Re: Ban pro Federmanna

Michale, já to už jednou psal. Vidíš, kam to vede-v zesilovačích bylo nutné thread zamknout. Co bude dál?

Web

Re: Ban pro Federmanna

Pravda, takhle z toho brzo vzkvete chlívek a dopadnout to může nejhůř. AAA, Feda, kdo dál? smile

Edit: VIPíčka rozdaný. Ještě bych snad navrhl opampa, kyselyma, methmana, georgeho.

(upravil Kritik 28. 8. 2008 15:45)

Re: Ban pro Federmanna

Hned to vypadá jinak  wink
Co třeba Ondra Ch, Betaron, hanzs ?

edit: antonio: ty co jsi napsal, bych samozřejmě dal.
edit2: Thales?

Web

Re: Ban pro Federmanna

Už jsem skoro myslel, že si tu nechcete hrát na vojáčky... Každopádně už mi to přijde trochu hloupý, banama počínaje, hodnostma konče. Když se vám to tak líbí...

Re: Ban pro Federmanna

To koukam. Ja mam dokonce dve. smile Hec. smile

Re: Ban pro Federmanna

ja si hlavne myslim, ze to nema smysl. rozhodne ne jako ochrana naprostejch novacku, jak to nastinil sinclair. naprosty novacek vetsinou totiz polozi dotaz tak nestastne, ze mu az na vyjimky nikdo z titulovanych neporadi, protoze dobre vedi, ze by prislo dalsich sto otazek, na ktery ma asi malokdo chut odpovidat postodesaty, takze je takovej clovicek rad za jakoukoli radu. ty nejvetsi koniny by meli odfiltrovat moderatori a odkazat ho na nejak slusny projekty a teorii dokaze i nekdo mene znaly...
kdyz uz tak bych zaved hvezdicky u prispevku a ti znalejsi(vahu jejich hlasu by moh urcovat jejich vlastni raiting) by mohli hodnotit prispevky ostatnich a u nicku by u kazdyho bylo videt, jakou hodnotou byly prumerne jeho prispevky odmeneny a u prispevku jaka je jejich konkretni prinosnost... samozrejme by chvili trvalo, nez by se ten system srovnal. a klidne by se mohla stanovit hranice pod kterou by se nechalo uvazovat o banu. me to pripada pomerne demokraticky a motivujici nepsat nesmysly. technicka stranka veci je samozrejme vec druha

Re: Ban pro Federmanna

Kritiku já ne, já si VIP nezasloužím. Něco možná trošku vím ale nesrovnatelně více toho ještě nevím. Možná jednou, tak za 10 let budu vědět o něco zase víc.

Michale ty se máš. Založíš si sbírku titulů?

Luikasi to by možná i mohlo projít. Ale určitě bych to nedělal podle počtu příspěvků nebo podle čeho to mají na Slovanetu?

(upravil froggg 28. 8. 2008 20:07)

Re: Ban pro Federmanna

Na většině PHPBB fór je to podle počtu příspěvků, pokud se to neupraví. Dá se tam hodnost taky manuálně dopsat. Takže i na Slovanetu je to nejspíš tak.

Re: Ban pro Federmanna

podla počtu príspevkov t nepôjde smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

Thales: to není zasloužím nebo nezasloužím, ale taky o tom, že nepíše člověk hovadiny - kraviny a umí dobře poradit. A to Ty myslím umíš a ne jenom Ty wink

Web

Re: Ban pro Federmanna

A bylo tam pár maharádžů, rádžů, džů a mnoho, mnoho ú smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

Tolik zase né big_smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

ú jako úchylů?

Re: Ban pro Federmanna

Asi někomu ležím hodně v žaludku, nechci říkat, že ohrožuji jeho zájmy, když mi tak významný web věnuje zcela samostatné téma, je "vhodné si ve vlastních řadách udělat pořádek", co kdyby přeběhlíků příště zase přibylo.

1.    Michal VIP, moderátor  použil zde http://audioweb.cz/viewtopic.php?pid=90494#p90494 zajímavé příměry.
2.    Zvažte jak bude potrestán Betaron a danhard VIP, kteří nepopřeli rozebiratelnost trafa, MaBat a BigDrobek kterým je jasná harmonická analýza.
3.    AAA neřeším.
4.    Jak budou zvýhodněni, pochválení a odměnění ti, kteří společně drželi pevnou proti-Federmannovskou linii, bez ohledu na jakákoliv fakta byli dostatečně vulgární a použili dostatek urážek.
5.    Jak budou pro příště motivováni, či nyní potrestáni ti, kteří nedrželi důsledně proti-Federmannovskou linii a nebyli dostatečně účastni vulgarity nejlepších jedinců.
6.    V rozdělování hodností vám již radit, ani napovídat jistě  nemusím ...

(upravil babakus 28. 8. 2008 23:26)

Re: Ban pro Federmanna

Ano pane Federmanne, ležíte někomu v žaludku. Proč? Zkuste hádat. Mnohem větší kapacity, než vy, v oboru vám vyvracejí vaše nesmyslné pravdy a vy si pořád dokola melete to své. Když mi 5 lidí (mistrů ve svém oboru) řekne, že to tak není, tak se nebudu hádat a uznám, že to tak asi není a přiznám chybu. Ale to vy né. Prostě si pořád tupě stojí za svým. Proč nedokážete uznat svou chybu a nemůžete přestat přesvědčovat ostatní? Ono už to začíná být vcelku srandovní, až trapné. To jste tak tvrdohlavý a nepřizpůsobivý? Ptám se proč.

Já sice žádný titul nemám, ale zase mám oproti vám jednu výhodu a to, že umím přiznat svou chybu a nevytahuji se, kolik bych toho zvládnul a kolik toho umím.

Přesně kvůli takovým, jako jste vy, jsem stavěl už tolik špatně navržených zesilovačů a dalších obvodu s tím, že když to narhoval ing. , tak to musí chodit výborně. Ale to jsem si naběhl, většina nefungovala protože byla špatně navržena. Prosím nepleťte mladým soplošům, jako jsem já, hlavy a nenalívejte jim tam nepravdy. Děkuji.

(upravil Federmann 28. 8. 2008 23:41)

Re: Ban pro Federmanna

AŤ zůstanem u tématu:

"Mnohem větší kapacity, než vy, v oboru vám vyvracejí vaše nesmyslné pravdy a vy si pořád dokola melete to své. Když mi 5 lidí (mistrů ve svém oboru)"

Ptám se, kdo a čím ty kapacity poměřoval? Kdo, čím a s čím ty nesmyslné pravdy  prověřoval?

Když něco neznám, tak to není dostatečný důkaz, že to neexistuje, jinak bychom popřeli vývoj, vzdělání, pokrok, vědu, prostě vše, po nás by již nemohl vědět nikdo nic víc než my, jenom by se zapomínalo?

Zřejmě dám na něčí rady, dotáhnu dokonce kompletní stavebnice a moduly, tak aby je nezkušení nemohli svou nezkušeností špatně zapojit či jinak znehodnotit.... Ale aby si každý mohl porovnat vlastnosti, bez destruktivních úprav.

Re: Ban pro Federmanna

Vole, měřili to asi C-metrem.

Fěďa by měl dostat titul VID - Very Impotent Dick ... Fuck Off.

Re: Ban pro Federmanna

Za majstra hovorí jeho robota. Pán Federman postavte proti sebe Vami navrhnutý a Vami odborne postavený zosilňovač oproti (pánbúh s námi a zlý pryč) hociktorej stavebnici z Aldaxu, alebo SymAsym-u, alebo nedajbože DPA222 a poreferujte o výsledkoch. Ja nie som odborník, ale dopredu tuším výsledok.

(upravil Sendy 28. 8. 2008 23:51)

Re: Ban pro Federmanna

Nezávisle na tatrmanových kecech, ta "prakticky realizovaná elektronika" (c) aneb blbě skoro vše, co se udělat dá, za něj mluví jasně.

2 Bubuxin - on není schopen ani pochopit, o čem se většinou mluví, navíc jeho žonglování s čísly... stačí vzpomenout na tryskový sled změn napájecího napětí (c)cimršuntu, kdy Ministerstvo pravdy nestačilo zahlazovat stopy. A blamáže s trafem, nebo památná pomatenost s decibely...

Web

Re: Ban pro Federmanna

"Ptám se, kdo a čím ty kapacity poměřoval?"   Budeme si merat objem mozgu, ci pripojime sa na EEG a budeme sledovat komu to lepsie blika?
"Když něco neznám, tak to není dostatečný důkaz, že to neexistuje, jinak bychom ...."  Buranie znamych veci a tvrdenie opakov a nezmyslov je co, aky ma ciel, moderna antiveda?
AD 2. to, ze niekto nieco nepoprel, este neznamena, ze suhlasil s indeuvedenym nazorom na 100%. Ked niekto povie, ze voda je horuca a iny, ze nie, a ja sa priklonim, ze "ano, moze byt tepla", znamena, ze suhlasim s prvym? To je uplne nezmyslne vyvodzovanie dosledkov. To si zasluzi psychotest.