Re: Ban pro Federmanna

ačkoliv se zde diskuze neúčastním, velmi vřele ji den co den pročítám a náramně se bavím smile Ale jsem také pro BAN. Je to nekonečná diskuze, měnící náhodně směry časem i prostorem...

Web

Re: Ban pro Federmanna

Je teda pravda, že každá diskuze, které se (c) a jeho běsy účastní, má nebývalou délku. Co napáchal na diodě na elektroworldu je typické.

Web

Re: Ban pro Federmanna

Michal napsal:

F, je v čechách (a na moravě) ještě nějaký podobný vizionář, nebo jste se svým geniem v ČR sami?

Přesně celej cimrman, úplně to na něj sedí. Jenom pochybuju, že o něm někdo bude psát divadelní hry. Leda by v divadlech dávali ke vstupenkám pytlíky na blití.

wikipedia napsal:

Chystané stránky - Výpočetní technika

yikes Bůh nás chraň...já myslel, že na wikipedii je s nim šmytec?!

opamp napsal:

Fakt vám kolegové přijde smysluplný tohle individuum tady trpět? Přijde vám to vtipný?

Naprostej souhlas, ban, příspěvky nechat, aby si každej udělal názor, jakej je to trottl. Zásadní problém vidím v tom, že takovýhle člověk smí dál šířit bludy a demagogie, a co je horší nejen tady!

A teď Féďo koukej PŘÍMO odpovědět na ty ZÁSADNÍ otázky co se ptal Michal, sinclair, opamp...

Re: Ban pro Federmanna

Bolo by vhodne napisat clanok "Fakt alebo fikcia?: nastrahy a uskalia pri citani Federmanna".

Re: Ban pro Federmanna

Zorg napsal:
wikipedia napsal:

Chystané stránky - Výpočetní technika

yikes Bůh nás chraň...já myslel, že na wikipedii je s nim šmytec?!

Ale klíííd, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse:V% … D_technika

"Měl jsem v plánu toto heslo založit, viz má stránka. Již se tak stalo a heslo založil někdo jiný, bylo by tedy vhodné se držet zvoleného hesla a nepsat pouze o PC, k tomuto účelu by bylo vhodnější heslo PC. Výpočetní technika nepatří do kategorie počítačů, ale je mnohem širší a spíše patří počítače do části výpočetní techniky ... ! --Federmann 08:51, 19. 2. 2008 (UTC)"


Ta wiki je pěkný čtení smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

sinclair, spolužák Vám o víkendu pošle mail a domluví se na opravě modulu.

Re: Ban pro Federmanna

Není problém - platí Federman?

Web

Re: Ban pro Federmanna

Jako já jsem vůči BANánu neutrální. Pokud ho zabanujete, příjdete o jakoukoli možnost, aby když příjde s "novinkou" mu v tom oponovat a může to bezproblémů všude šířit. Je pravda, že tyto diskuze jsou strašně dlouhý, ale kdo chce, tak si to pročte a zjistí co Ty jeho vynálezy jsou zač a ty kecy na webu taktéž. Pokud se smažou i topicy a zabanuje federmann, vidím jeden problém. Ten problém spočívá v tom, že potom někdo vleze na feder web a mrkne, aaahle aldax je sračka, malaník je blb, dudek taky nic nevymyslel, ale já já panečku já jsem bůh a můj QQF je revoluce v ruce tečka cézet. Kluci hlavně proto jsem se tu snažil oponovat, aby bylo vidět, že to co tam je jsou hovna a aby to bylo černý na bílým potvrzený od co nejvíc lidí, aby si případný stavitel QFF šuntu dal pořádnýho majzla a pokud chce kvalitní zes za pár kaček, tak aby šel bezobav do aldaxů, jenže v tom začíná pomalu bránit nějáký pan Federmann, co ani neumí korektně měřit..
Držel bych ho v mantinelech tohoto topiku a dál ho nepustil. Posty bych tu nechal je to jasný doložení toho co se děje. Pokud to zmizí, mě to neublíží, mladým klukům to hlavu nedomotá, ale ani se nedozví jestli kecy na (c) webu jsou pravda nebo lež. Pokud si přečte bezmála 80 stran textu, zjistí, že jsou to kecy a pokud to vydrží, určitě to bude mít přínos, hlavně v tom, že na netu jsou i totální hovada, co píšou nesmysly a ještě špiní ostatní. Jsem zvědav, kdy dojde nějáký článek o tom že DPA222 alá hiend shořel při 0,1W když jsem ho budil 100THz, to přece zes musí dát ne?..
Fakt už mě nebaví to kličkování asi jako Vás všechny. Jestli dostaneme přímou odpověď asi před panem
Federmannem budu nucen smeknout klobouk už jen kvůli tomu jak se přemohl.

Re: Ban pro Federmanna

Nedostaneme žádnou přímou odpověď.
Znám podobné typy lidí a vím moc dobře, že ani v běžném životě neudělají krok rovně, natož tak aby někde férově diskutovali.
Ostatně - pokud máte na to nervy, projděte si všechna jeho extempore na wikipedii, je tam toho už přes 300kB. Zjednodušeně řečeno ze začátku ve svém článku tvrdil, že "tranzistorový zvuk" je jeho objev a práce už od roku 1971 /to měl 15let/ a když po něm admini chtěli doložit zdroje, ze kterých čerpal, nebyl ničeho takového schopen a dál už to bylo jen asi 200kB kličkování, obviňování, osočování z nedemokratického přístupu, mazání příspěvků, zametání stop a podobně. Je to vážně zajímavé čtení, dnes jsem tím zabil asi půl hodiny.

Web

(upravil opamp 2. 4. 2009 22:04)

Re: Ban pro Federmanna

Ach jo.

Big Drobku, opravdu není schopen přímé odpovědi. Nepamatuji, že by kdykoliv reagoval na fakta. Vždycky se chytne nějaký ptákoviny a tu dovede ad absurdum. Snad sis všimnul sám i v tomhle threadu, že ač jeho studenti přiznali pochybení, on si stále mele svou, jako by nic. malý kvíz pro Tebe - proč myslíš, že se tak vyhýbá přímým odpovědím?

Web

(upravil Sendy 2. 4. 2009 22:09)

Re: Ban pro Federmanna

... a pak možná se někde jinde vynoří jako bublina pod izolepou, otočí o 108 stupňů a z těch věcí, které mu otřískali o hlavu, a kterým se onde do krve bránil, naráz udělá článek, jako by to sám vymyslel. Taky jsem si na wikipedii početl smile

Studenti, pokud se v tom aspoň trochu vyznají, nebo mají o věc zájem, si snad brousí smysly a je to škola života. Snad se naučí hledat a třídit informace.

Web

Re: Ban pro Federmanna

Sendy, co nám to tady zavádíš za Fedrmanštiny, u nás doma se otáčíme vždycky o 180 stupňů smile
Ale je to neskutečný, kolik ten člověk vyprodukuje lží a nesmyslů.

Re: Ban pro Federmanna

A jo, sorry, já si to splet s fedrvarem vody lol

Web

Re: Ban pro Federmanna

Já vím. Jen jsem si asi naivně myslel, že i lidi jako pan profesor Federmann se můžou změnit. Stejný blb mě učí ve fyzice a bude mě přesvědčovat o tom, že se nedá změřit vnitřní odpor 3 článků v serii, tak že bych změřil každý vnitřní odpor zvlášť. Nebo, že 1000W zesilovač do auta uděláme tak, že vhodně napárujem tranzistory, napěťový měnič není potřeba a podobný nesmysly. Je to taky případ, na přednášce vybíhá z křivkovejma integrálama, ale integrál ze sinusx je podle něj cosx a von to má bejt -cosx. Po upozornění řekne, že znaménka nejsou důležitá a čísla taky ne, ale to odvození taky není důležité. Nic není důležité, ale všechno na písemce chce, včetně křivkových integrálů. Co dodat smile
Dva fedrvolty a deset kýblů studený vody na uklidnění.. smile

Re: Ban pro Federmanna

opamp napsal:

...- proč myslíš, že se tak vyhýbá přímým odpovědím?

Podle mě nás bytostně nesnáší. Prostě komunita lidí, který mu nežerou ty jeho kecy, naopak mu pěkně zatápí. Tudíž mu dělá dobře, že nás tahá za nos a rád si z nás dělá srandu. Tím nám to oplácí. Baví se nad tím jak se vztekáme a umořujeme v jeho tlachách kvanta času.

Re: Ban pro Federmanna

sinclair napsal:

No zkus něco takového napsat a opravdu si do toho Rožnova pro tebe dojedu, nejmíň dva měsíce budeš cucat jogurty brčkem, parchante. Kotisa nechodil ani jeden, kdežto Aldaxů běhají ve dvou státech stovky a stovky kusů.

Odpovíš už konečně na to, na co jsem se ptal? Je ten modul opravený nebo ne? Já se to tak či tak dozvím, protože pokud odešly MJWčka, nemá nikdo šanci je získat nikde jinde, než u nás.
Ale chraň tě potom ruka páně.

Re: Ban pro Federmanna

A já dojedu s ním!
Je na tom snad něco ke zvýrazňování?

Re: Ban pro Federmanna

Pan Federmann to myslel tak, že už to napsal, že si má sinclair dojet. Hoši taky pana Federmanna chci poznat osobně, je to zajmavý člověk. Řekněte kdy a kde a já dojedu.. smile

Re: Ban pro Federmanna

Podívej Federmanne, buď odpovídej k tématu a věcně a nebo TÁHNI ODKUD JSI PŘIŠEL!

Parazity Tvýho typu tohle fórum nepotřebuje!

Přímo položené, Federmannem nezodpovězené otázky (shrnutí z 619):
Proč se měřilo před RL?
Jaký je současný osud toho modulu?

Otázka nová:
Proč - navzdory zde přiznanému měření zesilovače před výstupním RL členem místo na výstupu - ve svém nejnovějším článku na svém (C)lžiwebu opět píšeš, že "měření Aldax SPV250 bylo naprosto korektní"???

Je problém odpovědět?

Apeluju na ostatní, aby zde NEROZVÍJELI žádné další diskuze, které nemají s těmito otázkami co do činění.

Nejlíp aby byly všechny offtopic příspěvky, byť sebevtipnější, od této chvíle mazány.

Web

Re: Ban pro Federmanna

Já už tady nebudu rozvíjet vůbec žádné diskuse, ani v jiných tématech. Antonio má asi v prdeli federmannovu okurku, jinak to prostě není možný...