Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Mal som pôvodne pripravený dlhý príspevok na tému problémy osobné, rodinné, finančné, časové. Nakoniec som sa rozhodol, že tu nebudem vysvetľovať veci, ktoré by boli pre vás naozaj ťažko uveriteľné, alebo by mi bolo povedané, že všetko sa to dalo ľahko riešiť inak a podobne. V skratke je to nejako tak, ako napísal Sinclair (ďakujem). Niekedy naozaj cez všetku snahu sa nie je možné dostať k problémom, ktoré mali byť vyriešené už dávno.
Súčasný stav - do nedele som žil v tom, že máme 2,5 ľudí, ktorí sú nevybaveni - toto situácia je spôsobená tým, že sa v podstate už tri mesiace snažíme zabývať v nových priestoroch, ktoré ešte stále nie sú, ako by mali byť - vďaka tomu sa doteraz dialo to, že na jeden z troch počítačov prišiel dotaz, odpoveď odišla, alebo neodišla, ale tá istá správa samozrejme dorazila na ďalšie dva počítače, popritom ešte nejaké veci vybavovl aj Michal. Toto samozrejme nie je ospravedlnenie, ale iba vysvetlenie, ako vznikol tento bordel.
Vzhľadom na to, že ja osobne už mám toho podobne po krk, budem sa snažiť vyriešiť všetky prípady k Vašej spokojnosti.
Pre tento účel som nechal všera zriadiť e-mailovú adresu

reklamacie@audium.sk

Sem mi prosím napíšte, čo komu dlhujeme, ja budem odpovedať tak rýchlo, ako to pôjde (pravdepodobne po nociach). Budem sa snažiť, aby všetky nedoriešené veci sme ukončili najneskôr do konca mesiaca a budem sa snažiť každému čakajúcemu poskytnúť určitú formu kompenzácie tak, ako sme to robili pri oneskorench termínoch aj doteraz.

Telefón - zmenilii sa mi pracovné podmienky a priznávam, že toto ešte nemám vymyslené, ako to bude - Je to totiž tak, že teraz trávim skoro celý pracovný čas v dielni, kde kvôli strojom nepočujem zvonenie ani s telefónom vo vačku. Keď sa na chvíľu vypnú stroje,  zistím, že mám 27 (príklad) zmeškaných hovorov...
Príde čas, keď budem tráviť v kancelárii podstatne viac času, to ale budem musieť vyriešiť personálne veci.

Podľa nickov poznám iba niektorých, preto prosím o mailovú správu na uvedenú adresu - navrhnem riešenie.


marián pavolko

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Vždyť jsem Vám to říkal. Většina z Vás to vidí a zná jen z pozice zákazníka, já to bohužel znám i z té druhé strany, t.j. ze strany dodavatelské firmy či servisu. Opravdu kolikrát není v silách člověka za cca 16 hodin denně postíhat tolik věcí, které byste potřebovali a chtěli. Vždycky do toho prostě vleze něco, co má vyšší prioritu.
Znám to hlavně z vlastní praxe a také z rozjezdu Aldaxu, kdy jsme hlavně ze začátku kňučeli porodními bolestmi /i když to třeba někdo z Vás vůbec nezaregistroval/. Stíhali jsme jen za cenu čtyřhodinového spánku, hektolitrů kafe a všelijakých povzbuzováků a nakonec třeba stejně došlo na to, že jsme se zasekli na nějakém subdodavateli /nejvíc nás tedy nasral Kyprý, ale teda fest/.

Taky mám jakési dluhy, třeba Raspimu dlužím už myslím rok zgenerálkovaný zesilovač AZK220...já vím, že na to nespěchá, že už nezvučí a nehraje, /Raspi, já bych ten zesilovač i koupil, je hezkej, sedl by mi do sbírky, mám zatím jen takový škaredý omlácený kus/, tak mě to nijak netlačí a snažím se řešit důležitější věci...

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Rok servisovat jeden zesilovač a zákazník si nestěžuje?! V tom případě máte VELICE tolerantní zákazníky. Když jsem byl zahlcen prací a nestíhal jsem servisovat x kompů najednou, stalo se mi, že jsem v tom spěchu třeba i na nějaký zapomněl. Oprava počítače se tak protáhla o JEDEN jediný den. Měli jste vidět, jak ten zákazník nadával. mad

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

To víš, Little.... vrtalů v PC je dostatek, navíc to pecko skoro každý pacoš potřebuje furt...

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Díky za odpověď. Doufám že se celá nepříjemná situace vyřeší a budeme moct tohle téma smazat.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

little: to je zas jinej příběh, a hlavně bych řekl tvoje hloupost. Zákazníky si musíš umět vybrat sám. Ke mě když někdo přijde s něčím na opravu, tak mu vylíčím jak to bude, a když ne, tak ať tahne dopredele. Já budu jedině rád když mě lidi nebudou zahlcovat, a ti co mě znají rádi počkají, protože vědí, že práci dělám pořádně a dokonce.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

dostal uz nekdo z vas od mariana odpoved na mail?

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Ne, jestli to s tím mailem byl jenom další úhybný manévr, tak musím přiznat, že to chvíli bylo věrohodné.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

cim dyl to trva,tim vic bohuzel nabyvam presvedceni, ze to po dobrym nepujde...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Evidentně vše při starém...

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Ten člověk by se uplatnil jako spisovatel. S důrazem na vylíčení životních útrap.

Myslím že bychom měli začít jednat. Ať panu Pavolkovi ty životní útrapy převedeme z prózy ve skutečnost.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Nu což, najal jsem si vymahače Deredes, s.r.o., takže doporučuji totéž anebo se přidejte ke mě - jestli ve mě máte důvěru. Ona ta celková částka pak hezky naskočí.

A moje zkušenost s Audium.sk?? Předplatba, pak dlouhé čekání - ale víceméně komunikace, romány, omluvy, výmluvy. Nakonec jsem začal být nebezpečný, tak jsem dostal část zboží a větší část peněz zpět. V porovnání s vámi mám nyní malou pohledávku, ale to není důvod k tomu, abych ji nechal!  Když já jsem strašná svině mstivá a trvám na principech grrr

Pokud se pro Deredesko rozhodnete sami za sebe, uveďte mě jako kontakt - Filip Degl, Černého 54. Počítejte ale s 45% provizí pro Deredes jako vymahače. That´s life..

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

no ja chci hlavne svoje zbozi, co si z nej vytlucou navic je mi celkem jedno... jestlize to nejde po dobrym. je sice mozny, ze je v nejaky financni tisni, ale s tim aby se hojil na zakaznicich se smirit nehodlam.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

No, tak s Deredes jsis to dost po.ral sad

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Baže po.ral! On to po.ral první. Vzdyť se to táhne už rok. Kolikrát jsem se s ním snažil domluvit podobrém .. / pozlém.. Pro mě to nebylo nic většího či menšího, než že jsem ho přihodil mezi ostatní dlužníky, které mi Deredesko spravuje. Já jsem fakt chtěl svý repráčky. A o to víc mě to žene, že je nemám. Jenže totoje příznak opravdu něčeho nezdravého - považte! Rok! Bohužel to co chci sem nikdo jiný nevozí. Je třeba přiznat si, že tohle nebyl můj obvyklý postup. Bolševikovi obvykle dávám měsíc.. Maximáálně měsíc. Pan Pavolko překročil už i ten rok.

Web

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Luikasi, od něj už asi zboží nedostaneš, jelikož jej zřejmě nemá za co objednat. Podle mého názoru totiž naše peníze vůbec nebyly určeny na nákup zboží, ale na zaplacení starších dluhů a s tím, že by nám něco dodal už asi ani nepočítal.

Navrhuji pokusit se o exekuci.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

v tom pripade ale chci kompenzaci ve vysi, aby stacila na nakup tech menicu na soucasnem trhu. a to bude trochu vic, nez kolik sem za ne platil, kdyz se braly z USA... ja sem pro pouzit jakychkoli zakonych prstredku pro vyreseni tyhle dost neprijemny situace. Kdyz si chtel pujcit, mel jit do banky a ne okradat studenty a slusny lidi.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Michale, Lado, Mabate, co vy na to?

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

Kluci, ja do nej jebat nebudu. Vyrikali jsme si to do telefonu a uz proto, ze jsem tady cast tech zakazek sehnal ja do tohohle nejdu, ne timhle stylem.

Taky si byt vami dobre uvedomim ten rozdil mezi soudni exekuci a vymahanim by Deredes.

Re: Audium - nedůvěryhodná firma

chapej, ze nam nejde o nic jinyho nez to koncne vyresit. a to jde dost tezko, kdyz marian sabotuje jakoukoli nasi snahu o rozumny reseni, zamerne nam lze, slibuje veci, o kterych predem vi, ze je nesplni atd. vzdyt vis, jak to je