(upravil sinclair 11. 11. 2008 17:31)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Přesně, jak píše Michal. Já jsem na živnosťáku od roku 1989, od roku 1987 jsem měl tzv. "povolení k poskytování drobných služeb obyvatelstvu". Už několikrát, /z toho v 90% bez vlastní viny/ jsem se dostal do podobné situace a nemít dobré známé, kteří mi pomohli či na chvíli půjčili, čert ví, jak bych dopadl.
Jednou bylo ve hře i hodně přes milión korun /v roce 1994 to byly slušné peníze/ a to mi teda prdel cvakala šestku drát...
Opravdu, kdo nebyl na živnosťáku a neví, co za klacky hází stát živnostníkům pod nohy, místo aby je podporoval, nepochopí to.

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

a ze se kvuli nmu zadluzujou i jeho zakaznici mu nevadi? ono je to jednodchy se proste na vsechny vysrat a delat ze nic...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

No zrovna fér to není, to je pravda. Ale jak víme /či spíše nevíme/, ve hře je spousta jiných faktorů...

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Fajn. obžaloba zazněla. Obhajoba si už také své řekla. Můžeme tedy vynést rozsudek?

Web

(upravil sinclair 12. 11. 2008 2:38)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Myslím, že ten by měl vynést nezávislý soud a pokud vím, tak tady nikdo zcela nezávislý není. Pravděpodobně jediný já / a možná pár dalších lidí/ jsem tam nic neobjednával.

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

4fit, pokud vim, ty uz sis rozsudek vynesl, ne? Do fin problemu se muze dostat kazdy. Problem je, ze Pavolko neumi rict rovne situaci do oci a vytaci se. A dalsi problem vidim v tom, ze se do problemu dostal jeste pred krizi v "bohate" dobe. Ted se to bude zase o trosku hur spravovat.

(upravil dawsoo 12. 11. 2008 11:52)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Sinclair,Michal:
Kluci chápu že se ho zastáváte,víte o co jde při týhle práci,ale tohle už se táhne rok a půl skoro to už si myslím že na to bylo dost času to nějak řešit... nemohu si pomoci,ale jednoznačně se nedivim klukům že už chtěj to jakkoli rozseknout i radikálně za cenu nějaký ztráty... protože jde o princip že tohle by nemělo projít nikomu... vše je o přístupu... tady vidím ten nej probém podle toho co tu čtu. A dost nechápu přístup mrtvýho brouka... na to si myslím že až se opravdu někdo hodně nasere tak tvrdě doplatí... toť další nezaujatej a nestrannej názor.


... stačí si vzpomenout na akci PE ... což bylo dost fiasko ač nakonec zboží došlo tak tehdy jsem si řekl že není už něco v pořádku ... já bych nakupoval asi jen tam,kde je záruka že je to zavedenej podnik s garancí doby dodání, kterej nemá důvod si podělat svý pracně vybudovaný jméno,klidně si připlatím za ten klid a jistotu ... protože jak je vidět vyjde to ve výsledku nakonec výrazně levněji. Tam i platbu předem beru jako třeba i výhodu a zjednodušení oproti dobírce... o solidnosti vypovídá právě i ta možnost volby... u audium nebylo nic... pošli peníze a pak za nějakou dobu možná bude zboží... trošku úlet ale těžící z toho že zde není jinej prodejce s tak širokým sortimentem. A Marian je vůl že si to pohnojil protože si myslim že se v týhle oblasti díky popularizaci otevíraj větší možnosti...stačí se podívat na stále častější hromadky....

Není co dodávat...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Já jsem žádný univerzální rosudek nevynesl (možná tak sám pro sebe). Na to nemám a ani nezávislý soud. Jediná spravedlnost je taková, že boží mlýny melou..

Dawsuv názor se mi líbí. Jen bych k tomu přidal, že mě točí jak dlouho ještě vybíral peníze i když už byl v kaši a jeho stránky se stále tváří jako fungující. Tedy natažená ruka stále čeká, kdo se lapí.

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Chlapi, jak jste na tom s vymáháním? Někde tu před časem zazněla informace, že Pavolko prodává čile dál...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Pokud vim, tak v cechach ne. Nevim co si dela na Slovaci.

Luikas je porad nevyrizen, Pavolko se se mnou nebavi. Jak jste na tom ostatni?

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Já jsem se tomu teď nemohl věnovat kvůli pracovním věcem. Ale rozhodně se do něj chci pustit s využitím všech prostředků.

(upravil MaBat 25. 2. 2009 12:59)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Už jsem to našel - vycházel jsem z (Michal, 8.1.09):

Proto mengela resim ted takhle. Pavolko funguje dobre, pokud na nej mas paku v podobe nezaplacenych penez. V soucasne dobe audium nema kredo na to, aby mu nekdo platil predem (jeste porad tu nekolika lidem dluzi neodane predem zaplacene veci z USA), proto od toho vsechny odrazuju, nicmene zbozi (zejmena Visaton po slovensku) dodat umi a dodava.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

jj, je to bohuzel tak... sem pro kazdou spatnost, ktera pomuze to nejak vyresit

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Ano to co sem postnul MaBat byla tehdy po novem roce pravda, nejake malickosti mi tehdy poslal v podstate obratem, protoze je mel skladem a rekl jsem mu, ze mu zaplatim az teprve jakmile je budu mit doma. Co se deje na slovaci ted, nevim, uz mi neodpovida ani na ICQ. Vim jenom jiste, ze preze mne uz nic nejde a podle vseho uz nejde do CR ani nic jineho primo od nej.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

zdravim, tak ako? pohli sa trocha lady ohladom vasich objednavok a ich vybavenia? vcera som pisal mail p. Pavolkovi, promtne mi hned na druhy den odpovedal, ziadal som nejake ceny reproduktorov, troska ma zarazila ic cena, na moj vkus dost vysoka, ale to nevadi, ale zaskocilo ma to, ze chcu peniaze na celu objednavku vopre, no to sa predsa nerobi, nepoviem zlozit zalohu a potom,ak rperone dorazia, tak doplatit celu sumu, ale takto vopred celu sumu platit , to sa mi zda minimalne podozrive. A este mi napisal ze dodacia lehota je 14-30dni, dokonca mi to vie osobne doviest, kedze som uviedol ze som z okolia Strazskeho, a este pisal ze davaju 6%tnu zlavu na cenu objednavky.
Takze rad by som vedel, ako to cele skoncilo, teda ci to vobec skoncilo, ci dostali tioe reproduktory ti, co si nieco objednali a ci nahodou to neosatlo stale v nedohladne.dik

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

dopredu mu zadny penize rozhodne nedavej, jeste porad mi dluzi cca 10000 a po dobrym mi je nejspis vratit nehodla, takze to budu-ac nerad, muset resit soudni cestou. mam spoustu kamaradu a znamejch na pravech, takze spravedlnosti neunikne. hold kdyz ma rad exektory, bude je mit, to cekani me uz nebavi. nemam na to ted moc cas, ale ty penize se mi budou dost hodit.

(upravil DeadMAN 30. 3. 2009 21:50)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Jofi, po prečítaní tohoto topicu by som to neriskoval, a počkal na nejakú hromadnú objednávku...

Prípadne sa dohodol na zálohe (malej) a ostatné zaplatil po dodaní...

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

no prave z toho dovodu sa pytam,aby som neurobil podobnu chybu ako vy viaceri

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

objednáný tovar telefonicky,druhý den zboží doma.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Za měsíc budu mít slavný den - Audium mi bude dlužit 17 kKč přesně rok.

Vzhledem k tomu, že nyní budu mít trochu více volného času, hodlám se začít panu Pavolkovi opět věnovat. Myslím že k našemu neradostnému výročí mu pošlu srdečný pozdrav. Milý Mariane, zkontrolujte si zvonek u dveří, ať ten exekutor nemusí odvrtávat zámek smile

luikasi, napíšu ti mail