Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 8 z 8)

Audioweb.cz » Návrh, měření, software » zaškolení v měření repro

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8

RSS

Příspěvky [141 až 151 z 151]

Re: zaškolení v měření repro

Myslíš tu bouli, která je většinou kolem 125hz? To stačí před reprák dát odpor a než mě sežereš, tak se podívej, jaký má DCR cívka před basákem v Menhirech. V WinISD to vidět není, ale v LSPcadu už jo.
Jako že ta 18" s BR byla zabarvená BRkem? V kolika to bylo litrech? Já si to totiž nějak neumim představit, já sem 12" v uzavřence měl a žádná sláva, mě to přišlo zabarvený turbulencema - kvůli výchylce.
Imho je uzavřenka na basech utopie. S citlivostí bych se nevytahoval, ta je daná akorát větší membránou a bednou, na basech ta uzavřenka bude nicmoc, jak si řekl.

Web

Re: zaškolení v měření repro

Ve všední den, ve tři, čtyři odpoledne.. To je šibeniční termín. Nikdo se tam nedostane a z venkova už vůbec ne.

(upravil MaBat 22. 5. 2008 14:25)

Re: zaškolení v měření repro

Jsem si toho vědom, 7techu. Já bych taky raději o víkendu, ale potom nezbývá než:

- aby někdo další sehnal prostory na víkend, ev. pátek k večeru, mně se to nedaří
- složíme se a zaplatíme si nějakou malou přednáškovou/konferenční cimru sami (dost drahý, asi nereálný)

Takže? Taky bych radši o víkendu, ale jak říkám, nevím o ničem, kde by se to mohlo konat. Pokud nás nebude tolik (zatím to je asi 7 lidí), asi by se moh nabídnout nějakej pražák s větším bytem (což já momentálně nejsem), a někdo, kdo by dotáh projektor. To jsme zase na začátku.

Ono to taky nemusí být nutně v Praze, pokud někdo vezme Boba s sebou...myslím, že by nebyl problém.

Takže se znovu ptám, jste někdo ochotný poskytnout azyl této akci někdy o víkendu/večer v týdnu? Počet lidí může ještě narůst, ne všichni byli osloveni a pár lidí se Slovanetu by se pravděpodobně taky přidalo.

Re: zaškolení v měření repro

Obávám se, že to skončí jako drahý dýchánek pro dva až tři pražáky.
Ten všední den by nevadil, aspoň lidi neodjedou na chalupu, ale chce to později.

(upravil MaBat 22. 5. 2008 14:59)

Re: zaškolení v měření repro

Možná by někdo věděl o izolovaném salonku někde v hospodě, kde se nekouří, je možnost se tam zavřít a v klidu si vyslechnout přednášku. Ještě lépe -  kdyby někdo měl po pracovní době k dispozici volnou zasedačku.

Podotýkám, že zatím jsem se poohlížel jen po místech, které by byly víceméně zadarmo, jinak se samozřejmě dá sehnat cokoliv, třeba přednášková místnost KD Ládví za 800/hod., ušetřili bysme za taxi. Někde i levněji..."klubovna" pro 16 lidí na Vltavské za 350/hod. Pokud jde o mě, něco bych pronajmul na dobu, která bude vyhovovat. Bude tak holt o něco vyšší "vstupné".

Mlčení budu brát jako souhlas a jelikož se mi čas od 15 do 18 taky moc nelíbí, pokud do konce týdne někdo nepřijde s něčím lepším, objednám nějakou místnost na 17:30 v den, který se bude VB hodit koncem června...

(upravil check 22. 5. 2008 15:42)

Re: zaškolení v měření repro

Tak pokud by nás bylo do deseti, může to proběhnout u mě, já si tu místnost 8x4 budu teprv pořádně zařizovat, takže zatím bude dost prázdná. Projektor sice mám, ale na denní prezentace to není; pokud by se to správně dohodlo, měl bych projektor slušný na zapůjčení.
Pak by asi byla možnost ve starém kině kousek za Prahou, víceméně za pár šušňů na elektřinu. Ještě vyzvím bližší informace.

Web

(upravil MaBat 22. 5. 2008 15:24)

Re: zaškolení v měření repro

Zjisti a dej vědet co nejdřív... já doufám, že to bude víc, jak 10 lidí.

checku, tys fakt napsal "blyžší" - nematuruješ ted z češtiny? big_smile

(upravil check 22. 5. 2008 16:02)

Re: zaškolení v měření repro

A že bych paní profesorce měl ruce líbat (je to doma). Někdy to holt ulítne, ale teď už mi to je fakt všechno jedno smile.
Vražkov - ten kousek byl hodně relativní, ale ještě se to imho dá. Zatím mám informace, že by se platil akorát proud, ale vyslal sem tam posla. Buď starý kinosál nebo normální sál, mají obojí zřejmě nevyužívané.

Web

(upravil MaBat 22. 5. 2008 16:46)

Re: zaškolení v měření repro

Hm, to je ale docela z ruky a pro lidi bez auta další komplikace... Aby pak nevyšla doprava stejně, jako složit se na pronájem v tom Ládví i s projektorem...

Re: zaškolení v měření repro

Asi jo no. Dal bych víkend 21-22.6. Domluv to s Bobem, udělej finální datum a soupisku lidí. Podle toho se pak zařídí no.

Web

(upravil MaBat 2. 6. 2008 8:03)

Re: zaškolení v měření repro

přesunuto:
http://audioweb.cz/viewtopic.php?id=4457

Příspěvky [141 až 151 z 151]

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8

Audioweb.cz » Návrh, měření, software » zaškolení v měření repro

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£