Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Myslím, že již nemá cenu se tímto threadem zabývat. Sinclaire, vyhulenec jako ty mi nemá moc co vyčítat. To že smažu nějaký svůj přípěvek záleží jen a pouze na mě. Ke zbytku se vyjadřovat nehodlám.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Jen a pouze takový zkurvysyn jako ty má potřebu nestát si za svým slovem, ať už psaným či nepsaným.
Jsi zmrd a vohnout v jednom a kurva podrazácká.

Já osobně pro tebe nehnu ani malíčkem, i kdybys lítal v sebevětších sračkách. Lidi jako ty se totiž do sraček dostávají prakticky vždycky jen vlastním přičiněním.
Nejlíp bys udělal, kdybys odsud táhl někam do prdele nebo třeba na fsport, tam z tebe budou mít radost, je to tam banda podobných debilů.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Leošku, Ty poznáš všechno. Jedno babisko jsem si vyhlíd, ale ne a ne na ni skočit lol Holt jsem náročnější...

(upravil Thales 29. 3. 2008 23:19)

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Sinclaire to mě mrzí že tě seru, rád bych si to s tebou vyříkal (myslím normálně lidsky) ale tohle asi nebude ideální forma. Třeba budeme mít někdy příležitost si o tom popovídat. Přesto krátce - je to kvůli tomu že se snažím tu utlumovat tyhle agresivní jevy? Jde ti opravdu tak na nervy ten "nadhled"? Já tomu tak neříkám, jen se snažím do určité míry zachovat rozumný stav a teprve když už to opravdu nejde a varování nezabírá zasáhnu. Že to umím a nemám s tím problémy ti potvrdí osazenstvo sousedního chatu kde dělám admina. Můžeš se jich an to zkusit zeptat. Prostě každý má míru citlivosti trochu někde jinde. Mě zase přijde že vidíš všechno jen černé nebo bílé. Viz Frank. Copak jsem ho někde pomlouval že je já nevím jaký? Copak ti na něj nějak šahám? Jen jsem jasně napsal že přespřílišná sprostota jeho výroků zde mi vadí. A to že sprostý je a dělá tu brajgl musíš uznat i ty a´t chceš nebo nechceš. Tolerujeme mu to jen proto že víme jaký doopravdy je jinak by tu už velice pravděpodobně nebyl. Máš proti tomu něco?
   Zrovna tak Littla jsem nijak neočišťoval a netvrdím že je čistý jak lilie. Tos napsal ty, ne já. Kdybys četl co jsem napsal pozorně viděl bys to tam. To že Little toho hodně smazal jsem četl, ale nevím kolik moc protože ke čtení jsem se dostával většinou až pozdě večer nebo v noci kdy to už bylo asi smazané. Je tedy možné že to bylo horší a že kdybych si přečetl to co ty mluvil bych jinak. Ale já jsem nic takového nečetl a tak vycházím z toho co vím. Za své příspěvky se nijak nestydím pokud pominu své časté překlepy které pak po sobě opravuju když na to přijdu (neměním ale nijak obsah příspěvku).

Tak pověz co ti na mě tak vadí? Možná moje dlouhé příspěvky které tě jistě nudí číst.

A na závěr - nikdy jsem nikde nenapsal (a myslím že ani jinak nedal najevo) že tě nemám rád. Nemohl jsem to napsat protože to není pravda. Ba naopak jsem tě mnohdy hájil, což ty ovšem nevíš (teď mi řekneš že žádnou obhajobu nepotřebuješ). Že měly párkrát naše debaty konfrontační charakter? No a? Konfrontace je v pořádku, hádka je něco jiného. Opravdu mě zklamalo že sis z toho vyvodil takový negativní názor na mě.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Hádka a polemika sú dve rozdielne veci, polemiku viedli už v starom Ríme medzi sebou vysoko postavený hodnostari. Tak nevidím prečo hneď všetko beriete ako hádku? Sinclair- prepáč, ale na Thales-ovi nevidím nič zlé, poradí aj keď nemusí, je to človek, za ktorého by som dal ruku do ohňa, aj keď ho nepoznám osobne.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Když sme u toho mazání, nešlo by zakázat mazání příspěvků, které nejsou poslední v tématu?
Pak by se nemohlo stát, že někdo někoho pošle do píči a pak to smaže - nutná reakce pak nenavazuje...

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Ja bych zakazal mazani uplne. Kdyz uz nekdo neco vybleje, tak at to tu sviti na porad. Ze by mazani vlastnich prispevku prispivalo k prehlednosi nebo informacnimu obsahu, to ani nahodou, naopak, jak napsal check.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Souhlas. A když se najdou chytráci, co to upravěj na "--", tak je aspoň vidět, že bylo na něco reagováno.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

souhlas, takovej federmann by tím ostrouhal.

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Mazání příspěvků bych také zatrhnul, ale pouze těch, které se vyjadřují k tématu. Zbytek bych smazal, nebo aspoň přesunul jinam.

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Presouvani prispevku jako takove tenhle engine nepodporuje, uz to tady bylo a rucne se mi to delat nechce.
I kdyz uz jsem o tom uvazoval.
Zamceny thread "Chlivek" kam bych rucne presouval text spolu s tim kdo,kdy a kde ho napsal. Do puvodniho fora napsat neco ve stylu jako je to na Dfens: Text byl presunut do chlivku, pac to pisatel prepisknul.

Ale fakt vyjimecne, protoze to je prace jako svina a druhak to dava docela "moc" v tom smyslu, ze pak muze by ve chlivku docela koncentrace a dotycny si pak fakt uz neskrtne.

So?

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

Dobře. A s tím NEpovolením zpětný editace/modifikace příspěvků to vidíš jak?

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

vybraným jedincom zakázať smile

Web

Re: Nekompromisné mazanie vulgarizmov

tak tak, jinak bych musel furt otravovat michala, aby mi opravil tudle a tamtu chybu...

Web