Re: ARN 930

Jsou v depozitáři.

Web

Re: ARN 930

Chtel bych tyhle repraky slyset v akci. To musi byt lahudka, v uzavrence chodej bez poklesu od 30Hz smile

Re: ARN 930

Ježiši, už slintám... strpel by som aj ďalšie šatníky... Ale susedia asi nie, vadia im aj ARO835 keď to trochu osolím.

Web

Re: ARN 930

A Kurnik kdybych sehnal 2x930ku tak si ty Almarky postavím smile to by byla paráda.

Re: ARN 930

Betaron, Ty zvíře smile Seš asi jeden z mála lidí, co mají AR 70´s v papírový podobě...
Pro mladší uchály: ARS850 je ta na titulní straně na nožce.
Zapomeňte na ně-pokládal bych za slušný zázrak, kdyby se někomu podařilo někde vyštrachat ARS850 či ARN930 v téměř nedotčeném stavu, jak jsem na ně náhodou natrefil já.
Totiž vytahaná ARN930, honěná nějakými smrady v klubu či na kulturáku je naprosto k ničemu a bohužel Vám ji dnes už neopraví ani v TVM, ani nikdo jiný a takový reprák, byť patnáctka litý koš a AlNiCo, je celkem bezcenný.

Když jsem se po nich začal pídit, právě jeden z takových -náctiletých smradů mi je nabídl, jel jsem až kus za Brno. Obě ARV160 na prach a popel, totéž ARO, upálené 15W dráťáky ve veksli a obě ARN930 měly podélně /po směru vlnek/ urvané středičky, takže bylo celkem jasné, co zažily.

Takže ohledně ARS850 a ARN930 : "Král je mrtev, ať žije král" smile

Web

Re: ARN 930

to Halen:  tu 664ku mam v 20L a kazdy den si doprajem cca 4 hodky hudby, a aj pri tichom poslechu citim podlahu, su to super reprone. a to mam len 1 kus, v stereu by to bol raaaj

Re: ARN 930

Když cítím podlahu, tak je něco špatně...

Re: ARN 930

barak je spatne... smile
ja dal bedynku aj na stuple , ale moc to nepomohlo.

Re: ARN 930

Tak moje ARS850 je jak nová z nějakého experimentálního studia Českého rozhlasu. Tam to zcela jistě žádný dement nekotlil.
Vím o člověku co má 4 kousky ARN932 což je také zajímavý reproň. Bohužel dva nechal převinout u Cimbaly na 400W (což je samozřejmě ten úúúplně nejdůležitější parametr), jeden je origo v nicmoc stavu a do posledního zakopnul a spadnul po prdeli.

Re: ARN 930

Ani ARN932ku nikdo neopraví, bohužel. Byl to jednoúčelový reprák do ARS641, nikde jinde použité nebyly. Jestli jsi ho viděl v orig stavu, tak je Ti asi jasný proč opravit nejde.
Aby nedošlo k mýlce: ARN930 je "gumák", kdežto ARN932 je "papírák", ale na třech tenkých vlnkách a s měkkoučkou středičkou. 930ka má daleko širší mezeru než 932ka a ani AlNi segmenty nejsou stejné /930ka je má o 1cm vyšší/.
ARN932 je charakterem velmi podobná ARO835, jen je značně měkčí a samozřejmě o 2" větší. Modří vědí. smile

Web

Re: ARN 930

No neboj, dojde na ní.

Kdybych Ti poslal vanu, bude to trval léta, než se mi vrátí? smile

Re: ARN 930

Možná i víc.

Web

Re: ARN 930

Pro stávající nebo budoucí majitele ARN930.Náhradní díly na tento měnič má Husák,který je odkoupil kdysi od TVM.

Re: ARN 930

Ještě stále má ND jo? Proboha kolik toho zkoupil?

Web

Re: ARN 930

Mě v TVM nedávno odkázali na něj s tím,že on vše zkoupil na tyto reproduktory.Možná kdyby to použili na ARA390,tak byly tyhle reproduktory aspoň k něčemu.

Re: ARN 930

Sice jsem Husákovi nevolal, páč ho nemám rád a je to dacan, ale myslím, že zrovna tohle mít nebude.
Kmitací systém ARN930 nepasuje do "kinokošů" ARO932 a opačně.

Web

Re: ARN 930

Taky ho nemám rád, sice nemám vlastní zkušenost, ale stačilo mě to co říkali ostatní, vydřiduch.

Web

Re: ARN 930

Akce s ním jsou na dlouhé lokte.Reklamu mu tady dělat nebudu.Pokud si sinclair něco myslíš,vyvracet ti to nebudu.Pokud má někdo zájem o opravu ARN930,může to zkusit,to už je na každém,kdo chce takovýto měnič dát do repase.

Re: ARN 930

Jenom to upřesním. V nabídce příslušných firem totiž existují i tzv. univerzální jak gumové, tak i polyuretanové a tkaninové závěsy a to dokonce i v metráži. Ty se pak po zjištění přesného průměru /u atypů/ speciálním lepidlem šikovně spojí do kruhu, že to není ani poznat. Nepřeberná nabídka střediček, přívodních lanek atd..
Tímto způsobem mi už mnohokrát opravovali atypické zahraniční reproduktory, které by jinak např. kvůli rozpadlým závěsům musely do kontiše a do bedny by se muselo napasovat "něco", co ji vždy částečně znehodnotí. Naposled to byly 12" basáky HECO s polyuretanem, oprava u ROLAY dopadla výborně.
Pokud by tímhle způsobem někdo opravil ARN930 či jiný podobný, tak to zcela jistě fungovat bude, ale bude z toho o dost jiný reproduktor.

Web

Re: ARN 930

sinclaire nevíš kolik má ten ARN930 xmax?