Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Tesla AZK 052

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [10]

Téma: Tesla AZK 052

Našel jsem zesilovač Tesla AZK 052, prevděpodobně funkční. Byl používán k obecnímu rozhlasu. Chtěl bych ho vyzkoušet ale netuším jak ho zapojit. Výstupní konektory jsou označeny 1V (pětikolík) a 100W (taková hvězdice) na kterou by měla být možnost zapojit na 100V rozvod nebo na 8 a 16 ohmů. Nevím ale co kam zapojit. Večer hodím fotky jak to vypadá.

Re: Tesla AZK 052

Výstup pro 8ohm je na hvězdici první a třetí kolík vpravo od horního širšího zubu, výstup pro 15ohm je první a čtvrtý kolík, výstup 100V pro místní rozhlas je první a šestý kolík, vše myšleno po směru hodinových ručiček.

Web

Re: Tesla AZK 052

Ok, tak jsem to zapojil a hraje (dvě ARE 667 sériově). Používal se v malé obci (cca 150 obyvatel), tak to má nějaký ten výkon. Použití pro něj ale asi nenajdu... kolik to má tak cenu?

Re: Tesla AZK 052

Téměř žádnou. Je to sice 100W zesilovač, ale hlavně pro hlásné účely, k ničemu jinému se prakticky použít nedá, jeho parametry totiž odpovídají jeho určení.

Web

Re: Tesla AZK 052

Mám ten stejnej, dal by se k němu připojit basovej reprák na 4 ohm? Nechci to hulit naplno... Ale hlavně aby to mělo vstup na 3.5 jack, nějakou redukci potřebuju nebo tak něco ale nevim kde to sehnat...

(upravil sinclair 10. 5. 2011 8:40)

Re: Tesla AZK 052

Ty seš píča...člověk ti napíše, že je to zesilovač hlavně pro hlásné účely a on k tomu hned chce připojovat čtyřohmovej basovej reprák, kterej k tomu notabene připojit nejde a ještě shání redukci z třiapůlky stereo ma DIN mono.....přitom máš vzadu napsaný na panelu impedance, který se k tomu smějí připojovat a 4 Ohm mezi nimi není.... jestli sis nevšim, tak ten zesák je mono a nevalné kvality. Prostě píča. Kolik Ti je ? Dvanáct?

Web

Re: Tesla AZK 052

Leoši klídek wink Dvanáct ne, ale už čtrnáct....

Re: Tesla AZK 052

Mno... dá se polidštit, ale chce to zkušenosti a vědět, co všechno z něj vyrubat. Začátečník to docela určitě zkurví.

Re: Tesla AZK 052

slovo "docela"  bych absolutně vynechal ...

" Vědět a znát to každý by chtěl, ale učit se nechce ... "

Web

Re: Tesla AZK 052

Milane, napsal jsem to do threadu v sekci pro začátečníky. Jestli tomu střepu ublíží, jeho mínus.

Příspěvky [10]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Tesla AZK 052

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£