Téma: C - Sub (www.speakerplans.com)

Zdravim.

Nedávno jsem dostavěl ne přání dvou kamarádů D.J. 2 kusy C Subů ze speakerplans.com. Osadil jsem jim to na stránkách doporučeným RCF L18P300. Podle mě je to velice vydařená věcička (Po několika úpravách). Mám k tomu fotky ze stavby vlastní výkresovou dokumentaci a spoustu postřehů ze stavby zkušebních play´s. Proto kdo budete mít zájem, tak mě kontaktujte nebo tady rozjeďte debatu. Nechci to zatím dávat do projektů (třeba je to pro vás zbytečnost).

Re: C - Sub (www.speakerplans.com)

Mělo by to využití i pro live kapelu?

Web

(upravil Jawis 10. 10. 2008 6:17)

Re: C - Sub (www.speakerplans.com)

Záleží na tom kde hrajete. Pokud vevnitř, tak určitě doporučuju. O basy se už nebute muset starat. Ale jestli se často stěhujete, upozorňuju že ve dvou to tahat po schodech apod. je celkem porod...

Re: C - Sub (www.speakerplans.com)

Jawis napsal:

Zdravím pánové,

Podruhé jsem byl shlédnout a hlavně poslechnout C - Suby s RCF18P300 co jsem kdysi stavěl a opět jsem byl mile překvapen. Kolega co akci zvučil (klub ve sklepě 10 x 28m, techno elektro house), zapůjčil lepší zesíky a teklo až 1800W do každého z obou subbasů. Ned tím stalo něco co bylo osazeno 2 x 12" a nad tím HM25-25+ nějaký selenium driver. Rachot naprosto neskutečný. Nechci to tady omílat pořád dokola, ale pokud někdo hledáte tzv. "konečné řešení" pásma nízkých kmitučtů je to naprosto ideální řešení, obzvláště pro vnitřní aplikace. Před časem jsem se to snažil natlačit do projektů, ale p. Antonio se mnou moc nekomunikuje. Snad neumaže i tenhle příspěvek : ). Posílám proto alespoň odkaz na stránky, kde pár horších fotek mají. Pokud někdo budete mít zájem jsem ochotný celou výkresovou dokumentaci, včetně cenných postřehů ze stavby a testů předat. Upozorňuju, že původní konstrukce z www. speakerplans.com, není zcela ideální a v kombinaci s osazenám měničem neobstojí co do tuhosti.

Slíbený odkaz: http://www.djjaffa.eu/album/repro.html

Pamatuju, že jsem ti odpovídal, možná se pletu. Chce to lepší fotky.

Re: C - Sub (www.speakerplans.com)

Nic proti projektu. Ale nepochopím jak můžeš vyfotit takové hnusné fotky! Možná je to foceno mobilem, ale není problém si snad půjčit od kamaráda kompakt.

Web

Re: C - Sub (www.speakerplans.com)

Fotky jsem nedělal já. Si to ti kluci pro které jsem to dělal fotili nahonem mobilem. V 11 večer už se mi fakt nahoru pro foťák běžet nechtělo. No a dělat dodatečné fotky když už je to hotové u toho badpassu nemá vale smyslu. Nicméně u tohohle projektu nešlo v žádném případě o to udělat designovou bombu. Vzhled bylo to na čem se šetřilo nejvíc. Jenom natřít a hotovo. Pro pevnou vnitřní instalaci dostačujicí. Ale jestli stojíte o fotky dvou černých kysní tak s sebou na  akci ten digitál příště vezmu.