(upravil check 7. 4. 2008 9:18)

Téma: E-shop

Cotoje?
edit: Já si nepřeju fórum s vlastníkem, adminem i moderátorem obchodníkem. Je to cesta do pekel a už si říkejte o tom, jak budete korektní, co chcete.

Web

(upravil sinclair 7. 4. 2008 8:57)

Re: E-shop

Co by to bylo.
Tonda už konečně začal něco rozumnýho dělat a nebude závislý na potupném sponzoringu tohoto webu od jeho přispěvatelů. Bravo, Tondo. Hlavně ať se Ti daří držet ceny, termíny a ať Ti pošta nerozbíjí zboží.

Web

Re: E-shop

no, něco se tu jistě změní. nemyslím ale že by to bylo nějak vysloveně špatně.

Re: E-shop

Paráda!
K té sinclairově poznámce o poště: Jestli Ti Antonio můžu radit, Českou poštu úplně vynech. Ušetříš si tak kupu nepříjemností.

Re: E-shop

ještě rádi pak budete kupovat od "známé firmy" a probírat to tu.

Re: E-shop

sinclair: Dík za psychickou podporu. smile
7tech: Co bys navrhoval? Já se s poštou zatím nespálil a to jsem toho poslal teda dost.

Koukám, že tu jsou i nepřejícní charaktery, divím se vám, že se vůbec vyjadřujete. To vám to tak pije krev? Proč?

Re: E-shop

já si myslím že je to dobrý tah od antonia! pokud to bude férový a rychlý obchod tak je to rozhodně lepší než dexon.
ale chtělo by to ještě součástky a né jen repra.
jinak bych taky radši PPL než českou poštu. zrovna mi přišel receiver a dálkový je zničený. zrovna ho lepím dohromady. sad

Web

Re: E-shop

Podla mna je to fajn napad, ale v porovnani so slovenskymi cenami je to horsie... Ale nic netvrdim, pozeral som to len tak narychlo...

Web

Re: E-shop

Pracoval jsem jako administrátor České pošty......proto doporučuji jiného dopravce!!! Nejde ani tak o zničení zásilky, s tím když jsem se setkal byla spíš vina ve špatném zabalení, ale jde spíš o dobu dodání, informace o tom, že něco na poště máte...etcetera. Jde jistě případ od případu, ale existují balíkaři, kteří se nesnaží zasilku dopravit, dokonce ani oznámit. Problém je v tom, že mají ukladací poštu, takže mohou zásilku někde nechat a vlastně se nesnažit ji doručit narozdíl od PPL. Myslím si, že PPL udělá i lepší cenovou nabídku pro stálého zákazníka.

Re: E-shop

asi tak
když něco poslali tak sem to měl doma za den maximálně dva. ale v 90% do dne

Web

Re: E-shop

PPL aspon v Plzni jsou Hajzli. Ale to je o cloveku.

Ad eshop: Preju trpelive a chapave zakazniky.

Re: E-shop

Myslím, že eshop je výborný nápad. Jsem z toho nadšený. Osobně bych možná přivítal i prodej cívek a kondenzátorů...

Re: E-shop

Osobně mám s PPL nejlepší zkušenosti. Ale Michal má pravdu, je to v lidech. Ke mně jezdí stále tentýž člověk a nikdy jsem neměl problém. Aby si pro zboží jezdili, musíš s nimi ale uzavřít smlouvu nebo jim to přivézt do depa. Ale PPL není jediná taková služba. Možná najdeš podobnou doma.
Pošta v Příbrami zásadně nedoručuje a často ani neoznamuje zásilky. I když jsem doma, najdu ve schránce jen oznámení se sdělením, že jsem nebyl zastižen. Když jsem balíkáře takhle jednou u schránky odchytil, řekli mi, že to stejně nemají s sebou, protože nestíhají. To už jsem vypěnil, protože to byl mini balíček a oni přijeli Tranzitem jen proto, aby mi hodili do schránky oznámení. Takže jsem si stěžoval a teď mi to nosí až do pátého patra. Otázkou je, jak dlouho.
Jinak mi Česká pošta rozbila tuner a jednou mi šel balíček z Kladna do Příbrami rovný měsíc. To bylo v době, kdy začali rozhlašovat heslo: "Dnes podáte, zítra dodáme." Jo a nálepka "Křehké" vůbec nic neřeší. Letí to do pytle jako ostatní a pytle létají a padají, pošťák po nich v autě šlape..

Re: E-shop

DeadMAN: Záměrem nebylo posílat na Slovensko, to nechávám slovenským bratřím.

Jak je psáno, "eshop není ještě kompletní", rezistory a kondy Bennic (5%), cívky Dexon.

To PPL si ověřím, nemuselo by být vůbec špatné.

Re: E-shop

Česká pošta je naprosto neuvěřitelný socialistický bordel, doslova zakonzervovaný socialistický šlendrián jako o třicet let zpátky. Já se s nimi dohaduju už několik let, během té doby mi vyplatili několik desítek tisíc za poškozené zásilky a pořád jsou v pohodě. Musím je používat proto, že žádná jiná dopravka nemá blízko depo /nejbližší Slušovice, což je přes 25km/ a neposílám toho tolik, aby se mi vyplatila smlouva s nimi.

Web

Re: E-shop

antonio: a kdy se to tak nějak oficiálně rozjede? hlavně co se týče těch součástek.

Web

Re: E-shop

No ja osobne rozhodne nejsem neprejici, je mi jedno, ze jestli na tom nekdo miliony vydela nebo prodela.
Nejsem ani prekvapenej, vetsina internetovych projektu a programu je nejprve free a prechazi na komercni bazi.
Akorat to vypada, ze konem toho e-shopu bude beyma, a po tom, co uz tu kvuli teto znacce probehlo, tak jako z myho pohledu bude problem se k tomu vyjadrovat, nejspis se k takovym tematum o beyme vyjadrovat vubec nebudu, protoze nemam zapotrebi, aby si Antonio myslel, ze jsem tu placenej zaskodnik...

(upravil Frank 7. 4. 2008 16:07)

Re: E-shop

Beyma 21L50 za super cenu. Supreovej kandidát do basreflexovýho subu na doma!

A TVM lepší ceny než u nich v eshopu smile

Re: E-shop

jo frank ale do domu před demolicí ne?

Re: E-shop

chyna: Podle prvních objednávek, ty se pak naskladní spolu s pravděpodobně nejžádanějšími věcmi a může se začít - to ať neobjednávám zbytečně na dvakrát. Plánováno to bylo od 14. dubna, ale vzhledem k tomu, že jsem aktualizoval neplánovaně o týden později, tento termín zcela jistě nestihnu.