Re: Audium - nedůvěryhodná firma

michal, aký je ten rozdiel?

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

To ja vim - a jak jsem rikal v uvodu, jsem v podobne situaci jako vy - a pravdepodobne vuci lidem, ktere zastupuju ma Marian asi nejvetsi sekeru z vas. Uz proto nechapu, proc 4fitness kvuli 13 stovkam najima vymahace (chapal bych to treba u tebe luikasi).

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Bohužel směrem ke mně k žádnému vyříkání nedošlo, Pavolko odmítá jakkoliv komunikovat i když ho zásobuju emaily. Jsem pro jakékoliv řešení a ochotně mu vyjdu vstříc. Z jeho strany zatím nebyla jediná známka snahy o vyřešení. Proto se domnívám že se nemusím stydět.

Po pravdě - nejde mi ani tak o získání peněz, spíš o vyrovnání účtů s někým, kdo mě chce natáhnout. Klidně odepíšu půlku částky, je mi to jedno.

Mimochodem, pane Pavolko, napsal jsem Vám důležitý email, budu týden čekat na odpověď. Pak začnu něco dělat.

Luikasi, napiš mi na mail.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Nebudu se vam do toho motat. Varoval jsem ho vcera co chystate, takze i kdyby tady od te doby nebyl, tak to vi.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

To je dobře že jsi ho na to upozornil, díky. Měl by začít spolupracovat.

(upravil MaBat 20. 10. 2008 9:22)

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Všechno má svoje meze, jestli to nevyřeší do konce měsíce, jak tu slíbil (tentokrát veřejně a už vážně naposled!), přidávám se k ostatním hmm

Za celý rok jsem nezaznamenal nic, kromě nedodržených slibů a neurčitých vyjádření. Takhle se to dělat prostě nedá, ať už je v situaci jaké chce. Omluvit se to dá a snad i má, ale jen do jistý chvíle. Tohle už je moc i na mě, a že si nechám něco líbit. Taky proto už na to čekám tak dlouho...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

ahojka,Pán Pavolko, tak to je kapitola, objevil jsem jsem ho náhodně, volali jsme si, poslal jsem mu fotky svých stavebnic, všechno bylo v pohodě, dotazoval se na detaily. Udělal jsem mu poměrně velkou objednávku na visaton classic 200, cca 17 litrů, došlo na možnosti zálohy a na to já moc neslyším, nevydělávám tak lehce  a můj kamoš to taky není.  Od té doby ,srpna2008 nebere telefony, neodepisuje na maily a to jsem to zkusil  i  z jiných čísel. Ale zavolal mu kamoš,po zaplacení zálohy byl  p. Pavolko ochoten dělat i " panáčka" . Pánové , myslím že je s ním někdo ještě v holportu , protože tomu mému kamošovi toto číslo předal někdo z česka. Zjistím k tomu snááád víc.  Přeju Vám úspěšný lov.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Uz som tu dlho nic nenapisal, ale musim prispiet do tejto diskusie...
Ja som cakal od mengela na repro 3-4 mesiace ale vsetko prislo ako bolo dohodnute. Takze tak.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Zaznamenal nekdo jakoukoliv dalsi odezvu, v navaznosti na #21?

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Já teda ne, vidím v tom jen další podraz.

Neměl jsem teď  14 dní čas zabývat se Pavolkom, ale zase se do toho pustím.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

No, zkus hádat. Nechodí ani automatické potvrzení o přečtení - dříve od něj chodívalo, takže buď  to vypnul záměrně nebo se dokonce ani neobtěžuje maily číst. Chtěl jsem po něm, aby vyrovnání peněz zatím neřešil a alespoň jedním slovem "OK" mi potvrdil, že registruje storno objednávky.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Já jsem objednávku nechal v běhu , zatím, ale asi to taky stornuju a obrátím se jinam. Myslím, že jeho podnikání je u konce, i když založíme novou firmu , která se bude jinak jmenovat a bude mít jiného statutárního zástupce a Jedeme dál a vy všichni si trhněte

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

No, pavelst, to dost tezko, kdyz Audium ma Pavolko na zivnostak. smile Jako prastit s tim fakt podle toho co vim nehodla.

Proste ted nema prachy. To je cele. Muzeme se tady dohadovat o tom proc je nema, co udelal s tema co jste mu poslali, ale jako OSVC fakt nehrozi nejake "zalozeni nove firmy". Zavazky audium vuci vsem jsou osobnimi zavazky Mariana Pavolka.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Ahojka Michale, nečetl jsi moje předchozí, kámoš mu volal a je s ním ještě někdo  z česka, zatím nefím víc. Takže zatím.. a vím co je OSVČ  a za jakých podmínek lze" podnikat-
Podotýkám, že to není můj případ

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Máš na mysli pana, který se představuje jako: Karel Musil visaton.biz [Karel Musil] <visaton@visaton.biz>  ?

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Karel už s Marianem seknul někdy před rokem, proto taky mikrofony dopadly jak dopadly. Má s ním společného asi tolik co, já. Tady na foru byl jako CzechChuck. I veskere maily tam, co napsal 4fitness už pěkných pár pátků končí na stole Marianovi.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Neřeším kdo je s kým, jen jsem se zmínil o Pavolkovi , moje zkušenost je taková jak jsem ji popsal , raděj si připlatím a vím na 100  procent , že to do 14 dnů dojde a budu mít slušnej servis. Samozřejmě mluvim o jiných dodavatelech, ať už je to Rochelt Hifi, Nedis kerr a jiní a konec konců , v Polsku se to dá koupit taky a je to za rozumný prachy , protože lépe respektují pohyb EURA.
Pavolko je pro mě minulost. Ale to je život

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

No musela to být nějaká větší rána, protože za normálních okolností /kdyby prachy ze záloh použil na něco jiného/ mu přitékají další peníze z dalších záloh a tímhle kolotočem se dají ti první záakazníci postupně uspokojovat, až se to po určité době srovná na nulu nebo do zisku vlivem marží. Dělá to tak spousta menších firem a jakžtakž jim to funguje, chce to ale mít oba toky peněz pod kontrolou, jinak je průser.

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Jak píše Sinclair - tohle se běžně dělá. Problém ovšem je, když se přidá narození potomka, nutnost řešit otázku bydlení a zároveň porovzovny podnikání a jak Sinclair moc dobře ví - zdravotní problémy. Kdo nebyl živnostník a neživil z toho rodinu, těžko pochopí, kde jsou priority, když mám na účtě částku N, dlužím N a potřebuju N, aby dítě dostalo očkování. Kdzž navíc selže ta kontrola o které Sinclair mluvil, je průšvih.
Zaměstnanec s alespoň průměrnou mzdou si může pomoci úvěrem, přijde do kterékoliv banky a v podstatě na počkání může mít půl milionu, nebo i hypo-víc. Živnostník, který logicky krátí přiznané příjmy jak může v rámci legality to má s úvěrem kapku problematičtější.
Opět - tohle není výmluva nebo jeho omluva, nebo popis situace, přesnou situaci neznám - jenom vysvětlení, více než pravděpodobné, které on z celkem pochopitelných důvodů podávat nechce, i když by teda v současné situaci jako HODNE měl a jedině takové jednání by ho dokázalo ospravedlnit.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Michale, to je právě to, co nechápu. Že je bez peněz je mi jasné. Tak ale ať se k tomu postaví jako chlap a aspoň to řekne.

Opakovaně jsem se snažil o komunikaci a jsem ochotný mu vyjít vstříc. Mně dokonce ani nelže - od dubna nejeví známky života.