Téma: CENTR

Odborníci poraďte. Chci stavět centr, bude velky problem, když vybrané schema umistim do jiné ozvuænice pài zachování objemu, chci ho pod plazmu na zeď a u většiny návodu je příliœ hluboká , šíàky je pod televizi dost.

Web

Re: CENTR

Budu to delat stejne. Pokud je to osvedceny navod je dobre zachovat alespon uzsi rozmer predni desky a pouze roztahnout do sirky. Precizni navrhy beden mohou s timhle rozmerem pocitat v souvislosti s bafflestepem.

Re: CENTR

Takže teoreticky vezmu néjakou regalovku, udelam ji zhruba polovicne hlubokou, dvakrat tak vysokou a pod televizi ji položím ?

Web

Re: CENTR

Když bude mít ta regálovka na děličce vertikálně symetrickou směrovku, tak ano, můžeš ji položit a použít jako centr.

Re: CENTR

Michal: Pokud byl precizní návrh udělán měřením na stojanu v prostoru, pak výsledek stejně ovlivní umístění (hifipolice pod TV, položení na televizi, připlácnutí ke zdi) resp bezprostředně navazující objekty zřejmě výrazněji, než nedodržení dvou rozměrů, ne?

Re: CENTR

Pokud to byl precizni navrh centru, tak ho snad precizne nenavrhovali v prostoru na stojanu, takovy centr v interieru moc prakticky neni...

(upravil lada 14. 5. 2008 13:52)

Re: CENTR

Pak by ale součástí dokumentace mělo být to jediné správné umístění... wink Kolem a kolem je s hifi v interiéru problém, buď se degradují vlastnosti kompromisním umístěním (regálovky v ragálu, centry a zadky kde se dá) nebo se prostě stává interiér nepraktickým na vše jiné kromě poslechu.

rotr: Které konstrukce máš vyhlédnuté? U levnějších a z různých pouze simulovaných věcí se tím IMO nemá smysl moc trápit a udělat to ála Michal.

Re: CENTR

Teda ty jsi rypka.

Re: CENTR

Pro Láďa : jsem ve fázi plánování, væera jsem tady nahodil tema Visatonu , tak bych se chtel podivat někde u nich i po centru - aria 2 a jeji verze

Web

Re: CENTR

kdyz je precizni navrh/konstrukce tak bych to okopiroval jak to lezi a bezi.