešlo a nevzejde.

Re: Udělené BANy

Ale aspon se o něm mluví smile

Re: Udělené BANy

To je totiž normální, městskej rozeřvanej fracek, dost pravděpodobně tzv. sídlištní dítě. Vím o čem mluvím, sám bydlím v paneláku a vidím to okolo. Je fakt, že já si je tady už do latě srovnal, ale ve větších městech na to lidi serou, sídliště jsou skoro anonymní, děcka se tam v tlupách nudí, dělají jenom bordel a málokdo z bydlících Vám dokáže např. říct, kdo bydlí o dvě patra nad ním.
Třeba takový Lojzek je taky soplák, ale je to klučisko z dědiny a je vcelku normální..

Web

Re: Udělené BANy

Ano, souhlasím s tebou. Sám sem z vesnice, v Brně bydlím tři roky, ale když vidím co si dneska dovolí dětska ze základní školy to já si snad nedovolím ani za 20 let. Jo ty tlupy jsou fine věc, sedím tu dělám bakalářku, oni podoknem hulí a dělaj bordel. Když jim něco řeknu tak se možná odvalí na chvíli rozbíjet zastávky ale stejně se vrátí.

Web

Re: Udělené BANy

Zrovna včera jsem měl problém s tlupou. Byli sice ze základky, ale bylo jich cca 8, což nedám. (zatím big_smile ) Jel jsem přes servis, kde jsem nechal auto, a jel jsem busem domů. Bus jel až za hodinu tak jsem šel na nedaleký hřiště. To jsem asi neměl.. Každopádně jsem se předtím taky toulal po městě, koupil ovoce, karton vody, ale hlavně sekyru na doštípání dříví do krbu před zimou big_smile . Poté, co jsem jim jí ukázal, byl klid... Ale i tak. Prostě dnes není možné pustit nějaké dítě po městě samotné. Jednou by prostě zákonitě nepřišlo.

Re: Udělené BANy

Jsou to v drtivé většině poserové. Stačí sejmout nejdrzejšího na zem a na držku a je klid, zbytek už se neodváží. Nauč se odhadnout nepsanýho šéfa, toho sejmi a je klid. Já to tak dělám.

Web

Re: Udělené BANy

To platí na cigáňov smile

Re: Udělené BANy

No to je řeč.Mě zas přepadli zasraný cikáni přítelkyni,chtěli ji okrást,ale jeden dobrý člověk se ji zastal.Kdybych byl na místě,tak jim rozdupu hlavy.

Re: Udělené BANy

to platí na všechny posery v houfu...

Re: Udělené BANy

Naštěstí jsem takhle daleko nikdy nebyl, ale je to docela logický postup.

Re: Udělené BANy

jean: Tys to na ty cikány někdy zkoušel? Navíc v ghettu, nebo místě, kde oni jsou nepsanými pány? Můžu ti garantovat, že tam to tak nefunguje. Pak platěj jinčí zákony.

Lukáš33: Přítelkyni taky napadli, ale rozkopala jim rypáky smile

Musím se denně setkávat s takovou lůzou, ať to jsou cikáni, nebo sopli, často tomu musím i "velet", takže se mi o tom ani nechce psát, představu si udělat dovedete, nebejt tady tak mimo téma, možná bych i něco napsal, aspoň pro příklad smile

Re: Udělené BANy

cyberspy, týden, za porušení 11. a 14. pravidla

Re: Udělené BANy

nemal mat check ban iba na týžden?

Re: Udělené BANy

Čekal jsem kdo s ním příjde jako první orodovat, přečti si thread odzačátku...

Re: Udělené BANy

Mechanik:
Němal

viz cituji z č.1 check: týden, nyní neurčito, za trojnásobný útok na můj dred Intertechnik, porušení 16. bodu. Navíc jsem tím zabil dvě mouchy jednou ranou, ubude od šíleností jako hrocení zkreslení, ladění na 20Hz, aplikací 15PW5 v 250l nebo psaní "sem" místo "jsem".

Není co dodávat...

Re: Udělené BANy

antonio, mohl bych dostat pod stromeček checka?

Re: Udělené BANy

...Kluci mikrofony jsou hotove a i odeslane tem, co se mu ozvali na mejl (ted mi jeden mic prisel). Check udela dalsi kolo, sejde-li se dostatek zajemcu. Diskuze probiha v bazaru na slovanetu...

také se přimlouvám za prominutí trestu, aby se zde mohl kultivovat,hihi

Re: Udělené BANy

mongol: Proč sem cpeš mikrofony? I kdyby se přimlouval sám papež nic na to nezmění...

Re: Udělené BANy

už se mi zdá taky ten trest pro checka zbytečně dlouhý.

Web